Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הרבה יודעים אבל המל"טים בצה"ל מונעים במנועים רוטורים.

[

לא ממש מדויק לומר "המל"טים בצה"ל מונעים במנועים רוטוריים", מאחר ורק סוג אחד מתוך מבחר המל"טים בצה"ל מונע במנוע כזה.

כמו שכתבתי בעמוד הקודם, הרמס 450 מונע במנוע רוטורי. גם חלק מדגמי סרצ'ר של תע"א (שלא סופקו לצה"ל) וגם הארפי מונעים במנועים רוטוריים ולכן יש מאגר ידע נרחב למדי וניסיון מצטבר בתחום המנועים הללו בארץ. כולל יכולות שיפוץ בדרג ד'. צריך רק להגיע לאנשים הנכונים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין שבעיית זיהום האוויר של הואנקל, אינה מטרידה את מטיסי המל"ט, לאור העובדה שהזהום הוא בעיה של "אחרים/אוייבים".

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כלים ממונעים צבאיים אינם כפופים לחוקי זיהום אוויר/רעש, וגם מתכנניהם לא מביאים את השיקולים האלה בחשבון - כמה כבר יש ? כמה מאות ?

אגב זה מזכיר לי בתור לודאי במקור שתמיד הייתי יודע מתי הראמים (בואינג 707) של חיל האוויר ממריאים, כי הם היו עם המנועים הישנים (p&w JT3D אם איני טועה) שמרעישים ומעשנים ברמה שהתקנות אוסרות כיום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני משער שבמקרה הספציפי, לנושא השקט יש משמעות.

האם יש הבדל ברמת הרעש (לפני השקטה/עמעום) שמייצר ואנקל לעומת מנועי בוכנה סטנדארטיים?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...