Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול אם מישהו התנסה או מכיר, מבחינת עלויות, פרוצדורה ומשך הזמן.

מתכוון לשינוע רכב (אספנות, אם יש לזה משמעות), מישראל לאיטליה (גנואה?!), ומשם בנהיגה לגרמניה.

אני צפוי לטוס בחודש הבא למפגש GTI TREFFEN השנתי באוסטריה, ופתאום עלתה לי מחשבה - למה לא לנהוג ברכבי הפרטי באירופה למפגש.

אשמח לכל טיפ!

תודה רבה מראש,

עידו.

פורסם

עשיתי את זה ב 1996. מחיפה ליוון ומשם לוונציה.

הגענו במטוס לאתונה (נדמה לי), שלחנו את האוטו שבוע קודם. נסעו כמה מאות קילומטרים ולקחנו מעבורת נוספת לוונציה, תוך כדי שישנו על הסיפון (לא מומלץ במיוחד ו- עדיף לשכור חדר).

חוץ מזה שזו היתה חוויה, איני זוכר מחירים וזה בטח לא עדכני אם אזכור.

הכי כיף היה בפריז להסתובב עם מספר צהוב (כמו המקומיים) ולקבל דוחות חנייה על ימין ועל שמאל - שמעולם לא הגיעו ליעדם כי לא היה להם מושג שזה רכב ישראלי (אז לא היה דגל על המספר).

פורסם

צלצל לסוכנות רוזנפלד בחיפה 04-8613613.

הם מוכרים מקומות באניות מעבורת של תוצרת חקלאית מחיפה לקפריסין ויוון. משם אפשר להמשיך במספר דרכים לגרמניה. הפלגתי דרכם ב 2009 עם אופנוע לקפריסין ומשם לטורקיה ובחזרה, והיו בסדר גמור. גם העלות לא היתה גבוהה במיוחד.

אתה צריך תרגום של רשיון הרכב בממס"י, ותעודת אישור ביטוח צד ג' אירופית שנקראית greencard .ישראל חתומה על אמנה עם אירופה על הכרה הדדית בתעודות ביטוח צד ג', שזה הביטוח היחיד שחובה באיחוד האירופי. חברת הביטוח שלך אמורה לספק לך את זה בחינם או בעלות סמלית, אבל לצערי הן בד"כ מתחמקות (@%#&!!). הפתרון - קניה של ביטוח דרך הרשת מסוכנות בגרמניה.

נסיעה טובה,

נמרוד

פורסם

אפשר בעזרת רוזנפלד וחברת הספנות סלאמיס, לקפריסין ויוון. אפשר בעזרת גרימלדי האיטלקית, מאשדוד לאיטליה. שניהם ספינות משא, עולים בסביבות 450 יורו לכיוון, בפעם האחרונה שביררתי.

אסף.

פורסם

אחרי קצת בירורים היום, זה עולה פורצ'ן!

בלתי מוצדק בעליל בימינו!

ושוב, תודה לכולכם על העזרה!

פורסם

לבקשת הקהל, מעלה את ההצעה ששלחו לי...

for a/m car we can offer as follows:

1] sea freight ashdod/haifa to monfalcone eur 350 incl surcharges.

2] port expenses at monfaclone eur 250

3] agency fees at ashdod/haifa port usd 150

4]custom formalities at ashdod/haifa port usd 230

5] port taxes about nis 700

return Monfalcone/ashdod

same as above except for

sea freight who is eur 525 including surcharges.

מקווה שעזרתי! 8)

פורסם

אשמח לדעת מה המחירים, זה החלום שלי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
אחרי קצת בירורים היום, זה עולה פורצ'ן!

בלתי מוצדק בעליל בימינו!

ושוב, תודה לכולכם על העזרה!

היי עידו,

אתה יכול לחסוך...טוס לשם וחזור בהפלגה עם רכב אספנות חדש...חסכת צד בהפלגה! :-D

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

היי יניב היקר, מה שלומך?

לונג טיים! :-)

אישתי תשמח לשמוע את הרעיון המעניין שלך! :-)

• תוכן חדש...