Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בחור מפורום פולגז שאירגן קבוצת צביעה ב"חצם" שבבארות יצחק. קרא את מה שהעתקתי לך משם, לדעתי זה החלק הרלוונטי לך:

בהמשך לשרשור של MAXMAX - אני מרים את הכפפה ומארגן צביעה קבוצתית של ג'אנטים במפעל חצם בבארות יצחק.

פרטים על הצביעה

מדובר בצביעה באבקה בתנור (צביעה אלקטרוסטטית). הצביעה המתקבלת מאוד חזקה, עובי הצבע סביבות המילימטר והוא עמיד מאוד למכות, שריטות שפשופים וכד'. אני אישית צבעתי שם יותר מפעם אחת חלקי אופנוע, כולל ג'אנטים והייתי מאוד מבסוט מהתוצאה.

הצביעה לא כוללת לק! גם המבריקה. על מנת לקבל תוצאה מבריקה ממש צריך/רצוי לעשות עוד שכבת לק על הצבע. מצד שני - זה לא הכרחי והצבע עמיד מאוד גם בלי לק.

צבעים

עקרונית חצם מוכנים לצבוע עד 2 צבעים שונים להזמנה. בהנחה ויהיו 10 אנשים ומעלה בקבוצתית ניתן יהיה להוסיף עוד צבע אחד או שניים.

הצבעים הזמינים מיידית הם צבעים סטנדרטיים למדי - שחור מבריק, שחור מט (חצי מבריק), לבן, אפור, כסוף, אדום. ישנם עוד צבעים אבל צריך לתאם אותם מראש, תלוי ברצונות המשתתפים בקבוצתית.

מחירים

המחיר עומד על 240 שקל לג'אנט - משמע 480 לזוג (למיטב זכרוני כולל מעם). אם נהיה יותר מ10 אנשים אני אנסה להוריד את המחיר לכיוון ה400 לזוג.

לוחות זמנים

מכיוון שצביעת ג'אנטים משמעותה השבתה של האופנוע סיכמתי עם חצם שאנחנו נתאם מולם תאריך לעבודה והם יבצעו את העבודה תוך יום כך שהכל יהיה מוכן בערב שלמחרת או מקסימום יום אחרי. עקרונית זמן האספקה שלהם הוא שבוע.

היערכות לצביעה

על מנת לייעל את התהליך אני מציע שנסכם על תאריך המקובל על כולנו ועל חצם כך שעד התאריך הזה כל הג'אנטים יאספו במקום מרוכז, משם אני אקח אותם לחצם ואחזיר אותם אחרי הצביעה. כל מי שרוצה יכול כמובן להביא את הג'אנטים ישירות לחצם.

הג'אנטים צריכים להיות עירומים לחלוטין - בלי צמיגים, ניפלים, מסבים, משקולות איזון ושאר שטויות. הצבע הישן ומדבקות, אם יש, ירדו בניקוי חול.

מומלץ בחום לסגור את פתחי הצירים עם מוט הברגה ושייבות. חצם אמנם עושים מיסוכים אך מנסיוני - הם נוטים לפספס וכשצבע נכנס לתוך בית המסב בג'אנט - זה חתיכת ז*ן לנקות אותו כדי להכניס את המסבים חזרה.

...

פורסם

עשיתי כמה אופנועים בחצם .. אבל הם סגרו את שעריהם בפני מזמינים קטנים.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
עשיתי כמה אופנועים בחצם .. אבל הם סגרו את שעריהם בפני מזמינים קטנים.

יש מצבעה בשם "התקווה" באיזור התעשיה ברמת השרון, מבצעים בין היתר צביעת PC, עשיתי אצלם מספר עבודות ואני מרוצה מהתוצאה. מה שכן, את ההכנה הייתי ממליץ לעשות לבד/לפקח על ההכנה שכן אם רצוייה רמת גימור גבוהה, חשוב שאתה תהיה זה שתגיד "אוקיי, עכשיו אפשר לצבוע" ולאו דווקא לסמוך על ההכנה של מי שאמור רק לצבוע ;)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...