Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים,

לאחר התלבטויות החלטתי לקנות את הרכב !

באמת חבל בשביל 3000 ש"ח שפיסת היסטוריה תשלח לגריטה.

בגלל האהבה שלי לרכבים אני לא יכול לתת לדבר כזה לקרא.

אקנה אותה, אאחסן אותה, בשם האהבה.

תודה לכל המגיבים פה בפורום, אני אומנם חדש פה אבל בהחלט זהו פורום מרשים, איכותי ואני שמח שהצטרפתי.

ליאור אלוני.

כל הכבוד ומזל טוב!

יש לי הרגשה טובה שלא תתחרט, כמו שנאמר כבר - הרבה רכבים מבוקשים היו פעם רכבים עממים...

פורסם
כבר שמעתי מספיק אנשים שמדברים בסגנון הפלצני הזה, כאילו שרכב שראוי להישמר לאספנות זה רק

הטופ...

עניתי לו באופן שעניתי רק בגלל שהוא השתמש במילה "כדאי" בשאלה שלו.

למי שיש משיכה לדגם מסויים ברור שמומלץ לשמר אותו, מי שעושה את זה כמניע כלכלי אז לא מומלץ.

הרבה אנשים חושבים שברגע שתוצמד לרכב שלהם לוחית "אספנות" הם פתאום יהיו שווים עשרות אלפי שקלים.

אני בסך הכל ניסיתי למנוע מהבחור אכזבה קשה (ותאמין לי שיש לי מספיק כבוד לרכב הזה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אאל"ט בשנת 88 נמכרה רק הסדאן (4 דלתות).

נמכרו גם דגמי 5 דלתות וגם דגמי סטיישן.

דגמי ה 3 דלתות לא נמכרו כאן לעומת זאת, למעט תקופה קצרה בתחילת 85' בה נמכרה הקאדט GSI 1.8 שהיתה הגירסה הספורטיבית שלה.

דגמי ה 4 דלתות הוצגו ב 86' והיו זהים מכאנית לקאדט הקומפקטית, למעט העדר גירסאות ספורטיביות.

באנגליה נקראה הקאדט 4 דלתות ווקסהול בלמונט, בדיוק כשם שהסיירה 4 דלתות נקראה ספיר.

רוב המכוניות שנמכרו ביבוא סדיר היו מדגם LS הפשוט ביותר, שמעליו היה דגם ה GL המצוייד יותר, מעליו ה GLS ומעליו הגירסה המהודרת ביותר, ה CD.

דגמי ה GT היו בעיקרון סוג של רמת גימור, ולא ניבדלו מכאנית מהקאדט הרגילה.

למרות שהקאדט E נפלה בתכונותיה הדינאמיות מהדגם שאותו החליפה, היא היתה סה"כ מכונית טובה לזמנה.

לשכן שלי יש כזו מכונית משנת 87' במצב מעולה, ועל פניו נראה שתגיע אף היא לסטטוס הנכסף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
נמכרו גם דגמי 5 דלתות וגם דגמי סטיישן.

דגמי ה 3 דלתות לא נמכרו כאן לעומת זאת, למעט תקופה קצרה בתחילת 85' בה נמכרה הקאדט GSI 1.8 שהיתה הגירסה הספורטיבית שלה.

דגמי ה 4 דלתות הוצגו ב 86' והיו זהים מכאנית לקאדט הקומפקטית, למעט העדר גירסאות ספורטיביות.

באנגליה נקראה הקאדט 4 דלתות ווקסהול בלמונט, בדיוק כשם שהסיירה 4 דלתות נקראה ספיר.

רוב המכוניות שנמכרו ביבוא סדיר היו מדגם LS הפשוט ביותר, שמעליו היה דגם ה GL המצוייד יותר, מעליו ה GLS ומעליו הגירסה המהודרת ביותר, ה CD.

דגמי ה GT היו בעיקרון סוג של רמת גימור, ולא ניבדלו מכאנית מהקאדט הרגילה.

למרות שהקאדט E נפלה בתכונותיה הדינאמיות מהדגם שאותו החליפה, היא היתה סה"כ מכונית טובה לזמנה.

