Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השרשור של אלירן, שהודיע על מפגש של אנשי המיני, החלטתי לבוא ולצלם. פגשתי אנשים נחמדים, עם מכוניות עוד יותר חמודות. המיני היא אחד מהחלומות שלי... אולי בעתיד.

בעוד אני מצלם, החלו להתאסף פושטקים ב... חיפושיות! טוב, הם לא היו באמת פושטקים. סתם אנשים שאוהבים חרפושיות... עד מהרה היו יותר חיפושיות ממיני, וחלקן היו מושקעות ביותר- אפילו חלק מהמוזנחות נראו כאילו זה בכוונה (א-לה Rat Style). נו, צילמתי.

בסוף, במקום להוסיף תמונות לשרשור של אלירן, החלטתי לפתוח שרשור חדש, שגם אנשי ה-VW יהנו. בגלל שהתבקשתי יפה, גם מחקתי את המספרים.

אז כרגיל, גלריה מסודרת של התמונות נמצאת פה- לכל תמונה יש קישור לגירסה ברזולוציה גבוהה, למי שרוצה להוריד. כאן בשרשור אני מעלה רק טעימה. תהנו.

P3222308.jpg

P3222304.jpg

P3222324.jpg

P3222346.jpg

פורסם

תודה!

שבוע טוב וחג שמח!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אחלה תמונות תודה רבה

אלבום פצצה!

תודה רבה על התמונות שבוע טוב

תודה!

שבוע טוב וחג שמח!

ל'

תודה לכולם.

:mm_yeah:

• תוכן חדש...