Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

סיכמתי על מכירת האופנוע שבכותרת, שהיה בבעלותי מאז 1990, רשיונות מסודרים ומופקדים מאז אמצע שנות ה 90.

ניגשתי למשרד הרישוי על מנת להפוך אותו לאספנות ולהוציא רשיון רכב כדי להעביר בעלות.

להפתעתי הפקידה טענה שהדבר אינו אפשרי מאחר וברשיון חסר דגם המנוע.

לדבריה עלי לגשת לעמדה מס' 1, לא ידעה לומר האם עם האופנוע או בלעדיו, ע"מ להסדיר את העניין.

מעבר לכאב הראש לא נעים לי מהקונה הנחמד שכבר היה בדרך אלי עם עגלה כדי לסגור את העסקה ולקחת את האופנוע.

האם אכן עלי לגשת לעמדה מס' 1 הידועה לשמצה?

צריך להביא גם את האופנוע?

יש דרך להמנע מכל הסיפור?

מה אני אשם? למה משרד הרישוי, שהנפיק את הרשיון המקורי, לא פותר את הבעיות של עצמו?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

תנסה לשאול את יוחאי מהשרשור איתור קרובים אם בבסיס הנתונים שלו יש לו מידע אודות דגם המנוע שלך ואם כן איך הוא יכול להמציא לך נתונים שיהיו קבילים על משרד התחבורה. בתור ברירת מחדל פנה למנהל האחראי במקום סביר שימצא פתרון.

שלמה דן גדרון

פורסם

הי

כמה נקודות - אולי תוכל להיעזר בהן:

1. האופנוע לא יכול להיות R67 שנת 1954 כי ה R67 יוצר רק ב 1951. הוא יכול להיות R67/2.

2. דגם המנוע של R67/2 (עד כמה שיכולתי לבדוק כרגע) אמור להיות 267/2.

3. אם יש לך ספר רכב צריך להיות כתוב שם דגם המנוע.

אם תוכל לשלוח אלי את מס השלדה ומספר המנוע אוכל לדעת בדיוק מתי יוצר האופנוע ולנסות ולבדוק את העניין יותר לעומק עם עמית בגרמניה.

בברכה אורן

פורסם

הי אורן,

אתה צודק כמובן, מדובר ב R-67/2.

אין ספר רכב.

מספר השלדה זהה למספר המנוע ובשניהם מוטבע 616128

תודה מראש על העזרה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
שלום לכולם.

סיכמתי על מכירת האופנוע שבכותרת, שהיה בבעלותי מאז 1990, רשיונות מסודרים ומופקדים מאז אמצע שנות ה 90.

ניגשתי למשרד הרישוי על מנת להפוך אותו לאספנות ולהוציא רשיון רכב כדי להעביר בעלות.

להפתעתי הפקידה טענה שהדבר אינו אפשרי מאחר וברשיון חסר דגם המנוע.

לדבריה עלי לגשת לעמדה מס' 1, לא ידעה לומר האם עם האופנוע או בלעדיו, ע"מ להסדיר את העניין.

מעבר לכאב הראש לא נעים לי מהקונה הנחמד שכבר היה בדרך אלי עם עגלה כדי לסגור את העסקה ולקחת את האופנוע.

צריך להביא גם את האופנוע?

יש דרך להמנע מכל הסיפור?

מה אני אשם? למה משרד הרישוי, שהנפיק את הרשיון המקורי, לא פותר את הבעיות של עצמו?

שי

שי שלום

מצבך לא גרוע כלל כמו שאתה חושב!

ראשית כל עמדה מס' 1 זה לא מה שהיה פעם, בוצעו שם שינוים לטובה והבוחנים קשובים יותר מבעבר.

עד ראשית שנות התשעים בעיה זו לא הפריעה להנפיק ניירות.בשלב מסוים שינו את מערכת המחשוב ונוצר מצב שאם חסר פרט באחד השורות לא ניתן להדפיס את הרשיון כלומר חייב להופיע אות או סימן כלשהו בשורה ,זה יכול להיות ספרה אחת אפילו.

לכן שי אין מנוס אלא להביא את הכלי על עגלה לחולון ברר קודם מתי הבוחן הרלוונטי נמצא כי יש ימים שהם נמצאים אצל יבואני הרכב בנמל.

קח איתך דף מהאינטרנט שבו מופיע פרטים על הדגם כולל טווח מיספרי השילדה והמנוע.אם תרצה אוכל לשלוח לך צילום רישיון רכב[יש לי דגם זהה ]בנוסף אל תתעסק עם שנת היצור אין לזה כל משמעות לצורך העניין טפל רק בדגם מנוע שחסר.

