Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהממת! כל כך יפה, ניראית מדהים. שמור עליה, סע בזהירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה על כל התגובות המפרגנות.

אני אשתדל להשיב לכמה חברים:

לראובן, מאיר, יגאל - אתם חלק מהאנשים הטובים שפגשתי בזכות אלפא. תודה לכולכם על העזרה.

לצביקה הג'ינג'י - לא אני לא מוכר, בייחוד אחרי שבני הצליח לכוון את הקרבורטורים.:-P

לדורון - בני נאלץ להישבע באם-אימו בעניין החלקים ש"הלכו לאיבוד"...:lol: אני מחכה בקוצר רוח לראות את ה- RR מושלמת והעניין ייבדק בשנית.

לקובי - עם בני, אחרי שמתרגלים כבר לא יכולים בלי... מפגש פסגה איטלקי בקרוב?

בעניין הג'אנטים - אז כפי שכבר כתבו, המדובר בג'אנט המקורי, שיוחלף בעזרת השם ועוד כמה גורמים בג'אנט מסגסוגת קלה מהתקופה הרלוונטית. סט שכזה נמצא אצל חבר יקר בניכר המחכה לשעת כושר להגיע ארצה. מצ"ב תמונות לדוגמא.8)

ולצביקוש, לא, לא מדובר באלפא שעמדה במערב ת"א בחודשים האחרונים, אלא אם כן בני והחברים שלו שנהנו לעבוד בצוותא על האוטו, עבדו גם עליי ןוטיילו עם האלפא בערבים...

ולבקשת נציג "האחים" כמה תמונות של ה- "לפני". הצבע היה ירוק/שחור מיטלי. הדיפונים היו custom made , ועוד כהנה וכהנה...

כמו שציין יובל, בחתימה קישור לאלבום השיפוץ...

וסירטון בונוס - לבעלי קיבה חזקה בלבד:

שבת שלום, עופר.

DSCN5614.jpg

DSCN5616.jpg

alfa front.jpg

P1010059.jpg

alfa rear.jpg

פורסם

שלום.

נו אז בשעה טובה סימתי את הפרויקט "עופר-אלפא" :lol:.

קצת פוזות של הרכב לא יזיקו לאיש.

בתמונות הבאות תוכלו לראות את האיטלקיה לפני באמצע ואחרי.

על כול פנים אני חשבתי שהאטלקיות מתמסרות בקלות והם מה זה לא.

בתמנוה הראשונה ניתן לראות מנוע אם מצבר ענק ובלי מזגן.

בתמונה השניה ניתן לראות שהמצבר הלך לטייל בשדות ותרם את עצמו למזגן יעיל ומועיל לצנן את ההתלהבות של עופר :shock:.

בהמשך ניתן לראות איך מערכת חשמל לא צריכה להראות ואחרי זה איך מערכת החשמל משנה פזה והופכת להיות מערכת חשמל כוסית מתקדמת ומועילה.

בהמשך ניתן לראות איך המדחס מצע בית חם ואוהב "אמרנו איטלקיה חרמניה"

ובתמונה הבאה ניתן לראות מה יעשה לגלגל הגה עקשן וסורר שלא מיתמסר בקלות כמו שנאמר לא כול האטלקיות מתמסרות בקלות אז מה שלא הולך במוח הולך בכוח :roll:.

ובסוף תראו איזה חיוך של עושר יש לעופר כלומר אלפא+עופר=עושר :lol:.

בהמשך נמשיך אם קצת תאורים פיקנטים איך מטפלים באיטלקיה עקשנית וסוררת,ומחזירים אותה לכביש בין אים היא רוצה או לא רוצה כי!!!

האטלקיות האלה נועדו לעבוד על הכביש תרתי משמע.

ועכשו לתמונות.

בברכה בני ל מאלף הסוררת האיטלקיה. :wink:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
תודה רבה על כל התגובות המפרגנות.

