Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

על מנת שלא להלאות, אספר כי האלפא אצלי כבר כ- 10 שנים. אני יד 12.

בתחילת הדרך המשותפת שלנו, היא שימשה אותי כמכונית ראשונה. מצבה לא היה מזהיר והיא טופלה ברמת תחזוקת שבר.

לאחר עמידה של מס' שנים טובות, בהן נאגרו חלקים וממון החל הפרויקט תוך שאיפה לחזור למקורות (בתוספת מזגן).

בשעה טובה ומוצלחת לאחר שיפוץ מסיבי סוף כל סוף חזרה האלפא שלי לדרכים ואני שמח לשתף אתכם בתמונות של התוצאה.

תודה לליעד (nitch), על הדחיפה להיכנס לפרוייקט, על השידוך לבני ל. ועל התמיכה לאורך הדרך.

תודה ג ד ו ל ה לאיש ולאגדה, האחד והיחיד, בני ל. על ניהול וביצוע הפרויקט.

תודה לאחים לבית גלילי על כל העזרה הרבה לאורך השנים ולכל האנשים הטובים שפגשתי במהלך הדרך.

אלה שמגיעה להם התודה הרבה ביותר לא גולשים כאן (המשפחה הקרובה) ולכן את תודתי הם כבר שמעו בערוצים אחרים.

ניפגש בכבישים, עופר.

IMG_0422.JPG

IMG_0423.JPG

IMG_0426.JPG

IMG_0427.JPG

IMG_0431.JPG

IMG_0433.JPG

IMG_0437.JPG

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד! תתחדש.

שתי שאלות, למה הפרונט יושב יותר גבוה? ואיפה מייצרים לוחית קומבינה כזאת לחזית? :twisted:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

תתחדש פשוט יפהפיה!

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

לגבי הלוחית הקדמית, אז התשובה היא בדיוק באותו מקום שבו יוצרה הלוחית האחורית :twisted::twisted:

לגבי הפרונט - הקפיצים הם המקוריים עם קוני קלאסיק חדשים, כל התפוחים וכיוצ' חדשים ולמיטב הבנתי זה לא גבוה מדי. אולי התמונה יוצרת אשליה...

פורסם

זה לא גבוה, הבעייה שברוב האלפות הבולמים והמשולשים עייפים, והמנוע

הכבד מעמסים עוד יותר והאשליה היא שהפרונט נמוך יותר,

כאן הפרונט משופץ והבולמים חדשים והאלפה (בין היפות שיוצרו אי פעם, הכי מרגשת

לטעמי והכי פרועה לגילה) פשוט זוקפת קומתה.

רכב מדהים, אופי יחודי, והכי חשוב איטלקיה אמיתית ונחשקת!

אשריך... ויוה איטליה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עופר תהנה.

פשוט תהנה מהיצירה היפיפיה הזאת.

אלפא אמיתית כמו שעשו פעם.

לגבי הגובה, מכיוון שהמכוניות האלו "סבלו" מהיגוי יתר, חלק אחורי מונמך תורם רבות.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

נדיר שאני נכנס לפורום אספנות כי זה פשוט לא התחום שלי.

אבל תמיד ,תמיד האלפא הזאת גורמת לי לרצות אותה. יש בא משהו כל כך קלאסי פשוט ויפה.

מדהימה!

נסיעות טובות 8).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

יופי של שיפוץ...

אני, במקומך, הייתי בודק היטב, שלא חסרים חלקים שמתאימים לרולס רויס...:lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אחת המכוניות היפות והמוצלחות ביותר שאלפא יצרו (אם נשים בצד את בעיות החלודה- כשגרתי באנגליה אני זוכר זאת היטב. הן היו מחלידות מקו המותניים ומטה). אישית, אני אוהב את העיצוב הזה של ארבעה פנסים מלפנים, ולא את הקודם.

אם אתה מעוניין, ב-CLASSIC & SPORTS CARS מאפריל השנה מופיע SECTION שלם עליה, מפורט ומעולה. אמנם מיועד לשוק הבריטי אבל בכל זאת יעיל. אוכל לסרוק ולהעלות לכאן. אחד הדברים המדהימים ביותר שקראתי שם הוא שבשנת 1964 הספרינט GT עלתה בבריטניה יותר מ-E-TYPE!

ובמקרה מצאתי: הנה אפילו המבחן המקורי משנת 1968...

פורסם

אחת המכוניות שמזכירה לי נשכחות,דוד שלי הביא אחת כזו מגרמניה פעם צבעה היה כחול,טיילנו עימה בכל הארץ,היא נמכרה ונקנתה אלפא אחרת במקומה היא איתה מבציר 1971 גם כן,זכורים לי המושבים הרכים והנעימים שכדי להתיישר היתי צריך להשען עם המרפקים ורייח דיפוני העור כמדומני מעלים בי נשכחות....................תהה מהרכב מדהים הצבע יפה

עופר בן צבי

• תוכן חדש...