לשכן שלי יש כזו מכונית משנת 87' במצב מעולה, ועל פניו נראה שתגיע אף היא לסטטוס הנכסף.

מידע מעניין

ראיתי מעט מאוד קדטים 4 דלתות משנת 86'

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לי הייתה קדט 3 דלתות מודל 86, 1.3S

לדעתי, הגיעה לארץ על ידי אותו סוכון מפורסם שעסק ביבוא אישי מאסיבי של דגמי אופל בשנות ה 80.

בשנות ה 2000 ספרתי בארץ עוד לפחות 6-7 קדטים 3 דלתות מהדור הזה, רגילות 1.3-1.6.

במודלים מאוחרים יוצרה גם GSI 2.0 ליטר, למייטב ידעתי לא הייתה אף אחת כזאת בארץ.

סדאן שנת 86 היו בארץ, אבל פחות מדגם הצ'בק.

במשך כל השנים החל מ 86 נמכרה הסדאן לצד ה 5 דלתות, למעט אולי השנה האחרונה - 91. לדעתי ב 91 נמכרה סדאן בלבד.

היו הרבה מוניות סדאן דיזל.

הגיעו גם סטיישנים 5 דלתות, היו יחסית נפוצות.

בנוסף היו מעט מאוד סטיישנים 3 דלתות עם חלונות מלאים, מעט קבריאולטים ביבוא אישי והיה גם טנדר אחד (קדט קומבו).

פורסם

רק בגלל שחבל על הרכב אני הייתי מפרסם את הפרטים ונותן למישהו אחר להנות מהרכב ולא קונה ומאחסן.

נכון שיש מצב שסוחר יקנה את הרכב בשביל להרוויח כמה גרושים אבל עדיין הייתי מנסה שהרכב יישאר על הכביש.

במיוחד שיש לך מס' רכבים שיותר עושים לך את זה ואני אומר את זה מניסיון כי פעם הייתי קונה רכב אם העסקה טובה.

היום אני מעביר הלאה ונותן לאנשים אחרים להנות גם.

פורסם

אני זכור שהיתה קדט קבריולט באחת הכפרים בצפון, עם כל מיני "שיבורים".

מעניין מה עלה בגורלה, היו תמונות שצילמו אותה בכרמיאל.

ניתן למצוא היום הרבה אופלים ישנות במגזר הערבי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בזמנו פרסמתי כאן את הקדט הזאת, עמדה בקריות הרבה זמן והיתה גם ביד2 תחת איזה סוחר שדרש 30K :roll:

28022011098.jpg

28022011094.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במודלים מאוחרים יוצרה גם GSI 2.0 ליטר, למייטב ידעתי לא הייתה אף אחת כזאת בארץ.

ל GSI היו שתי גירסאות; לגירסה בעלת 8 שסתומים היו 130 כ"ס, וזו החליפה את ה GSI הראשונה שהוצגה ב 84' ולה היה מנוע 1.8 עם 115 כ"ס, ואילו לגירסה בעלת 16 שסתומים, שכונתה GSI16 היו 150 כ"ס, וזו היתה אחת הקומפקטיות החמות המהירות ביותר.

מנוע ה 16V המעולה המשיך הלאה גם באסטרה GSI שהוצגה ב 91' כמחליפתה של הקאדט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בזמנו פרסמתי כאן את הקדט הזאת, עמדה בקריות הרבה זמן והיתה גם ביד2 תחת איזה סוחר שדרש 30K :roll:

מכוערת! ואתה בטוח 30 אלף? אולי 3000?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מה שכתבו ביד2. חוץ מזה שהרכב אוטומטי והספויילרים שלו קדוחים בפח, יש מדבקת דרקון ענקית על כל צד ועל החלון האחורי היתה מדבקה של אמריקן איגל...

28022011097.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה מה שכתבו ביד2. חוץ מזה שהרכב אוטומטי והספויילרים שלו קדוחים בפח, יש מדבקת דרקון ענקית על כל צד ועל החלון האחורי היתה מדבקה של אמריקן איגל...

חיי בסרט הבעלים ונראה גם שצבעו אותו עם מברשת וצבע של טמבור וגם הוא לא נראה שמצב נסיעה אפילו

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• תוכן חדש...