Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך לא הזכרת את הגרר מק, שעומד מאחורה?!:shock: הוא עדיין עובד- או שגם עומד?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בכניסה למתחם הנמל בתל אביב, מול רחוב דיזנגוף, חונה טרנספורטר, כחולה דאבל קבינה. להערכתי מתחילת שנות ה70.

לוחית הרישוי עוד מהצורה הקודמת של לפני 20 שנה, נראה שמאז לא עשתה טסט.

אין צורך לפרסם את מיקום הרכב.

הרכב בשיפוץ ובטיפול במוסך סמוך .

אמנם יש לו מספרי רישוי ישנים אבל הוא לא מוזנח ולא נטוש והוא מטופל בהחלט ונמצא בשיפוץ .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ליד מכון ויצמן רחובות - טנדר פז'ו .

מנהלים -

אם אינה למכירה, כמו שכתב משה והרפורמים - מציע למחוק את הכתובת.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
מנהלים -

אם אינה למכירה, כמו שכתב משה והרפורמים - מציע למחוק את הכתובת.

כנ"ל לגבי הטרנספוטר שדווח עליה כאן היום. היא אינהנ למכירה ואף על פי שיש לה מספר צהוב ישן היא נמצאת עמוק בתהליך שיפוץ ולא היה צריך לציין מיקום שלה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
איך לא הזכרת את הגרר מק, שעומד מאחורה?!:shock: הוא עדיין עובד- או שגם עומד?

עובד ומניע אבל הבעלים של הגרר (חבר) לא משתמש איתו לגרירות....

פורסם

לתשומת לב

לפני כל פרסום נא לקרוא ולשנן וללמוד בעל פה (תהיה בחינה...) את ההודעה הראשונה בשירשור. לא ראינו לנכון למחוק את ההודעות שהמיקום שלהם הוא "ליד מכון וייצמן" או "בכניסה למתחם נמל תל אביב" כי המיקום הוא כללי.

אם תגיע בקשה מבעל הרכב (או בשמו) מובן שנסיר את ההודעה.

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בצפון תל אביב באותו רחוב עומדות כבר הרבה זמן כמה מכוניות. פיאט קופה אדומה ואופל GSI16V אתמול העירייה הדביקה עליהן דרישה לפינוי...

אם מישהו מכיר את בעל הרכבים ויכול להודיע לו מכיוון שהשכנים לא יודעים של מי המכוניות.

אם הוא צריך עזרה בלהעביר אני יכול לעזור.

באותו רחוב יש גם חיפושית אדומה עם טסט בתוקף ולנצ'יה תמה שגם עליהן הודבקה אתמול דרישה לפינוי.

פורסם

פיאט 124 אצל מוסכניק מאוד נחמד שאישר לי לפרסם, למסירה או מכירה אני לא יודע אבל הוא מעוניין לעשות סדר ולזרוק אותה

נמצאת בטירת הכרמל באזור המוסכים ליד אחד משני מכוני הרישוי שם, בתוך המוסך

תמצאו את המוסך ע"י שתי הסוסיתות שלו שחונות בחוץ

נא לא לפנות אלי אלא לגשת לשם

IMG00136-20110705-0917.jpg

פורסם

אם רק היה לי מקום?!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
אם רק היה לי מקום?!

חיפשת כזאת בנרות לא? אז תאמץ אותה! כי יהיה חבל מאוד עם רכב כזה יגרט!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
פיאט 124 בתלפיות, לבנה, יש שלט automatic מאחורה.

יש עוד 124 בכפר סבא, בחצר של בית פרטי, עומדת כבר כמה שנים ללא תזוזה.לא נראה לי שתהיה בעיה לאתר את הבעלים

פורסם

בטח: למה שתהיה בעיה- היא עומדת לו כמעט בתוך הבית!:-D אלא אם הוא כבר לא גר שם- אבל קשה לי להאמין שמישהו היה מחזיק אוטו לא שלו בחניה בחזית! לא יודע מה הסיפור שלו עם האוטו הזה- אבל מאז שאני מכיר את עצמי הוא עומד שם ככה... בהנחה שאנחנו מדברים על אותו האחד!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...