Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבישי תודה רבה, לפניי שאני קופץ אליו ורוכש לי סט אחד רציתי לוודאות שאכן הכבלים הללו מתאימים אחד לאחד לסט המקורי מבחינת הקצוות שמתחברים בצד של המצתים ,כי כבר נתקלתי בחוטים דומים אך עם "ראש" בצד של המצתים יותר ארוך מאצלי?

אגב, החוטים הספציפיים האלה מתאימים גם למנועיי 5 ליטר tbi וגם ל5.7 tpi ?

accel נחשבת לחברה אייכותית ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ביררתי קצת יותר פרטים ומידע ברשת על החוטים הללו והבנתי שהם לא מתאימים למנועיי 5 ליטר, הבנתי נכון?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

חברה טובה יש לי בקורבט ואני מרוצה.

אם תיקח ולא יתאים לך תוכל להחזיר אם לא תרכיב.

או שתגיע עם חוט אחד משלך ותראה אם דומה.

פורסם
ביררתי קצת יותר פרטים ומידע ברשת על החוטים הללו והבנתי שהם לא מתאימים למנועיי 5 ליטר, הבנתי נכון?

מתאים גם ל-5 ליטר ותרגיש שינוי בוודאות

פורסם
מתאים גם ל-5 ליטר ותרגיש שינוי בוודאות

עופר, גם אצלך ברכב יש בדיוק את החוטים הספציפיים הללו שאבישי צילם אצל הופמן?

החוטים באמת 8.8 מ"מ כפי שמצוין על האריזה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

קובי, אתה מתכוון לסט חוטים חדשים רגילים שחורים של דלקו "מקוריים" בקוטר 7 מ"מ או שיש גם לדלקו חוטים עבים יותר?

אז אני מבין ממך למעשה שעבור מנוע סטנדרטי כמו אצלי החוטים המקוריים מספיק טובים ועושים את העבודה מצויין וסתם מיותר ולא מוסיף הרבה לשים חוטים עבים יותר,אני מבין אותך נכון?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

החוטים בתמונה למעלה די טובים בגלל שיש בהם את החוט המלופף מסביב לחוט הפחם,מה שגורם להעברת ניצוץ הרבה יותר טובה. אישית הייתי קונה כאלו אבל...לא במחיר של 400 ש"ח.עדיף להמתין ולחפש עוד קצת ואולי לקנות או להזמין מחו"ל בחצי מחיר מזה. מעבר לחוטים כאלו זה לזרוק כסף בשביל מנוע סטנדרטי.

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

פורסם
לפי דעתי כן, והכי חשוב כמו שציינתי מכסה דיסטרבוטור ורוטור.

קובי, מכסה מפלג ורוטור חדשים ניתן להשיג בארץ או שכדאי להזמין מחו"ל/איביי?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אצלי ברכב מותקן סט כזה ומרגישים את השינוי. אל תישכח הרכבים האלו בני 20 שנה ויותר ומערכת החשמל וההצתה גם לא חדשים .ויש קצת מפלי מתח פה ושם .יש במפלג סליל ומודול וקוייל וכמו שקובי כתב מיכסה ורוטור בקיצור לפי דעתי שווה

• תוכן חדש...