בהצלחה,חן

פורסם

שי שלום רב,

מצרף נתונים מספרות של חברת BMW (בפורמט pdf):-

מסמך DATA 2, מציג את דגם האופנוע (R67/2) ומספר מנוע והשלדה. - מספר השלדה מאשר הדגם.

מסמך DATA 1, מפרט הדגם, מציג את דגם המנוע 267/2.

ממליץ לצלם את האופנוע עם מס' הרישוי, לצרף רשיון רכב ישן והנתונים המצורפים כאן.

בהצלחה.

אמוץ דור

BMW R67-2 DATA 1.pdf

BMW R67-2 DATA 2.pdf

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

שי

הייתי בעמדה 1 לזיהוי אופנוע מסיבות שונות לחלוטין.

תדאג להגיע כשאתה יודע לומר לבוחנים מדוע אתה כאן , שיהיה רשום לבוחן מה עליו לעשות , לזהות , לבדוק.

מה רוצה הפקידה באשנב , איזה נתון חסר.

מעבר לכך הופתעתי לטובה מכל התהליך.

באתי ב 0700 , חניתי בתוך המסלול ותפסתי תור , כ-3 שעות ונגמר.

מה אתה אשם ? שאלה טובה. לא רלבנטית כאן.

בהצלחה.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

הבעיה ישי, שאין לי שום דבר לתת לבוחן.

הפקידה סירבה להדפיס לי רשיון ושלחה אותי בידיים ריקות לעמדה מס' 1. אפילו לא ידעה לומר האם אני צריך להביא את האופנוע איתי.

בדיעבד אני מצטער שלא התעקשתי איתה או מול מנהל/ת.

התכנון הוא להתייצב ביום א' על הבוקר בעמדה מס' 1 בבאר שבע. מנסיון העבר היחס שם טוב ולקוות שהסוגייה תיפתר בלי האופנוע בעזרת כל החומר שהעברתם כאן.

שוב, אני לא מבין למה אני צריך לסחוב את האופנוע לשם. אם היה מדובר בבעיה במספר השלדה/מנוע הייתי מבין.

איחלתי לחייל בהצלחה בהמשך שירותו:roll:

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

הייתי היום בעמדה מס' 1 בב"ש.

הבוחן היה נחמד מאוד, אבל למרות שבאתי מצוייד בכל המסמכים שנשלחו אלי המעידים על מס' הדגם של המנוע, הוא סירב להסתכל אפילו ואמר 'תביא את האופנוע'.

כשטענתי שאין סיבה, שהרי אין מחלוקת/בעיה בעניין עצם קיומו/רישום מס' השלדה או המנוע, ושדגם המנוע לא רשום בשום מקום על האופנוע הוא אמר 'נכון, אבל תביא את האופנוע' :evil:

בקיצור, מי שאמר שאין טעם לגשת בלי האופנוע - צדק.

לפחות לא נסעתי סתם אלא עצרתי בדרך למילואים.

עדכונים בהמשך.

ושוב תודה לכל המסייעים כאן ובה"פ.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

לצערי גם אני ניתקלתי בבעיה דומה. לך ותביא לבחן את דגם המנוע של רכב שנת 55. הבחן היתעקש שאתקשר ליבואן, איזה שטות, להיתקשר ללובינסקי על מנת לשאול אותם מה דגם המנוע של טרקסיון 1955, ממש אווילות. אבל בוא התעקש. כמובן שהם חשבו שאני מדבר סינית.

בסופו של דבר,עאללק....הם כאילללווו ניזכרו, ותנו לי איזה מיספר שהוא דגם המנוע.

ואגב כך, המיספר צמוד למיספר המנוע. אבל...כשאתה הולך להטביע לוקח ממך המטביע עבור שני מיספרים.

כשתגיע לכך, אני ממליץ לך שלא להטביע במכון שמון עמדה 1, סע למכון הדרום 5 דק משם

אריה

פורסם

אילוצי עבודה והחגים מנעו ממני לקחת את האופנוע לשם עד עתה.

מתכנן מחר בבוקר.

מקווה שנסגור את הפרשה הזו ביום אחד.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
אילוצי עבודה והחגים מנעו ממני לקחת את האופנוע לשם עד עתה.

מתכנן מחר בבוקר.

מקווה שנסגור את הפרשה הזו ביום אחד.

שי

בהצלחה.

פורסם

בהצלחה!

אם אפשר, תעדכן מה נסגר..

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

• תוכן חדש...