Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר 700R4 ,האם הוא באמת אמין וחזק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל התקלות שיש לך אתה בקושי נוסע אז בטח שהגיר יחזיק הרבה שנים אין לך בלאי.

ועכשיו ברצינות כמו שעופר אומר עניין של מזל אם הגיר טופל כראוי בעבר אין מניעה שבנסיעות רגילות + הגיר יחזיק.

אם אתה משדרג מכני או לוחץ הרבה אז צריך גיר חזק יותר או 700 מחוזק או מהגירים החדשים שאצלך יוכלו להתאים כי אצלך הגיר כבר חשמלי אני מאמין.

פורסם

האמת שהרכב נוסע דיי הרבה בחודשים האחרונים וסוף סוף אני גם נהנה ממנו.שלא תבין לא נכון עדיין ישנם בעיות/תקלות(בכל זאת רכב ישן) פה ושם אבל אני מתקן אותם לאט לאט "תוך כדיי תנועה" .

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
האמת שהרכב נוסע דיי הרבה בחודשים האחרונים וסוף סוף אני גם נהנה ממנו.שלא תבין לא נכון עדיין ישנם בעיות/תקלות(בכל זאת רכב ישן) פה ושם אבל אני מתקן אותם לאט לאט "תוך כדיי תנועה" .

שכחת שאתה בפורום שבו הרכב שלך נקרא חדש.

וזה שהרכב נוסע רק יותר בריא לרכב.

פורסם

כפי שהבנתי הגיר הנ"ל הוא יותר מכני פשוט ומיושן מגיר מודרני וחשמלי ולכן למעשה הוא חשוף לפחות תקלות,יש אמת בדבר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בסה״כ גיר אמין, אני הרכבתי אותו כי הוא 4 הילוכים ורציתי לשייט בסלד נמוך אבל ידוע ש 350 ו400 עמידים יותר בהיתעללויות ש700 לא.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...