Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם וכמובן לחברי מועדון האלפות , אני בשמחה אהיה בקשר ואבוא למפגשים .....

לגבי השיפוץ יקח לי קצת זמן אני מתכוון בינתיים רק לעשות כמה דברים קטנים למנוע הדרדרות של החלודה , להעביר את הרכב טסט ובינתיים לנסוע איתו במצבו הנוכחי עד אחרי שאני אסיים את הטריומף אני לא רוצה במקביל לעבוד עליהן , אני אעשה את זה ב״איזי ״ מצב מכני של האלפא מעולה אין כמעט מה לסדר.....  

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמי שמכיר אותך האלפא תצא מתוקתקת תחת ידי הזהב שלך והסבלנות שניחנת בהן:)ד'ש לעדי מעופר מבצלאל:)

עופר בן צבי

פורסם
תודה רבה לכולם וכמובן לחברי מועדון האלפות , אני בשמחה אהיה בקשר ואבוא למפגשים .....

לגבי השיפוץ יקח לי קצת זמן אני מתכוון בינתיים רק לעשות כמה דברים קטנים למנוע הדרדרות של החלודה , להעביר את הרכב טסט ובינתיים לנסוע איתו במצבו הנוכחי עד אחרי שאני אסיים את הטריומף אני לא רוצה במקביל לעבוד עליהן , אני אעשה את זה ב״איזי ״ מצב מכני של האלפא מעולה אין כמעט מה לסדר.....  

שלחתי לך בפרטי היכן ניתן לקנות את הדשבורד לספיידר במחיר הזול ביותר.

בהצלחה,

ראובן

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

צירפתי לך עוד תמונות מטיול של מועדון אלפא קלאסיק, כפי שהבטחתי לך, אתה תוזמן לארועי המועדון, ברגע שהספיידר שלך תהיה במצב נסיעה תוכל להצטרף לחוויה, אתה מוזמן לפנות אליי או לאחד מחברינו באלפא קלאסיק עם כל שאלה ועניין, יגאל שכתב לך כאן קודם (SPIDER-MAN) שיפץ את הספידר 1974 שלו מהיסוד והכל מתועד.

בעוד כחודש יעשו שני ספיידרים עלייה וסביר שנעשה השקה, נעדכן אותך בנושא.

253922_153144328089563_100001819902127_301898_5039352_n.jpg

247515_153274531409876_100001819902127_302851_4147229_n.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מזל טוב !

הענין מזכיר לי סיפור ישן.

בשנת 1988 אפרים אילין היה היבואן של אלפא רומיאו בארץ וכנראה נתקע עם מלאי של ספיידרים שלא מכר. הוא מכר את כולם למפעל הפיס שהגריל אותם כחלק מהפרסים.

כתוצאה מכך השוק היה מוצף בהן.

יום אחד נסעתי בת-אביב וראיתי אלפא ספיידר במגרש מכוניות. נכנסתי למגרש ובקשתי לראות את הרכב והמוכר לא התיחס אלי. אחרי שלחצתי הוא אמר לי שהרכב לא בשבילי כי ראה שיש לי משפחה וילדים והרכב לדעתו הוא רכב של ג'יגולו ויביא לגירושין... גם אשתי לא הצליחה לשכנע אותו שיש לה רכב משלה והכל בסדר. הוא עמד על דעתו שזה יגרום משבר.

אז נסענו משם.

בדרך ביקרנו במושב ליד חדרה והיתה שם חוברת של פרסומים מקומיים (לא היה אינטרנט...). פתאום ראיתי מודע למכירה טריומף ספיטפייר 1969 במחיר של 1,500 ש"ח אז נסעתי קניתי שיפצתי וכעת הרכב עדין אצלי. אם אמצא שבוע שבועיים לעבוד עליו אגמור ריענון שהתחלתי לעשות לו לפני שנתיים.

כנראה שלאלפא ולטריומף יש משיכה...

29.12.2009 021.jpg

29.12.2009 022.jpg

שלמה דן גדרון

פורסם

ב88 הציבור התענין במכוניות זולות ובסיסיות - סובארו 1300 . אילין הביא אז את הדאצ'ה בחצי מחיר מהסובארו . המדינה דרך מפעל הפיס מכרה לצבור חלומות (כמו אריאלה של היום ) . אילין לא הפסיד מכך . האמת היא שבאותה עת כבר בניו ניהלו את "קפריש" והסוף ידוע . חבל שלא רכשת באותה עת אלפא ספיידר אין ספק שהיא עלתה על פני הטריומף בכמה דרגות . אבל , אף פעם לא מאוחר - אלפא זה הדבר האמיתי.

אודי.

פורסם

חווית הנהיגה בשתי המכוניות כמעט זהה בשנתונים האלה , והטריומף ספיטפייר הרבה יותר יפה לדעתי מהאלפא ספיידר , מפי אחד שיש לו את שתיהן

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
חווית הנהיגה בשתי המכוניות כמעט זהה בשנתונים האלה , והטריומף ספיטפייר הרבה יותר יפה לדעתי מהאלפא ספיידר , מפי אחד שיש לו את שתיהן

נו טוב... על טעם ועל ריח...

פורסם

תומר כל הכבוד

ראיתי את הפרוייקט שלך על הטריומף מדהים

אני בטוח שתעשה אותה מושלמת סומך עליך

בהצלחה

המחלה שלי VW MK1

1981-1979-1977-1976

• תוכן חדש...