Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי מושג

תבדוק באוטו ליין אם יש להם של דלקו

מקטים:

D303A

D447

9708S או 708S

קובי, עשיתי קצת בירורים והתאמות ברשת לגביי המקטים שנתת לי ופרט לסט חוטים(708s/9708 )שאכן באמת מתאימים למנוע 5 ליטר המקטים של הרוטור והמכסה מפלג אינם מתאימים(למרות שבתמונות זה נראה דומה מאוד למקורי שיש אצלי ברכב),מה דעתך,אתה בטוח ב100 אחוז שאלה אכן המקטים של החלקים שמתאימים למנועיי 305 5 ליטר tbi ?

אין כמו קמארו עצבנית

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בונדורה היה לי חוטים מקוריים ,היה רעידות בסרק בהמלצת המכונאי החלפנו אותם לחדשים מקוריים מאוטוליין עלה 350 שקל אני חושב , שינוי ענק הפסיקו הרעידות והמנוע היה נשמע בריא יותר.

ממליץ לך להחליף אם אתה עדיין עם המקוריים! השקעה שווה בהחלט!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

קובי, בהנחה שמכסה המפלג המקורי שלי לא סדוק/שבור, בכל זאת מומלץ להחליפו לחדש? איזה בלאי יש למכסה מפלג במשך השנים?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
קובי, בהנחה שמכסה המפלג המקורי שלי לא סדוק/שבור, בכל זאת מומלץ להחליפו לחדש? איזה בלאי יש למכסה מפלג במשך השנים?

יש סדקים שלא רואים .

ויש בלאי לטרמינלים

זה עולה פרוטות בחול אז שווה להחליף

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מכיוון שהמנוע ברכב סטנדרטי לגמריי (לפחות כרגע)החלטתי לשמוע בעצתו של קובי (עד כה תמיד שמעתי לעצותיו ומעולם לא התאכזבתי)ורכשתי סט חוטיי הצתה 7 מ"מ חדשים "מקוריים" של דלקו +רוטור מאוטוליין בת"א ואת המכסה מפלג תואם גם של דלקו (D303A )הזמנתי מאיביי (לא היה במלאי באוטוליין).

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

סט חוטיי הצתה דלקו=300 ש"ח

רוטור דלקו=40 ש"ח

מכסה מפלג דלקו כולל מישלוח מארה"ב=140 ש"ח

איך המחירים לחלקים "מקוריים" של דלקו, סבירים?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כן הם בסדר גמור,חוץ מיזה אתה בחריגה של 80 ש"ח יותר ממה שאתה היית מוציא על חוטים משופרים

אני חושב שהתמורה הרבה יותר טובה אחרי שתחליף את הכל.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כרגע כל החלקים(חוטים,מכסה מפלג,רוטור)עדיין מקוריים ומעולם לא הוחלפו(לפחות לא ב10 השנים האחרונות),בסה"כ אני דיי מרוצה,ההתנעה דיי מהירה וחלקה(כשהמנוע חם),המנוע עובד יפה בסרק והרכב נוסע וסוחב לא רע בכלל, העניין שקצת מציק לי זה התנעה קרה(לאחר שהרכב עמד מספר שעות)קצת ארוכה יותר מהתנעה כשהרכב כבר חם, יש מצב שלאחר החלפת כל החלפים שרכשתי ההתנעה תשתפר מעט ותהיה יותר מהירה וטובה בבוקר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

קשה להגיד וקשה לקבוע

אני ממש אנטי מכונאות בהתכתבות , אתה צריך לקבל דיאגנוסטיקה מלאה ובלי להיות ליד הרכב עם ציוד בדיקה מתאים קצת קשה לקבוע

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אוקיי הבנתי,נחכה שהמכסה מפלג יגיע מחו"ל ונרכיב את כל החלקים ביחד ונקווה לשיפור,בסה"כ המצב לא קריטי והרכב מניע טוב גם בחם וגם בקר.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
אוקיי הבנתי,נחכה שהמכסה מפלג יגיע מחו"ל ונרכיב את כל החלקים ביחד ונקווה לשיפור,בסה"כ המצב לא קריטי והרכב מניע טוב גם בחם וגם בקר.

שהמנוע חם ההנעה יותר ארוכה- שהמנוע חם פתח את הסוויץ והמתן מספר שניות בכדי לאפשר למשאבת דלק לבנות לחץ ואז תניע ותנסה להרגיש אם יש שינוי

פורסם

עופר למדתי כמה דברים ממך בעבר ועכשיו עניתה לי על השאלה של הנעה ממושכת במנוע חם

חשבתי שיש לי בעיה למרות שהמנוע קר ההדלקה יותר מהירה

בבעלותי pontiac firebrd formola, oldsmobile eighty-eight

• תוכן חדש...