Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כחלק מבדיקה שגרתית והכנת הרכב לטסט הקרב הרמתי אותו על הליפט בעבודה והבחנתי בנזילה מכיוון צינור הלחץ שמן הגה, הצינור הנ"ל בנוי בחלקו מצינור גומי גמיש וחלקו צינור מתכת קשיחה אשר מחוברים ביניהם "בלחיצה" מיוחדת, למיטב ידיעתי צינורות מסוג זה ניתנים לשיפוץ, אשמח לקבל המלצה למקום אמין ומיקצועי לשיפוץ הצינור באיזור המרכז.

תודה רבה מראש וסופ"ש נעים לכל חבריי הפורום.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לא צריך מקום מיוחד בשביל לשפץ דבר כזה, אתה צריך לחפש מקום שמייצר צינורות אידראולים לדוגמא אייזנברג חדרה,

מה שעושים במקרה כזה חולצים משני הצדדים את הסופיות, מודדים את אורך הצינור רוב הסיכויים שהוא 3/8 עדיפות תבקש לצינור R2 זה 2 שכבות ברזל בפנים, לוחצים במכונה ויש לך צינור חדש.

פורסם

אין ברשותי מכונת לחיצה ולכן אני מעדיף לשלוח את הצינור הישן בשלמותו לבעל מיקצוע בתחום ע"מ שגם יחלוץ את הסופיות ויחליף את הצינור הגמיש לצינור זהה למקורי באורך ובקוטר וילחץ אותו בחזרה במכונה ייעודית,מישהו מכיר עסק/בעל מיקצוע "המשפץ" צינורות כאלה במחיר הוגן באיזור המרכז?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

"טכנו צינור" ביצחק שדה 34, תל-אביב, יעשה זאת במהירות ובמקצועיות.

אם המחיר הוגן - זה כבר נתון לפרשנות:-D

עודד

פורסם
"טכנו צינור" ביצחק שדה 34, תל-אביב, יעשה זאת במהירות ובמקצועיות.

אם המחיר הוגן - זה כבר נתון לפרשנות:-D

שני מטר משם יש את ספארקו בקיבוץ גלויות , שם המחיר הוגן ביותר

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אחרי דוקטורט בענייני צנרת, טכנו צינור-תביא איתך כבר מכעשיו צ'ק בנקאי כי כמו שבני ל. אוהב להגיד, הולעים לקרוע אותך שם.

"ספארקו" - נחמדים ביותר ועובדים יפה.

אני ממליץ על "מ.פ מרכז הצנרת" - ממש קרוב לספרקו (נמצא בהרצל פינת ק.גלויות) אנשים חמים שעובדים מהלב, והמחיר הכי הגון שתמצא.

סתם בשביל ההקבלה, בשביל צינור שמן למע' השימון שלי דרשו ממני בטכנו צינור 250 שח לפני מעמ, ספארקו בערך 180-150 ובמרכז הצנרת 60 שח. והעבודה מעולה!

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

שיפוץ הצינור הישן מתבצע על המקום או שצריך להשאיר אותו ולחזור לקחת אותו לאחר מספר שעות?

מה למעשה כולל תהליך "השיפוץ"? החלפת הצינור גומי הגמיש הישן באחד חדש הזהה באורכו וקוטרו ולחיצת סופיות חדשות במכונה ייעודית?

האם הצינור החדש/משופץ נבדק בבית העסק בדרך כלשהי לאיתור נזילות/דליפות בטרם נמסר ללקוח?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

זו העבודה שלהם, יחליפו לך לצינור חדש כמובן באותו אורך, לא יבדקו , ואתה יכול לסמוך על הליחצה שלהם כמו הלחיצה של היצרן, כולם עושים למעשה את אותו דבר,רק שמין הסתם אייזנברג מחדרה מספק להם את הסחורה ולטעמי אצלו יהיה הכי זול והכי מהיר .

פורסם

היום הייתי במקרה באיזור חולון אז קפצתי "לגמיש" ע"מ לקבל הצעת מחיר לגביי שיפוץ הצינור הגה שלי, הם דרשו ממני לא פחות ולא יותר 350 ש"ח לפניי מע"מ,מה קרה? השתגעו לגמריי.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

נוזל הידרואולי אדום מסוג דקסרון 3 (כמו שמן גיר אוטומט)מתאים למערכת ההיגוי ברכב הנ"ל?

מהי הדרך הנכונה לרוקן את כל הנוזל/שמן הגה שבמערכת ע"מ לרעננה ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
אחרי דוקטורט בענייני צנרת, טכנו צינור-תביא איתך כבר מכעשיו צ'ק בנקאי כי כמו שבני ל. אוהב להגיד, הולעים לקרוע אותך שם.

"ספארקו" - נחמדים ביותר ועובדים יפה.

אני ממליץ על "מ.פ מרכז הצנרת" - ממש קרוב לספרקו (נמצא בהרצל פינת ק.גלויות) אנשים חמים שעובדים מהלב, והמחיר הכי הגון שתמצא.

סתם בשביל ההקבלה, בשביל צינור שמן למע' השימון שלי דרשו ממני בטכנו צינור 250 שח לפני מעמ, ספארקו בערך 180-150 ובמרכז הצנרת 60 שח. והעבודה מעולה!

מאמץ את ההמלצה שלך.

שאלתי היא האם הוא מייצר גם צינורות בלמים לרכב קשיחים וגמישים ? או רק צינורות שימון וצינורות להידראוליקה.

גם צינורות לפניאומטיקה ידוע לי שהוא מוכר.

בברכה אריק

פורסם
מאמץ את ההמלצה שלך.

שאלתי היא האם הוא מייצר גם צינורות בלמים לרכב קשיחים וגמישים ? או רק צינורות שימון וצינורות להידראוליקה.

גם צינורות לפניאומטיקה ידוע לי שהוא מוכר.

בברכה אריק

אריק ,

הוא עושה הכל שם כולל קשיחים ויש לו כל סופית אפשרית, לדוגמא אצלי יש צינור קשיח עם "סופית מרצדס"-בצורת כוסית הפוכה, היה לו את הנ"ל והוא הלחים את הסופית לצינור הקשיח שייצר עבורי במקצועיות רבה.

צינורות גמישים לבלמים זוהי אופרה אחרת, משום שלכל ייצור מיוחד נדרש הייצרן לשלוח שתי דוגמאות למכון התקנים לניסוי ופיצוי ולאחר מכן בחינה.

מה שמייקר מאוד את הדבר, ממליץ לך למצוא מקום (בארץ או בחו"ל) שכבר מייצר צינורות ייעודיים לרכבך, אם אני הצלחתי מאמין שהדבר אפשרי.

בברכה,

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...