Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומנדקר WC56 יומן שיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנחנו קראנו להם - "פטרוצ'לי" - או שאני טועה?

לדעתי אתה טועה.

ה"פטרוצ'לי" (נקראו כך בעיקבות סידרת הטלויזיה פטרוצ'לי http://www.imdb.com/title/tt0071032/ היו דגמים מאוחרים יותר שהגיעו לאחר מלחמת יום כיפור ממחסני הצבא האמריקאי באירופה (אלו עם הכנפיים המעוגלות)

פורסם
אחלה אוטו, בהצלחה! נכון לעכשיו, אגב- הוא מניע ונוסע, או שגם מנוע וחלק המכני דורשים שיפוץ? ומה זה המשאית הגדולה הלבנה עם ארגז הגבוה, שעומדת ברקע- אפשר תמונות שלה?:roll:

המנוע מניע...אבל...לא חסרות צרות אחרות. מיכסה הגיר שבור (הפטריה ממנה יוצא מוט ההילוכים) והיה צורך לאלתר. דווקא הגיר הזה כל כך עתיק שלא הצלחתי למצא כזה. גיר ארבעה הילוכים ללא סינכרונים.

הדיפרנציאל טחון. הבית של הסטיליטים ממש שבור. וגם כאן בעיה. מישהוא ריתך את החיבורים של הדריב שאפט.

מישהוא אמר שמצ'עמם???

ובנוגע למשאית עם הארגז הגבוה....כלי מענין. סיטרואן מיסחרי קצת דומה לפז'ו המיסחריות של פעם. מנוע 1900 ממש כמו זה של הטרקסיון.

אריה

פורסם

פרוייקט מעניין ביותר- חתיכת היסטוריה הדבר הזה...

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
המנוע מניע...אבל...לא חסרות צרות אחרות. מיכסה הגיר שבור (הפטריה ממנה יוצא מוט ההילוכים) והיה צורך לאלתר. דווקא הגיר הזה כל כך עתיק שלא הצלחתי למצא כזה. גיר ארבעה הילוכים ללא סינכרונים.

הדיפרנציאל טחון. הבית של הסטיליטים ממש שבור. וגם כאן בעיה. מישהוא ריתך את החיבורים של הדריב שאפט.

מישהוא אמר שמצ'עמם???

ובנוגע למשאית עם הארגז הגבוה....כלי מענין. סיטרואן מיסחרי קצת דומה לפז'ו המיסחריות של פעם. מנוע 1900 ממש כמו זה של הטרקסיון.

אריה

הייתה לי תחושה שזה משהו "סיטרואני"!:-) זה "חי"? -כלומר, יש אפשרות לעלות אותה לכביש?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

במזל טוב, אכן רכב יוחדי ואנו מצפים שבשנות השישים למדינה תוכלו אתם וחברים אחרים שיש להם ג'יפים,אופנועים צבאיים וכלי רכב פרטיים ששימשו את הקצונה הבכירה של צהל לנוע בשדרת מסע שתפתח את מסע ההצדעה של מועדון החמש ליום עצמאותה ה - 60 של מדינתנו.

נ. ב. הכיצד לשמשות הקידמיות יש גוון ירקרק?

מצא משה

פורסם

אני מקווה שאני לא טועה בסרט המיתולוגי

גבעת חלפון מופיע קומנדקר כזה .

יהורם !

אין על מי לסמוך רק על אבינו שנמצא במילואים!!!!!!

פורסם

לא חושב- שם מופיע ג'יפ CJ, ו-GAZ69 הרוסי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מה זה בתמונה השלישית משמאל.

שילדה של .?B T R

לא! זה מה שקרה לרכב אחרי ניקוי חול... סתם...:lol:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
לא היו כאלו.

היו טנדרים כאלו, היו אמבולנסים כאלו, אך לא רכבי פיקוד.

יש אחד כזה משופץ, שהיה שנים אצל ל.כ. ללא רשיונות.

כן היו , בשנות ה-50 כמה בודדים. אלה שבאו בשנות ה-60 מעודפי וייטנאם היו מדור יותר מתקדם. (טנדרים ואמבולנסים)

אבל האטרקציה האמיתית הם הקומנדקר 6X6 הארוך שהיו בעיקר בקשר. (צ"נ) האחרון שראיתי היה עם לוחית צרפתית בכינוס בגרמניה לפני כ 10 שנים.

• תוכן חדש...