Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא (ספרינט?) 88' משופצת - מישהו מזהה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי בעירי (נצרת עילית) את האלפא הזו. היא נראית משופצת לגמרי, עם צבע חדש ובוהק (ממש אדום פרארי) וסימנים לשיפוץ שעודנו טרי (גרילים במכסה המנוע שעוד לא הורכבו, למשל.)

נדלקתי על הרכב. ועוד איך.

הייתי רוצה לקרוא על תהליך השיפוץ, השאלה היא אם הבעלים אכן העלה את התהליך. מישהו ראה ? אולי ידוע לכם מפורומים אחרים על שרשור שיפוץ של הרכב הספציפי ? האלפא הייתה פשוט מדהימה ביופיה.

nmi3jzvtnlyt.jpg

zujzyx4qzjzg.jpg

jaenxtoynig5.jpg

yl01ngzmwtmn.jpg

lymnywowdl2v.jpg

zzcttmwtxoyf.jpg

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ממה שאני יודע הרכב לא עבר שיפוץ בשלושת השנים האחרונות יכול להיות שרק נצבע מחדש

הוא היה לבחור מבית ג'ן שמכר אותו ככה כמו שהוא נראה בתמונות שצילמת ואני רואה שהכסאות הוחלפו למשהו לא אורגינלי האוטו היה עם כסאות של ספרינט אורגינל שרופדו בעור בצבע קמל

פעם ניסיתי לקנות אותו :)

פורסם

אולי הוא עבר פוליש איכותי ולכן הצבע נראה חדש. אולי גם חסרים כל מיני פינישים קטנים (כמו הגרילים במכסה המנוע) לא בגלל שהוא עדיין בתהליך שיפוץ אלא פשוט הבעלים עוד לא החליט לסיים אותו.

מי יודע. הרכב פשוט נראה כאילו הרגע יצא מצביעה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הרכב מדהים,

רק לא ברור לי למה חיברו את הפגושים לפח בלי מרווח כל שהוא, נגיעה הכי קטנה בפגוש תפוצץ את הצבע בחיבור בין בפגוש לפח,

אגב הטמבון האחורי מוכר לי, מישהוא מזהה ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
ככה הוא נראה פעם

ואו. השיפוץ היטיב עימה באופן ניכר.

בעצם היא הייתה "משופרת" ויזואלית באופן הכי מכוער שאפשר, והשיפוץ החזיר לה ניחוח מקוריות, מדהים בעיני.

• תוכן חדש...