אני אשתדל להשיב לכמה חברים:

לראובן, מאיר, יגאל - אתם רק חלק מהאנשים הטובים שפגשתי בזכות אלפא. תודה לכולכם על העזרה.

לצביקה הג'ינג'י - לא אני לא מוכר, אבל על תישבר אם קצת רצון ויכולת יכול פיל לתקתק תרנגולת ואם תיכנון ויעול ירים את כול הלול :roll: בייחוד אחרי שבני הצליח לכוון את הקרבורטורים.:-P

לדורון - בני נאלץ להישבע באם-אימו בעניין החלקים ש"הלכו לאיבוד"...:lol: אני מחכה בקוצר רוח לראות את ה- RR מושלמת והעניין ייבדק בשנית. דורון אתה פרייר תם ולמה? למה לקחת מהאיטלקיה כאשר יש אצלי אנגליה וחלקים חינם אין כסף ועוד של אח שלך?

לקובי - עם בני, אחרי שמתרגלים כבר לא יכולים בלי... מפגש פסגה איטלקי בקרוב?

מה קובי אתה לא יודע מה זה חתונה קטולית? הרי אתא גם במועדון של הנגועים

בעניין הג'אנטים - רגע לא הבנתי ג'נטים או גו'ינט למעשה אין הבדל אז כפי שכבר כתבו, המדובר בג'אנט המקורי, שיוחלף בעזרת השם ועוד כמה גורמים בג'אנט מסגסוגת קלה מהתקופה הרלוונטית. סט שכזה נמצא אצל חבר יקר בניכר המחכה לשעת כושר להגיע ארצה. מצ"ב תמונות לדוגמא.8)

ולצביקוש, לא, לא מדובר באלפא שעמדה במערב ת"א בחודשים האחרונים, אלא אם כן בני והחברים שלו שנהנו לעבוד בצוותא על האוטו, עבדו גם עליי ןוטיילו עם האלפא בערבים... וואי איזה שיט ואני התחננתי שלא יגלה איזה באסה מלשן אחד שטינקר.

ולבקשת נציג "האחים" כמה תמונות של ה- "לפני". הצבע היה ירוק/שחור מיטלי. הדיפונים היו custom made , ועוד כהנה וכהנה...

כמו שציין יובל, בחתימה קישור לאלבום השיפוץ...

וסירטון בונוס - לבעלי קיבה חזקה בלבד:

ותראו את הגבר אם הגבר שנותן גז!

שבת שלום, עופר.

שלום.

מיכיון שעופר בישן וצנוע

אז אין ברירה הוספתי פרוש ראשי לנאמר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

עופר - בשעה טובה, האלפא נראית מצוין, כל הכבוד לך.

מאחל לך שתהנה מהאלפא מאוד.

כמו שאתה יודע זו מכונית מצוינת והיא מתחילה כעת לזכות להכרה הראויה גם באנגליה. המחירים עלו בחודשים האחרונים בעשרים וגם שלושים אחוז.

פורסם
נדיר שאני נכנס לפורום אספנות כי זה פשוט לא התחום שלי.

אבל תמיד ,תמיד האלפא הזאת גורמת לי לרצות אותה. יש בא משהו כל כך קלאסי פשוט ויפה.

מדהימה!

נסיעות טובות 8).

+1

מדהימה.

תהנה ממנה!

emotion of motion

פורסם

עופר,

אתה מגיע ליום מסלול ביום שישי הקרוב? 8)

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
הרדיו בייבוא אישי מ- E-bay גרמניה...כך שלא, הוא לא למכירה, אא"כ אתה מעוניין להחליף איתי אותו ב- becker mexico מהשנים ההן :lol:

במידה ואתה מחפש בדיוק את הדגם הזה חפש אותו גם ב E-BAY אוסטרליה אני יבאתי משם לפני כ 6 שנים למרצדס שלי עולה 1/2 מגרמניה.

נ.ב. אתה לא מעדיף את המקור???

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תוכן חדש...