Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחרי שעה 14:00, בימי חול, אצל רוב המכונים לא יהיה תור בדר"כ(כמובן לא להדיע ביום ג' - סגור :wink: ).

בימי ששי, רצוי להגיע אחרי השעה 11:30.

הכותב, ביושר רב וגילוי נאות אמר שהוא עובד במכון רישוי. אך עם כל הקרדיט הטוב שהמכון שלו קיבל כאן. המלצתו חשודה מאוד.

מנסיון רב שנים מצטבר עם כלי רכב רבים. כשלא עמוס במכון - הם בודקים יותר. משלושה טעמים.

- יש זמן. אף אחד לא לוחץ, אפשר ללכת לפי הספר ולחפש אפוד זוהר שאולי הוא מעט דהוי

- כשאין תור, יש פחות כסף למכון. אז צריך לכסות את החור בסיבוב חוזר לכלי הרכב

- ומצב הפוך - כשיש תור ויש לחץ, רוצים להספיק כמה שיותר, אחרת לקוחות (=קורבנות) חדשים ילכו למכון אחר בגלל העומס.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחח... אתה באמת חושב שמכון טסטים "מחפש" אותך? פשוט תבוא עם רכב תקין וזהו.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
חחח... אתה באמת חושב שמכון טסטים "מחפש" אותך? פשוט תבוא עם רכב תקין וזהו.

החיים מאד פשוטים אצלך.:roll:

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

לקראת הטסט הלכתי למוסך שיתן לי אישור רכב ישן. המוסכניק התקשר ואמר לי שבאחד מתפוחי ההגה הוא מזהה חופש והוא ממליץ להחליף או לשפץ. (פולקסווגן דאבל קבינה 78)

הגעתי לטסט במכון ישראל בקסטינה עם האישור ואחרי שהתפוח שופץ/הוחלף.

הבוחן ביקש ממני לסובב את ההגה וכל הזמן ביקש שאגביר את הקצב (יותר חזק..יותר מהר) - זה לא נגמר ובמשך כמה דק' הוא בודק ובודק.. לבסוף הוא אמר לי שיש חופש בתפוחי הגה (!)

ניגשתי למנהל המכון ואמרתי לו שזה לא מסתדר - כי רק לקראת הטסט העניין נבדק וטופל. הם לא ויתרו.

נאלצתי לחזור למוסך (שעדיין התעקש שהחופש הוא במגבלות, אבל שלח את הציר לשיפוץ = עלה לי כמה מאות שקלים)

לאחר כשבוע שמעתי מחבר שעשה טסט באותו מקום שעשו לו בדיוק את הקטע הזה-הוכשל על חופש בתפוחי הגה.

כנראה שזו ההכשלה החביבה עליהם לא משנה אם באת עם מערכת משופצת. (יש לו רנו משפחתית אם זה משנה משהו)

מצד שני יכול להיות שבגלל שבאתי עם חולצה אדומה בטסט הראשון ואילו בחוזר הגעתי עם חולצה כחולה-פתר את כל הבעיה...:wink:

• תוכן חדש...