Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 280E שנת 1983 נחשבת לאספנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחשבת לאספנות? מה ההגדרה של רכב אספנות מה גיל הרכב המועמד ?

כמה שוויה של מכונית זו במצב מכני תקין נוסעת ללא כל בעיות?

תודה.!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב אספנות בהגדרתו הינו רכב שמשנת יצורו עברו 30 שנה לא חשוב חודש עלייה לכביש.

מכך נובע שרכב הינו אספנות.

לעניין המחיר זה תלוי אם אתה המוכר או הקונה.

המחיר נקבע לפי הקלאסיות של הרכב נדירותו או כמו שאבי נוף אוהב להגיד הרצון של הקונה לקנות(במילים אחרות).

אז תגיד לנו אם אתה מוכר או קונה ותמונות לא יזיקו.

פורסם

המחיר הוא הפשרה שבין מה שהפסיכי מבקש לבין מה שהמופרע מוכן לתת.

:-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

רכב בן 30 שנה יכול להרשם כאספנות.

זה הליך פשוט וקצר המתבצע בחינם במשרד הרישוי עם הצגת מסמכי הרכב.

אם הוא בוצע כבר ברכב שראית - שאל את המוכר.

חפש בגוגל תמונות w123 ו-w126.

איזו מהן היא זו שראית?

W123 280 זו גרסה נדירה למדי.

W126 נפוצה בהרבה.

בלוח יד 2 יש 2 מכוניות w123 שונות. שתיהן מוצעות ב-50 אלף שח כל אחת.

בשבוע שעבר מכרתי w123, גם שנת 83, במצב מצויין.

כשהיתה אצלי לא היתה אספנות, לפני המכירה רשמתי אותה כאספנות לבקשת הקונה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש יחסית לא מעט W123 280.

יש אחת ירוקה בת"א. למכירה כבר מספר שנים. יש 2 נוספות בראשון, אחת מהן COUPE.

ועוד כמה בצפון.

מה שכן, ה-280 ,זה אחד המנועים זוללי דלק שקיימים!:shock:

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני חושב שזו לא 280E אלא 280SE מסוג W126.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לך מאט מידי הודעות בפורום עדיין. אנסה לעזור לך.

הנה תמונות של מספר דגמים, תגיד איזו מהן.

1.

Mercedes%20W126%20Front%20Clear%20Blinkers%204%20View.jpg

2.

173272.jpg

3.

mercedes-w123.jpg

ובכן, איזה רכב ראית?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המרצדס שלי טיפת מים מתמונה מספר 3. המרצדס בבעלותי בצבע ירוק זית. אני אלך סתם להגיע בהודעות ואחזור להעלות את התמונות! עדכון בקרוב מאוד

פורסם

אז המרצדס שלך זה E קלאס מסוג W123. נדיר מאוד בארץ עם מנוע 280 שהוא 6 צילינדר ו177 סוסים. רובן 230 להערכתי עם 138 סוסים. לגבי שווי, אני לא שמאי - אבל, היא אמורה לעלות יותר מ230.

קל מאוד לבדוק אם היא 6 צילינדר אמיתית ולא סתם שלט, אם תפתח מכסה מנוע תיראה ישר איזה מנוע זה. :) מנוע 6 טורי מנוע ארוך מאוד.

פורסם

אתה בטוח שזה הדגם? אולי תביא לי את האימייל שלך שאני אשלח לך התמונות שצילמתי? היא בבעלותי כ5 שנים ונסעתי איתה ממש מעט אבל באמת אוטו מפלצת ואיכותי לנסיעה. אתה בטוח שאוטו כזה עולה יותר מ230אלף? נשמע לי טיפה מוגזם...

פורסם

אני יכול גם לצלם לך את המנוע מחר שיהיה אור. אני מנסה עכשיו לשלוח לך בהודעה פרטית את הקישורים לתמונות

פורסם

טוב גיליתי שגם הודעה פרטית אי אפשר לשלוח. נראלי שאימייל עם התמונות זה הפתרון האידיאלי ותעלה אותם לפה שכולם ייראו.

פורסם

המחיר שלה לא 230 אלף. 230 זה אינדקס של הדגם הרגיל שנפוץ יחסית בעל מנוע 4 צילינדר טורי. 230 זה 3 ספרות הראשונות של נפח מנוע מעוגל, כלומר מנוע 2300 ו280 זה מנוע 2800.

האם אני בטוח שזה הדגם? לא, אבל זה הדגם שמשתמע מדבריך.

הכי פשוט: תיראה איזה נפח מנוע כתוב לך ברישיון רכב. זה פותר את התעלומה. אתה אומר שהרכב תואם לתמונה מספר 3, אז זה E קלאס עם בודי W123. למעשה מרצדס הקלאסית האחרונה הייתי אומר. הרכב עמיד ואמין בצורה יוצאת דופן.

פורסם

אחי כתוב על האוטו מאחורה 280E משמע שזה 2800 סמק ובאמת יש לה מנוע ארוך כזה שאני אצלם מחר שיהיה אור.בכמה אתה מעריך את הדגם כשהוא תקין במצב מכני מעולה נוסע ללא כל נזק ושמור?

• תוכן חדש...