Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צודק השוק בארץ בעייתי אנשים מוכנים לקנות רכב חלוד ב 5-10 אלף.

לאחר מכן להשקיע עוד 30 אלף אבל לא ישלמו על רכב מוכן 30-40 אלף.

כנראה שככה הם מרגישים שקנו רכב בתשלומים.

גם אני אם לא אמצה קונה לסברה כנראה שאנסה למכור בחו"ל.

יש סברה למכירה פה בלוס אנג'לס כרגע, $2000, ויש לה מנוע פורד 6 צילנדר, הרכב צריך שיפוץ מקיף.

נמכרה פה סברה נוסעת לפני כשנתיים באיזה 7K$.

אישית אני חושב שיש היגיון ביבוא של רכב מישראל, לדוגמא לנד רובר דיפנדר, אני חושב שכשאגיע לביקור בארץ ארכוש אחד ואשלח אותו לקליפורניה, תמורת 13K$ אני יכול לקנות רכב נחמד בישראל, לשפץ אותו פה, להנות ממנו ולמכור אותו ב30K$.

יש גם המון רכבי אספנות ששווה לקנות בישראל ולהביא לפה, יש ביד 2, ג'יפ וויליס 1968 ארוך ב26K ש"ח, אם יוצא לי מחיר כולל משלוח 10K$, זה שווה, כאן אני שם לו מנוע 6 בטור של גרנד צ'ירוקי (high output)עם תיבה אוטומטית 4 הילוכים (רכשתי את זה כולל סרן אחורי ב$600, כולל כל החשמל שמסביב), ויש לי מכונה מדהימה ומיוחדת ביד.

סיטרואן מאהרי ב15K ש"ח. זה אוטו שאני משפץ פה ומוכר בקלות ב12K$.

אסקורט 72 ב13K ש"ח, הייתי לוקח עכשיו.

ולא הייתי מתמקח בכלל.

כאן אני דוחף מנוע וגיר של סיירה טורבו ונגמר הסיפור.

haters will hate

פורסם
יש סברה למכירה פה בלוס אנג'לס כרגע, $2000, ויש לה מנוע פורד 6 צילנדר, הרכב צריך שיפוץ מקיף.

נמכרה פה סברה נוסעת לפני כשנתיים באיזה 7K$.

אישית אני חושב שיש היגיון ביבוא של רכב מישראל, לדוגמא לנד רובר דיפנדר, אני חושב שכשאגיע לביקור בארץ ארכוש אחד ואשלח אותו לקליפורניה, תמורת 13K$ אני יכול לקנות רכב נחמד בישראל, לשפץ אותו פה, להנות ממנו ולמכור אותו ב30K$.

יש גם המון רכבי אספנות ששווה לקנות בישראל ולהביא לפה, יש ביד 2, ג'יפ וויליס 1968 ארוך ב26K ש"ח, אם יוצא לי מחיר כולל משלוח 10K$, זה שווה, כאן אני שם לו מנוע 6 בטור של גרנד צ'ירוקי (high output)עם תיבה אוטומטית 4 הילוכים (רכשתי את זה כולל סרן אחורי ב$600, כולל כל החשמל שמסביב), ויש לי מכונה מדהימה ומיוחדת ביד.

סיטרואן מאהרי ב15K ש"ח. זה אוטו שאני משפץ פה ומוכר בקלות ב12K$.

אסקורט 72 ב13K ש"ח, הייתי לוקח עכשיו.

ולא הייתי מתמקח בכלל.

כאן אני דוחף מנוע וגיר של סיירה טורבו ונגמר הסיפור.

Benzi, I don't know how long you have been in the US but from what I understand you can get Defenders and CJs a lot cheaper in CA. The only vehicles worth importing are ones which have a very special history (Willys pick-ups only made in Israel etc. or maybe a muscle car which somehow managed to get to Israel) but nothing else. Also cars do rust in Israel if they live near the sea, so it makes very little sense to export. But maybe it's only me:-o

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
Benzi, I don't know how long you have been in the US but from what I understand you can get Defenders and CJs a lot cheaper in CA. The only vehicles worth importing are ones which have a very special history (Willys pick-ups only made in Israel etc. or maybe a muscle car which somehow managed to get to Israel) but nothing else. Also cars do rust in Israel if they live near the sea, so it makes very little sense to export. But maybe it's only me:-o

כמעט 6 שנים, מבחינת רכבים, יש כאלו שקשה להשיג, CJ7 או CJ8 מאוד נדירים, את ה5 אני מוצא כל הזמן.

דיפנדר? מבוקשים מאוד והמחירים גבוהים, אבל הם גם בדרך כלל שמורים מאוד, יש אחד ארוך למכירה שנת 93 עם 21K מייל ב79K$. מנוע V8, יש קצר עם 149K מייל, מנוע V8, שנת 95 ב30K$.

אז כן זה משהו שמשתלם לייבא, אני לא יודע אם מישראל, אולי מאירופה, אבל ללא ספק רכב שמשתלם לייבא.

מכוניות שרירים ממש לא, ממש ממש לא, כאן יש מציאות של ממש, מצאתי טרנס-אם יד ראשונה עם היסטוריית טיפולים מלאה במצב תצוגה, שנת 80 ב7K$

haters will hate

• תוכן חדש...