Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חלק מכם בודאי זוכרים את מפח הנפש שחוויתי לפני שלושה חודשים בדיוק, כאשר הפיורי קופה שייבאתי לישראל מצאה את סופה בהתרסקות המכולה בה אוחסנה אל מימיו המלוחים של נמל אשדוד.

כמי שחלקו איתי את הרגעים המאד לא נעימים האלה, אני שמח לבשר כי לפני מספר ימים הגיעה חוויה מתקנת.

מיד לאחר שהרכב הקודם נפל, חיפשתי משהו חדש. נאמן למשפחת ה- MOPAR, וכחובב מושבע של הפיורי, ביקשתי משהו שיהיה כמו פיורי אבל יותר.

התוצאה: אתמול, בסיומם של חודשים מתוחים ויומיים מפרכים (מגיעים שבחים - כן, אתם קוראים נכון - למכס וליתר הגורמים הרלוונטיים), עגנה אצלי קרייזלר אימפריאל קופה משנתון 73'. כמה תמונות מצורפות לעיונכם.

זהו, פרוייקט היבוא הושלם, אפשר לנוח.

שבת שלום, ורק בשמחות.

חמי

1111.jpg

2222.jpg

3333.jpg

4444.jpg

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהימה, וממש מיוחדת.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יפה מאוד

This beauty SOLD...39,000 miles.

This is the driver's front view, showing the beautiful grille work and hidden headlights. 29514010001_medium.jpg

The passenger's side showing the great window shape on the hardtop coupe. 29514010004_medium.jpg

29514010002_medium.jpg

The driver's rear view. Yes, it really IS that long. Not the easiest car to find a parking space for at Safeway!

29514010003_medium.jpg

The rear view, showing off the current dual exhaust system, which is about to change to a better outlet system. Unfortunately, the executives at Chrysler Corporation decided in 1972 to give the Chrysler New Yorker Brougham the rear taillight and bumper design originally for the Imperial...the traditional full-length taillights in the bumper. Imperial recieved the New Yorker's planned rear end design, the one you see here.

29514010006_medium.jpg

The driver's front side view...beautiful and long.

29514010008_medium.jpg

Here is the power plant...440 cubic inches of Imperial power, Edelbrock intake and carburetor.

29514010005_medium.jpg

29514010007_medium.jpg

The intstrument cluster showing the mileage, now at 39,043 and the passenger side door panel and seat. Beautiful color!

Read more: http://www.cardomain.com/ride/2951401/1973-chrysler-imperial/#ixzz2QEQIS0PJ

פורסם

תודה רבה על המילים החמות והברכות.

קרני, אני מכיר את הפרסום על האימפריאל הזו, אחות תאומה לשלי...

תאומה אבל לא זהה, שלי בצבעי פנים שונים.

פורסם
תודה רבה על המילים החמות והברכות.

קרני, אני מכיר את הפרסום על האימפריאל הזו, אחות תאומה לשלי...

תאומה אבל לא זהה, שלי בצבעי פנים שונים.

אז שניהם יפות מאוד איזה צבע הפנים שלך?

פורסם
ועל כך נאמר - כל עכבה, לטובה!

פשוט מהממת. תתחדש!

תודה רבה, בהחלט נכון.

פורסם
אז שניהם יפות מאוד איזה צבע הפנים שלך?

שחור ולבן אוף וייט