Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה בירושלים טריומף tr250 (למה לא לתת פרטים בכותרת? אתה מקשה על הבאים לעזור לך ?)

barry-z
שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני פותח נושא חדש מכיוון ששמתי לב ששרשור רכבים שנגנבו לא פעיל ב 4 שנים האחרונות.

מבקש לקבל את עזרת חברי הפורום באיתור הרכב שלי שנגנב ביום שישי שעבר, ה 10/08/2012 מאיזור תלפיות בירושלים.

הרכב : טריומף tr250, צבע לבן, גג שחור הנושאת מספר 274444.

מי ששומע משהו או שיש לו רעיון יצירתי, אשמח. (ואתגמל בהתאם)

מיותר לציין שאני ״שבור לב״, לא מצליח לישון בלילות ולא מצליח להתאושש. הרכב בבעלותי יותר מ 20 שנה.

מספר הסלולרי שלי הינו 0547589990

וכתובת המייל שלי : [email protected]

והנה תמונה

TR250.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פרסם את דבר הגניבה בעיתון עברי ובעיתון ערבי ותציע פרס למוצא.

חוץ מזה חפש טוב טוב בשכונה ובסביבה כי יש סיכוי שילד גנב אותו נסע לטייל וחזר הביתה והשאיר את הרכב בחניון שליד בית גדול או ברחוב ואף אחד לא ש לב.

שלמה דן גדרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם בשטחים יש לתיכוניסטים חופש גדול? נראה לי שיש שם איזה אספן רכבים שהחליט להגדיל את האוסף שלו. מקווה שהרכב ימצא במהרה ושתהייה אפשרות להחזיר אותו לבעלים לפני שיצרפו את הרכב למועדון החמסה ברמאללה , עזה , שכם או כל חור עניין אחר.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק חשבתי אותו הדבר,נראה לי שיש מישהו בשטחים או בירדן שמשלם לגנבי רכב.

אין היצע ללא ביקוש ,הרי באזור ירושלים נגנבו לאחרונה לפחות 3 רכבי אספנות :חיפושית משופצת משנות השישים בצבע שחור,מיני מיינור משופצת בצבע לבן וכעת הטריומף tr250 שזה רכב די נדיר באזורינו.גם בחניון הדולפינריום נגנבה מרצדס אספנות ובנתניה טנדר סובארו וכנראה שיש עוד גניבות.

אדם משקיע זמן, כסף, אהבה ומה לא כדי לשפץ את רכבו,ויום אחד או בלילה אחד מגיח מהמאורה האפלה שלו גנב שפל ,חמדן וחמסן,וגונב את היצירה המוגמרת בלי לחשוב בכלל על הנזק שהוא מותיר לאחרים ואולי הוא נהנה מהחבלה שהוא גורם לנו.

כנראה איזה אספן או אספנים עלו על הרעיון שבשביל מה לשפץ אם אפשר לשלם רק כמה אלפי שקלים לגנב ולקבל רכב ז'דיד(חדש למי שלא הבין).

כל פעם שאני עובר במחסום זה או אחר אני מתרעם מחדש על העובדה שהכניסה לשטחים היא ללא בדיקה כלל,חופשי חופשי יש רק בדיקה לבאים מהשטחים אלינו וזה רק מההיבט הביטחוני.

כל יום עוברים רכבים גנובים רבים לאיזור המשולש ולשטחים וביניהם כנראה גם לפעמים רכבי אספנות.העבודה היותר קשה של הגנב היא לגנוב את הרכב ולנהוג בו עד המעבר במחסום אחר כך הרכב הוא כמו רכב אספנות שאנחנו מייבאים מחו"ל.

לא יודע למה יש עצימת עיין מצד המדינה. לגבי רכבים רגילים וחדישים אם רכב נגנב,ולרוב הוא מבוטח, הרי יקנו חדש במקומו ואז ישלמו שוב מיסים וברור מי מרוויח, אבל כשמדובר ברכבים יותר ישנים או רכבי אספנות,אין תרופה לכאב שהגניבה מותירה לבעלים.

יכול להיות שיש מישהו ממקבלי ההחלטות שמעדיף ששוק הגנבות (כולל הפריצות לבתים)יתנהל כרגיל ,יפרנס אנשים וירגיע את השטח כדי שיפנו פחות לפח"ע.

אם היו בודקים רכבים גם בכיוון השני במחסומים והיו יותר סיורים ובדיקות רכבים, אזרחי ישראל היו נפגעים פחות והביטחון האישי היה עולה.

אף אחד לא שומר לכם על הרכבים אז תעשו זאת לבד :מיגון ,נעילות סינדול וככל העולה על רוחכם....

שבת שלום

אריק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל נדירות הרכב, שאגב אני מכיר אישית ופינטזתי עליו לא פעם (חלומות לא עולים כסף...)

רצוי לעשות את הדברים הבאים:

1. כל מי שמקושר לסצנה בשטחים של רכבי האספות, יש לנסות ולהפנות מודיעין אישי.

2. בעלי הרכבים הגנובים, להתעקש ולהיפגש עם רכז המודעין או קמ"ן במקום מגוריהם ולמסור לו

כל שבב מידע שיכול לסייע.

3. רוב הרכבים האלה עובירם לרמאללה/שכם ובית לחם/ חברון, יש לעניין את הצבא ולרען אותם בתמונות של הרכבים.

בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק חשבתי אותו הדבר,נראה לי שיש מישהו בשטחים או בירדן שמשלם לגנבי רכב.

