Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עופר,אצלי המצב הפוך ממה שאתה אומר,כלומר ההתנעה יותר ארוכה/ממושכת רק כשהמנוע קר לחלוטין (בבוקר או אחריי שהרכב עמד מספר שעות)וכאשר הוא כבר חם והגיע לטמפרטורת עבודה אני יכול לכבות ולהדליק אותו ממש בשניה/נגיעה(כמעט ולא מספיקים אפילו לשמוע את הסטרטר מסתובב),מה דעתך על זה?

אין כמו קמארו עצבנית

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קובי,כפי שכבר ציינתי המצב לא ממש קריטי ולא ממש מפריע לי כרגע כי בסה"כ ההתנעה דיי טובה בכל מצב,יכול להיות שהבעיה אצלי(שטרם בדקתי לעומק)היא בכלל זליגת זרם פרזיטי ע"י איזה צרכן סורר הפורק לי מעט את המצבר כאשר הרכב במנוחה של מספר שעות ולפעמים אפילו ימים ואז ההתנעה נהיית קצת יותר ארוכה/ממושכת רק כשהרכב קר, ייתכן מצב כזה,נכון?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ונגיד ואנחנו אומרים לך פה שזה בסדר ?

ונגיד שהמנוע מציף לך כל בוקר דלק בכלל ובגלל זה קשה לו להדלק? אתה מבין את ההשלכות ?

כשיש אי ודאות הולכים למומחים לעניין , אין בזה כל בושה

לא מבין אם זה קטע של אגו אצל אנשים ?

או קטע של קמצנות ?

לא ברור

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי,זה ממש לא העניין אצלי, לא אגו(מי שמכיר אותי אישית יודע את זה) ובוודאי לא קמצנות, זה סתם רצון ללמוד יותר על הרכב שלי, לא פעם כשהרגשתי שאין לי את היכולת והכלים להתמודד עם תקלות מסובכות לא היססתי לרגע ופניתי לבעליי מיקצוע שונים בתחום ושילמתי כסף רב בלי חשבון, עניין ההתנעה כפי שכבר ציינתי עדיין נסבל ולא ממש מעסיק אותי כרגע כי בסה"כ הרכב מתניע דיי טוב בכל מצב(חם/קר) ובכל מזג האוויר.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בשביל זה יש פורום..כדי להעלות שאלות...וכן,גם כדי לנסות ולתת כיוון.ידוע לכולם שכל המוסכים אוהבים לטפל במכוניות כמו שלנו "במחירי ריצפה" "כי זה אוטו נדיר"...כבר נתקלתי במספיק כאלה שלא לדבר שהם כבר לא זוכרים או התעסקו עם רכבים כאלה.זה לא הכסף קובי,זה הרצון ללמוד עוד קצת,מי יותר מי פחות.תמיד כדאי לשאול לפני שזורקים כסף במוסך,מי שמבין ויודע יכול לתת כיוון לבחור מי שלא-רק קורא.

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

• תוכן חדש...