Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שראיתי את השירשור של הGTV שמגיעה מארה"ב שזה בהחלט לא המקום הראשון לחפש אלפות אני סקרן למה רוב היבוא מגיע משם ולא משאר העולם?

מחיר? או שיש בעיות לייבא רכבים כאלה מאירופה או ממקומות אחרים בעולם?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

באירופה האלפות יותר יקרות, יש יותר חלודות באלו שהיו באזורים מושלגים, האיביי האמריקאי יותר קל למשתמש שלא דובר שפות שאינן אנגלית, יותר קל להתעסק עם חברות של משלחים בארה"ב. בדגמים אמריקאים יש מזגן.

הדגם האירופאי בדרך כלל עדיף, משקל, ק"מ ולא מיילים, צורה חיצונית ללא טמבונים ופנסי צד אמריקאים.

את האחרונה שלי הבאתי מאירופה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
באירופה האלפות יותר יקרות, יש יותר חלודות באלו שהיו באזורים מושלגים, האיביי האמריקאי יותר קל למשתמש שלא דובר שפות שאינן אנגלית, יותר קל להתעסק עם חברות של משלחים בארה"ב. בדגמים אמריקאים יש מזגן.

הדגם האירופאי בדרך כלל עדיף, משקל, ק"מ ולא מיילים, צורה חיצונית ללא טמבונים ופנסי צד אמריקאים.

את האחרונה שלי הבאתי מאירופה.

:mm_yeah:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מצטרף לאמור מעלי. מעבר לכך יש איסור לייצוא של חלק מהמכוניות (כמו פיאט 500 וכיו"ב מאיטליה), באיטליה גם מוטלת אגרה גבוהה ביותר על העברת בעלות לרכב מיושן.

למרות שאירופה קרובה יותר, ההובלה הימית לא בהכרח זולה יותר.

אבל כנראה הסיבה העיקרית היא השפה, רוב המייבאים מעדיפים תקשורת בשפה האנגלית (לרבות בזמן החיפוש), היות ובריטניה איננה אופציה אמיתית בגלל האיסור לייבוא מכונית עם הגה ימני נותרנו עם ארה"ב..

אגב ייבוא, לפעמים יש לי הרושם שברמת המכוניות שעלותן מעל 20,000 ש"ח (לערך) יש איזה שהוא קיבעון של יבוא וכאילו שבחו"ל קונים רכב "חדש" בזול ובארץ בכל גרוטאות במחיר מופקע (אגב, לפעמים זה נכון)... כאשר בישראל יש מכוניות משופצות ושמורות שאותן ניתן לבדוק כמו שצריך,לנהל מו"מ ים תיכוני ולהוריד מחיר, לא צריך להתעסק עם הובלות ושחרורים ואין שום הגבלה למכור אותן אח"כ (אין לי שום דבר נגד יבוא..גם אני שקלתי בשעתו ואני רק מציין זאת כתחושה).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לדעתי בנוסף לאמור לעיל הסיבה העיקרית לזמינות רכבי אספנות בארה"ב היא שארה"ב היא המקום עם צפיפות הרכב הגבוהה בעולם ועם היסטוריה של יותר ממאה שנים בעולם הרכב. ב1921 היו בקלפורניה יותר מכוניות מאשר יש היום בישראל.

האמריקאים מפונקים ולכן יש זמינות חלקים מצוינת.

המערכת שלהם מבוססת על כך כי הדואר מגיע לכל מקום וגם במקום מרוחק אפשר לקבל חלק תוך כמה ימים.

האמריקאים מרובעים ולכן בדרך כלל אין אילתורים.

עקב השוק המוצף המחירים הגיוניים.

שלמה דן גדרון

פורסם
לדעתי בנוסף לאמור לעיל הסיבה העיקרית לזמינות רכבי אספנות בארה"ב היא שארה"ב היא המקום עם צפיפות הרכב הגבוהה בעולם ועם היסטוריה של יותר ממאה שנים בעולם הרכב. ב1921 היו בקלפורניה יותר מכוניות מאשר יש היום בישראל.

האמריקאים מפונקים ולכן יש זמינות חלקים מצוינת.

המערכת שלהם מבוססת על כך כי הדואר מגיע לכל מקום וגם במקום מרוחק אפשר לקבל חלק תוך כמה ימים.

האמריקאים מרובעים ולכן בדרך כלל אין אילתורים.

עקב השוק המוצף המחירים הגיוניים.

very true

especially due to the size of the US a car is a MUST

פורסם
שערי מטבע הם גם שיקול.

true

around 25% saving when you using the mighty $$$$ lol

פורסם

אני פשוט תוהה האם יש סיבוך לוגיסטי לייבא ממדינות אחרות בעולם שאולי יש שם מציאות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
אני פשוט תוהה האם יש סיבוך לוגיסטי לייבא ממדינות אחרות בעולם שאולי יש שם מציאות.

at least 85% of the time America is the best place to import cars from

• תוכן חדש...