אין היצע ללא ביקוש ,הרי באזור ירושלים נגנבו לאחרונה לפחות 3 רכבי אספנות :חיפושית משופצת משנות השישים בצבע שחור,מיני מיינור משופצת בצבע לבן וכעת הטריומף tr250 שזה רכב די נדיר באזורינו.גם בחניון הדולפינריום נגנבה מרצדס אספנות ובנתניה טנדר סובארו וכנראה שיש עוד גניבות.

אדם משקיע זמן, כסף, אהבה ומה לא כדי לשפץ את רכבו,ויום אחד או בלילה אחד מגיח מהמאורה האפלה שלו גנב שפל ,חמדן וחמסן,וגונב את היצירה המוגמרת בלי לחשוב בכלל על הנזק שהוא מותיר לאחרים ואולי הוא נהנה מהחבלה שהוא גורם לנו.

כנראה איזה אספן או אספנים עלו על הרעיון שבשביל מה לשפץ אם אפשר לשלם רק כמה אלפי שקלים לגנב ולקבל רכב ז'דיד(חדש למי שלא הבין).

כל פעם שאני עובר במחסום זה או אחר אני מתרעם מחדש על העובדה שהכניסה לשטחים היא ללא בדיקה כלל,חופשי חופשי יש רק בדיקה לבאים מהשטחים אלינו וזה רק מההיבט הביטחוני.

כל יום עוברים רכבים גנובים רבים לאיזור המשולש ולשטחים וביניהם כנראה גם לפעמים רכבי אספנות.העבודה היותר קשה של הגנב היא לגנוב את הרכב ולנהוג בו עד המעבר במחסום אחר כך הרכב הוא כמו רכב אספנות שאנחנו מייבאים מחו"ל.

לא יודע למה יש עצימת עיין מצד המדינה. לגבי רכבים רגילים וחדישים אם רכב נגנב,ולרוב הוא מבוטח, הרי יקנו חדש במקומו ואז ישלמו שוב מיסים וברור מי מרוויח, אבל כשמדובר ברכבים יותר ישנים או רכבי אספנות,אין תרופה לכאב שהגניבה מותירה לבעלים.

יכול להיות שיש מישהו ממקבלי ההחלטות שמעדיף ששוק הגנבות (כולל הפריצות לבתים)יתנהל כרגיל ,יפרנס אנשים וירגיע את השטח כדי שיפנו פחות לפח"ע.

אם היו בודקים רכבים גם בכיוון השני במחסומים והיו יותר סיורים ובדיקות רכבים, אזרחי ישראל היו נפגעים פחות והביטחון האישי היה עולה.

אף אחד לא שומר לכם על הרכבים אז תעשו זאת לבד :מיגון ,נעילות סינדול וככל העולה על רוחכם....

שבת שלום

אריק

post_old.gif 01/10/10, 20:47 #37raven1222 vbmenu_register("postmenu_2704648", true);

נהג צעיר (> 150 הודעות)

helmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gif

בעניין: החיפושית שלי 1964 נגנבה לפני שעה בירושלים!!

שלום

מקווה מאד שהחיפושית תימצא,אם אבחין במשהוא מספר הטלפון רשום לי ברכב.לא כל כך קשור לנושא:נסעתי היום לעלי זהב (אחרי בית אריה). מחסום צה"ל בודק רק רכבים שנכנסים לתוך הקו הירוק,רכבים שנכנסים לשטחים נוסעים חופשי ללא בדיקה כלשהיא (אין לי ביקורת על חיילי צה"ל,הם עושים עבודתם נאמנה)כנראה שזו ההנחיה.

בהלוך ראיתי רכבים עם לוחייות רישוי ירוקות (פלסטיניות) ופתאום בין בית אריה לעלי זהב אני נוסע אחרי משאית עם מנוף להרמת משטחי אבני ריצוף משתלבות,הנוסעת לכיוון אחד הכפרים באיזור כשהיא ללא לוחיות רישוי.

בחזור אני רואה פיז'ו 205 לבנה נהוגה בידי כמה נערים,גם רכב זה נוסע ללא לוחיות רישוי ,מלפנים ומאחור,ללא בושה באמצע היום.

שוטר לא ראיתי,כנראה שזה המערב (מזרח) הפרוע.

אז כנראה הבעיה היא רק לגנוב את הרכב,חציית הקו הירוק והנסיעה בשטחים זה חופשי ,חופשי והנפגעים , לא נותרה להם ברירה אלא להישאר כואבים ומתוסכלים לצערינו.

לזה אני קורא דה ז'ה וו.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככה אני גיליתי אותה פעם בי-ם, ויש עוד תמונות שיעזרו לחיפושים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=142973&highlight=tr250

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 7 חודשים מאוחר יותר...
אני פותח נושא חדש מכיוון ששמתי לב ששרשור רכבים שנגנבו לא פעיל ב 4 שנים האחרונות.

מבקש לקבל את עזרת חברי הפורום באיתור הרכב שלי שנגנב ביום שישי שעבר, ה 10/08/2012 מאיזור תלפיות בירושלים.

הרכב : טריומף tr250, צבע לבן, גג שחור הנושאת מספר 274444.

מי ששומע משהו או שיש לו רעיון יצירתי, אשמח. (ואתגמל בהתאם)

מיותר לציין שאני ״שבור לב״, לא מצליח לישון בלילות ולא מצליח להתאושש. הרכב בבעלותי יותר מ 20 שנה.

מספר הסלולרי שלי הינו 0547589990

והנה תמונה

חברים, שלום שוב.

רציתי רק לעדכן כי מצאתי את הרכב לפני מספר ימים והוא חזר לרשותי.

באופן מפתיע מצבו זהה למצבו בעת שנגנב, כך שהכל שב לקדמותו ומהבחינה הזו אין מאושר ממני.

תודה רבה על הרצון הטוב והתגובות.

ברי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...