Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש ג'יפים קשישים אביב 2013 -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

המפגש השנתי של דרך השטח ספורט מוטורי עממי מפגש חברים שכבר הפך למסורת, יתקיים השנה בחול המועד פסח יום שישי 29.3.13 בתל חדיד (אנדרטת חיל התחזוקה). זהו ארוע ה 4X4 הגדול בישראל שאליו מגיעים מדי שנה אלפי חובבי שטח.

השנה, הוקצה מקום מיוחד במרכז המתחם לג'יפי האספנות, בו נוכל לתת כבוד מיוחד וראוי לג'יפים שפרצו את דרכי הטיולים וניצחו את המלחמות, גי'פי האספנות ורכבי השטח הותיקים שלכם.

על כן, ראו הזמנה זאת כאישית, להציג את רכב האספנות שלכם בפני אלפי ג’יפאים וחובבי רכב במרכז הארוע. ההשתתפות חינם כמובן אך הארוע נפתח לקהל בשעה 10:00 בבוקר, ועל כן יש להקדים ולהתייצב עד השעה 09:00 במתחם הארוע, באנדרטת חיל התחזוקה סמוך לתל-חדיד (מחלף בן שמן על כביש 6).

פורסם

חיים,

לבריאות ובהצלחה עם הארוע, רק לא ברור לי למה להכנס לשרשור אחר?! יכולת לפתוח שרשור עצמאי עם כותרת מתאימה.

אני מקווה שהנהלת הפורום תסיר הודעה זו ותעביר למקום אחר.

זיו

פורסם
חיים,

לבריאות ובהצלחה עם הארוע, רק לא ברור לי למה להכנס לשרשור אחר?! יכולת לפתוח שרשור עצמאי עם כותרת מתאימה.

אני מקווה שהנהלת הפורום תסיר הודעה זו ותעביר למקום אחר.

זיו

זיו לא היתה כוונה לפגוע אלה להזמין את כולם בצורה חברית אני חדש פה ולא ידעתי לאן להכנס על מנת להזמין את רכבי האספנות הקשישים מתנצל עם זה הפריע.

פורסם

חיים.

ההתנהגות שלך בפורומים ניראת בדיוק כמו האירועים שלך!

בהמית, חסרת התחשבות באחר, פולשת ומציקה!!!!!

מה פתאום אתה מתלבש על שרשור שאינו נוגע לך בכול דרך וצורה ומפרסם את הארוע שלך? , שדרך אגב אינו ברישיון ללא אבטחה

פרטאצ'י ומסוכן כמו כל האירועים שלכם. בהם בהמות משא ברבאריות ומלאות אגו דורסות חלקות של חקלאים קשיי יום,

רומסות ברגל קשה טבע חי וצומח הכל לטובת "ארועי עבירות עממיים" בדיוק כמו שכל לחן גנוב נקרא "עממי".

מילא הטלפונים הבלתי פוסקים שלך לכול מי שנוגע לדבר, והכל כדי לשמוע עוד פעם... לא!

אבל להתקרצץ על שירשורים אחרים זה כבר חוצה את הגבולות אפילו שלך (ככה לפחות חשבתי)

כאן המקום לקרוא לכל מי ששוקל אולי להגיע לארועים "עממיים" כאלה לשמור טוב טוב על חייו ורכושו בין כל "העממיים"

שמשתוללים בין האנשים והרכבים.

טוב יעשו מנהלי האתר אם יורידו את השרשור הזה לגמרי.

ניר.

פורסם
חיים.

ההתנהגות שלך בפורומים ניראת בדיוק כמו האירועים שלך!

בהמית, חסרת התחשבות באחר, פולשת ומציקה!!!!!

מה פתאום אתה מתלבש על שרשור שאינו נוגע לך בכול דרך וצורה ומפרסם את הארוע שלך? , שדרך אגב אינו ברישיון ללא אבטחה

פרטאצ'י ומסוכן כמו כל האירועים שלכם. בהם בהמות משא ברבאריות ומלאות אגו דורסות חלקות של חקלאים קשיי יום,

רומסות ברגל קשה טבע חי וצומח הכל לטובת "ארועי עבירות עממיים" בדיוק כמו שכל לחן גנוב נקרא "עממי".

מילא הטלפונים הבלתי פוסקים שלך לכול מי שנוגע לדבר, והכל כדי לשמוע עוד פעם... לא!

אבל להתקרצץ על שירשורים אחרים זה כבר חוצה את הגבולות אפילו שלך (ככה לפחות חשבתי)

כאן המקום לקרוא לכל מי ששוקל אולי להגיע לארועים "עממיים" כאלה לשמור טוב טוב על חייו ורכושו בין כל "העממיים"

שמשתוללים בין האנשים והרכבים.

טוב יעשו מנהלי האתר אם יורידו את השרשור הזה לגמרי.

ניר.

לא מכיר אותך ולא יודע על מה אתה מדבר הארוע בתל חדיד הוא ברשיון עם אבטחה אין שם תחרות, כמעט כל היבואנים וסדנאות שיפורי הרכב מגיעים להציג את את הכלים שלהם. לארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי מגיעים אלפי אנשים שמצבעים בעד הספורט המוטורי . חבל שהחלטת להתנגח כאן שזה לא המקום להשמיץ לקבוע עובדות שאין להם שחר וכנראה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר וחבל. התנצלתי בפני זיו שרק לו מגיע התנצלות ופתחתי שרשור חדש לגבי הארוע ואין בעיה עם מנהלי הפורום ימחקו את השרשור שלי מכאן . בגלל אנשים כמוך שבמקום לקדם את הספורט המוטורי בארץ מחליט להשמיץ בלי מושג על מה הוא מדבר .

קצאת תמונות מארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי.

46762_478258905571190_1814397235_n.jpg

פורסם

היי זיו, אפשר קצת יותר פרטים, מתי, איפה וכו'?

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

• תוכן חדש...