Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי היום פיז'ו 505 84:-), ומצאתי שני דפי תוצאות טסט מאותו מכון שנערכו בהפרש של חצי שנה ו-100 ק"מ. התוצאות כ"כ שונות זו מזו, עד שאפשר לחשוב שאלה שתי מכוניות שונות. גם הפרונט, גם הבלמים, גם הפנסים, גם זיהום אויר...

הגיוני, או שהרכב בכלל לא ביקר במכון?

המוכר הודה שהמוסכניק שלו נוהג להעביר את הטסט בתשלום. (הוא גם אמר שהחוק מחייב לשמור את זה צמוד לרישיון, אבל אני לא שמעתי על כך).

פורסם

מה אתה מפרסם -שיש סיכוי שהרכב שלך מזוייף או משוכפל זוכר את החברה שצילמו את חברם נוהג במהירות של 260 קמש ופירסמו את זה בפייסבוק- תחילת מעשה במחשבה תחילה

פורסם

לא צריך להגזים - אם שני טופסי התוצאות נמצאו באותה מכונית, היא אינה "משוכפלת"....(ומי ילך לשכפל מכונית מ-84?)

ההבדלים אכן מעידים על "פיזור סטטיסטי" מעט לא סביר - אבל דווקא ברכב (ישן..) העומד תקופה ארוכה יכולים להווצר שינויים (רפידות מתייבשות, נזילות, רפלקטורים מחלידים, קורוזיה במגעים חשמליים...).

עודד

פורסם

תתחדש!

נתקלתי בזה גם, הפרשים די גדולים בתוצאות הבדיקה משנה לשנה. אומנם לא בכל הסעיפים.

לא הייתי מתרגש מזה יותר מדי.

המכון הוא אותו מכון, אבל סביר שיש לו כמה מסלולים, בכל מסלול המכשירים אחרים וזה לדעתי הגורם העיקרי להבדלים.

פורסם

אני לרוב לא נמצא בחלק הזה של הפורום, אבל מכוניות בנות מעל 20 שנה לא צריכות לעבור טסט פעם בחצי שנה?!

זו עם הבדיקה הפחות טובה היא הישנה יותר או החדשה יותר?

• תוכן חדש...