Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר כמה בעליי רכביי שרירים אמריקאים שנוסעים ככה, ומיותר לציין כמה הסאונד/הגירגור שנשמע מהאגזוזים חזק ומדהים,האם מבחינת החוק היבש בישראל מותר לנסוע ככה, והאם זה לא מהווה בעיה במבחן מהרשוי השנתי (טסט)?הכוונה "לגירגור" המדהים הזה למי שלא הבין,

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כן אני מאשר לכולם לנסוע עם הדרסים :lol:.

וברצינות אתה שואל מה מותר לשנות ברכבים במדינת ישראל.:brickwall:

לשמחתי הרכב שלי ישן וליפניי 35 שנים הוא יצא ככה מהמפעל של שברולט.

http://www.youtube.com/watch?v=qtMRaFU_pk0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

מספיק כבר עם שאלות הקידבק המטופשות האלה באתר.

אני קורה למנהלי הפורום הנכבדים לסנן שאלות כאלה.

גיורא.

חבר מס 14400

פורסם
כן אני מאשר לכולם לנסוע עם הדרסים :lol:.

וברצינות אתה שואל מה מותר לשנות ברכבים במדינת ישראל.:brickwall:

לשמחתי הרכב שלי ישן וליפניי 35 שנים הוא יצא ככה מהמפעל של שברולט.

qtMRaFU_pk0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אבישי, היית במקרה אתמול בצהריים עם האלקמינו באיזור התעשייה בחולון? ראיתי אתמול אלקמינו מדהימה בצבע אפור מט דומה מאוד לשלך שהעלת בסירטון.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
אבישי, היית במקרה אתמול בצהריים עם האלקמינו באיזור התעשייה בחולון? ראיתי אתמול אלקמינו מדהימה בצבע אפור מט דומה מאוד לשלך שהעלת בסירטון.

לא הייתי בחולון אבל אם ראית אפורה זה בטח אברהם, אבל שלו זה קבינה וחצי עם מכסה אלומיניום על הארגז.

לי יש שתיים שחורות ואחת לבנה.

פורסם

חברים עזבו את הרעש לחוד, במנועים עם יחס דחיסה נמוך זה יגרום לירידת הספק מטורפת.

אז חוקי לחוקי זה מיותר , אפילו ברכבי מרוץ עד רמה מסויימת לא נוסעים עם הדרס פתוחים.

ואני לא חושב שהשאלה מפגרת בכלל.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי אני חושב שהוא מתכוון להורדת הדודים ולא להורדת הסעפת פליטה.:roll:

מעבר לזה שאפילו עם דודים שומעים את הגירגור הזה יפה מאוד. אפילו ב"מנוע" 6 צילינדרים כמו אצלי. ככה שאני לא מבין למה להורים אותם.

או שאני מפספס משהו? :roll:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אוי... חוסר ההבנה חוגג פה...

הדרסים פתוחים = כאשר רק סעפות הפליטה מורכבות על המנוע - ללא צינורות אגזוז ודודים... ככה שה"אגזוז" נגמר ביציאה מהמנוע...

דודים פתוחים = סעפות פליטה + צינורות אגזוז לאורך כל הרכב ודודים שבמפנים הם "פתוחים" ללא תאים...

בלי דודים = פשוטו כמשמעו... סעפות פליטה וצנרת לכל אורך הרכב. אך בלי דודים...

לכל תצורה יש את הרעש הייחודי שלה... ומה שבטוח... אף אחד לא נוסע בארץ בכביש עם "הדרסים פתוחים" כהגדרתם... לפחות לא באופן קבוע.. זה נשמע בדיוק כמו מה שזה... מכונת יריה... לפני כמה שנים נסעתי עם הדרסים פתוחים בדרך לעשות אגזוזים... אין אזעקה שלא ציפצפה, ואין אדם שלא סתם את האוזניים כשעברתי... וזה היה רק לקילומטר וחצי...

ובקשר ל6 צילינדר שלך... חחח... אתה סתם מבייש את עצמך פה... עדיף לא להגיד כלום כשאין משהו חכם להגיד.

פורסם

כמו שכתבו לפניי ברור שיש דודים ברכב אחרת זה יהיה סיוט לשבת ברכב.

וכמו שקובי כתב זה יכול לפגוע בביצועים.

אז כמו כל דבר בחיים = פשרות.

פורסם

ובקשר ל6 צילינדר שלך... חחח... אתה סתם מבייש את עצמך פה... עדיף לא להגיד כלום כשאין משהו חכם להגיד.

:?:

נאה דורש נאה מקיים (או: לכל מנוע הצליל הייחודי לו וגם שש יכול להשמע בכלל לא רע):

http://www.youtube.com/watch?v=SNA1BY1JYIk דרך יוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=G3h9J2mgEyA דרך יוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=b-tuAgLCMA0 דרך יוטיוב

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
אני מכיר כמה בעליי רכביי שרירים אמריקאים שנוסעים ככה, ומיותר לציין כמה הסאונד/הגירגור שנשמע מהאגזוזים חזק ומדהים,האם מבחינת החוק היבש בישראל מותר לנסוע ככה, והאם זה לא מהווה בעיה במבחן מהרשוי השנתי (טסט)?הכוונה "לגירגור" המדהים הזה למי שלא הבין,

במזרח גרמניה... סליחה, במדינת ישראל אסור לך לשנות אפילו שייבה אוריגינלית, זה עלול לגרום לסוף העולם - אז כך שאל תחשוב על זה אפילו :evil:

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

אני דווקא בעד שיסע רק עם הדרסים רק אם אפשר ביום של הטסט השנתי צלם לנו בבקשה את פניו של הבוחן שיבדוק את הרכב:lol:

וברצינות הרעש הוא בלתי נסבל ובהחלט מהווה מטרד אמיתי אחרי זמן קצר מאוד וזה בלי להתייחס עוד אם זה כדאי או לא כדאי מבחינת ביצועים.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...