Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העיקר שחזרה !

(הוא אינו חייב לספר איך בדיוק)

חייב ,הוא לא חייב כלום ,אבל אותנו זה מאוד מעניין ,אם הוא לא רוצה לספר עד הסוף רק שיציין זאת .

:fadein:
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי סעיף 5

כנראה זה מה שהחזיר את הרכב,

פרסום מודעה באל-קודס כולל נתינת מספר טלפון של חבר דובר ערבית.

ולשם כנראה התקשרו הגנבים ומשם הכל הסטוריה כמו שנהוג לומר.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מה קרה בסופו של דבר?

איך היא חזרה אליך?

מה הפעולה אשר הניבה את התוצאה המקווה?

איפה הרכב היה במהלך התקופה הארוכה הזאת?

האם, וכמה שילמת ע"מ לקבל אותו בחזרה (הסכום פחות מעניין, אלא האם מדובר במאות, אלפי או עשרות אלפי שקלים)?

מקוה מאוד לראות אותך ואת האוטו ביום שישי הקרוב בטוביה

וואו.......כמה מידע.

היא חזרה אליי בדיוק שנלקחה, באותו מצב..... למעט המערכת שפורקה, ספר הרכב המקורי שנלקח ועוד קצת חלקים "קטנים".

אני לא יודע מה היתה בדיוק הפעולה שהניבה את התוצאה, אבל אין לי ספק שמה שבעקבותיו הגיעה השיחה המיחולת היה הפרסום בעיתון "אל קודס".

אני כמובן לא יודע היכן היה הרכב בדיוק אבל ממצבו נראה שהיה בתוך מוסך סגור ונסע 16מייל מהרגע שנגנב ועד הרגע שחזר אליי.

את הפרטים האלו לצערי לא אוכל לפרט(שהרי כולנו אזרחים שומרי חוק וזה הרי לא חוקי במדינת ישראל לשלם שום סכום של כופר בעבור רכוש ולו רק בגלל העובדה שהמשטרה "" "" ""דואגת" " "" לנו ה"אזרחים" בכל שניה, דקה ושעה של היום)בוא רק נאמר שבסופו של יום אף אחד מאיתנו לא צריך לקנות את מה ששייך לו,שוב, ולמרות זאת, אני שלם עם עצמי ולא מתחרט על מה ש"השקעתי", מכל הבחינות, בשביל להחזיר את הרכב הביתה.

פורסם
באמת שיש לך מזל כי הרוב המוחלט לא רואה את הרכבים האלה בחזרה.

איך החזרת? לא קיבלת במקרה טלפון מהגנבים שביקשו כסף?

לא קיבלתי טלפון......לדעתי פשוט לא הצליחו לאתר אותי, מכל מיני סיבות

• תוכן חדש...