Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם מעריך זה נעשה כדי להכניס את הרכב שלך לארץ בזמנו, אני חושב שהיה חוק להגבלת קלמוטרג ביבוא אישי וכו

הבעלים הקודם הכניס קיסם שעצר את המונה. עצירת המונה גרמה למנוע החשמלי שמניע את המונה להישרף שפרקו את הלוח לברר מה הבעיה מצאו את הקיסם

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעקבות השירשור הזה קיבלתי "תיאבון" וקבעתי גם תור אצל רפי מהמחוון בחולון ליום ראשון בבוקר לשם תיקון הספידומטר אצלי ברכב שלא עובד כבר מספר שנים(כנראה שזו מחלה ידועה בכל הקמארואים) ונראה עם גם שלי בר תיקון.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
לאור הביקוש בפרטי לגביי עלות התיקון,אז ככה, הרכב היה במחוון בחולון מ9 בבוקר עד 1 בצהריים, כפי שציינתי הכרטיס האלקטרוני תוקן/שוחזר והמונה קילומטרא'ז חזר לעבוד ועל הדרך גם סידרו לי את השעון סל"ד(שהיה תקוע,המחוג התחכך בלוח )ואת השעון דלק(שלא עבד בכלל),העלות 600 ש"ח+מע"מ,מה דעתכם על המחיר?

עדכון:

אתמול בנסיעה שגרתית קצרה מהעבודה הביתה שוב מחוג הספידומטר החליט "לצנוח" ולא לעבוד, או לייתר דיוק עובד כרגע לסירוגין, כלומר ברוב הזמן הוא לא עובד בכלל ונמצא למטה על האפס ופיתאום במהלך נסיעה הוא כן חוזר לחיים ומתפקד טוב/רגיל, יש לציין כשהמחוג עצמו אינו מתפקד אז גם המד מרחק אינו רץ/סופר קילומטרים וכשהוא כן מתפקד אז גם המד מרחק עובד, מה לדעתכם פה הבעיה? עוד פעם הכרטיס האלקטרוני בלוח שעונים שעושה בעיות?אוליי בעיית מגעים כלשהי? אוליי בכלל הפעם התקלה נובעת מחיישן מהירות תקול בגיר?

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...