Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אתם בטח תגידו שאני מופרע , אבל התחלתי לשחק קצת עם האלפא ,בקטנה,

קודם כל תגידו מזל טוב , אני יכול לשנות את הכותרת של השרשור ממנוע 1600 למנוע 2000 סמ״ק

היום שיחררתי בנמל אשדוד את המנוע 2000 סמ״ק שקניתי באנגליה ((:

פרטים ותמונות בהמשך....

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

שיהיה בשעה טובה..... :-P

תתחדש, ובהחלט שמחכים לתמונות.

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם

תתחדש.

זהו מנוע 2000 של תחילת שנות השבעים, מדיד השמן נמצא בצד הימני של המנוע.

אם יהיו לך שאלות, אשמח לעזור.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
תתחדש.

זהו מנוע 2000 של תחילת שנות השבעים, מדיד השמן נמצא בצד הימני של המנוע.

אם יהיו לך שאלות, אשמח לעזור.

תודה נשמה !!!!

כן זה של מודל 74

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

צריך עזרה מהמומחים לאלפא:

אני רוצה לקנות זוג קרבורטורים של weber למנוע 2000 שקניתי,

אני רוצה גם זוג פילטרים k&n פתוחים ותושבות לקרבורטורים ( או אולי התושבות של הקרבורטורים המקוריים זהות ? אני לא יודע)

מעניין אותי גם אם יש פילטרים פתוחים של k&n לקרבורטורים המקוריים במקום הפילטר הגדול

אני לא מוצא באינטרנט חברה שמוכרת את הקיט הנ"ל לספיידר קלאסית (ישנה) ובכלל אני כמעט לא רואה שיפורים לאלפות ספיידר ישנות

איזה סוג של weber מתאים למנוע ספיידר 2000 משנות ה70 שלי ? :cry::bigcry:

איזה פילטרים פתוחים מתאימים לקרבורטורים המקוריים ?

אתרים אם אתם יודעים?

לאיזה סוגים אחרים של אלפות יש מנוע זהה שאני אוכל למצוא שיפורים?

תודה אנשים טובים

פורסם

ננסה לענות שאלה שאלה......

למונע 2000 מתאימים זוג קרבורטרים כפולים 40 של WEBER , דלורטו, או סולקס. האחרון הוא הפחות מומלץ ולגבי השניים הראשונים, הם די זהים בהתנהגות ולכל אחד יש את ההעדפות שלו. עפ"י התמונות המנוע שלך הגיע עם קרבורטורים, כך שנראה שאולי אתה צריך "לשחק" קצת עם הSETUP של הדיזות השונות אם בכלל....

אני רוצה גם זוג פילטרים k&n פתוחים ותושבות לקרבורטורים ( או אולי התושבות של הקרבורטורים המקוריים זהות ? אני לא יודע)

מעניין אותי גם אם יש פילטרים פתוחים של k&n לקרבורטורים המקוריים במקום הפילטר הגדול

אני לא מוצא באינטרנט חברה שמוכרת את הקיט הנ"ל לספיידר קלאסית (ישנה) ובכלל אני כמעט לא רואה שיפורים לאלפות ספיידר ישנות

למנועי "נורד" של אלפא (הדגם שברשותך) מתאים פילטר של K&N שניתן לקנות באי ביי בקישור הבא. התושבות מתאימות ולא צריך לבצע שינויים. אתה צריך להצטייד בזוג פילטרים וגם בנשם שמן, עבור אדיי השמן שבמקור נכנסים לבית הפילטר המקורי.

http://www.ebay.com/itm/K-N-Air-Filters-56-9082-ALFA-ROMEO-ALFASUD-/300597566992?hash=item45fd02de10&item=300597566992&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr

כאמור WEBER 40

אתרים אם אתם יודעים?

מנוע "נורד" מהסוג שלך קיים בכל דגני אלפא רומיאו של סוף שנות השישים ועד ספיידר 94.

מופיע בכל סידרת ג'ולייטה, ג'וליה, אלפתא, ספיידרים למינהן וגם חלק מדיגמי אלפא 75 ו90.

לגבי שיפורים כמעט ואין גבול למה שניתן לעשות, הכל תלוי בתקציב ובזמינות החלקים מחו"ל.

אפשר להגדיל לקרבורטור 45 במקום 40, אך מומלץ לעשות זאת בתוספת של קמפשפטים "חמים" , פורטינג לראש, מערכת פליטה, ועוד, אחרת ההשפעה תהיה בעיקר בתצרוכת הדלק המוגברת :wink:.

במידה והתקציב מאפשר, ניתן גם להמשיך לבוכנות ביחס דחיסה גבוה, שסתומים מוגדלים, קפיצי שסתומים מחוזקים, גלגל תנופה קל, ועוד ועוד.....

תודה אנשים טובים

מקווים שעזרנו וכמובן אתה מוזמן להכנס גם לפורום טכני העשיר שלמועדון אלפא רומיאו ישראל ולקבל תשובות כמו אחרים בפורום גם שם.

בברכה.

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם
ננסה לענות שאלה שאלה......

מקווים שעזרנו וכמובן אתה מוזמן להכנס גם לפורום טכני העשיר שלמועדון אלפא רומיאו ישראל ולקבל תשובות כמו אחרים בפורום גם שם.

בברכה.

תודה על התשובה המפורטת :wave::ladysman:

פורסם

אתרים אם אתם יודעים?

תודה אנשים טובים

ממליץ לך להשאר עם קרבורטורים 40 ולא 45 - מכל הנסיונות לשפר ביצועם על ידי הגדלה - השיפור היחידי הוא במאזן חברות הדלק, רק חבילה מלאה שכוללת גלי זיזים, שסתומים, פורטינג ומצב אטימה טובה מאוד של הרינגים בצילנדר יניבו שיפור מסויים בביצועים - אחרת חבל על המאמץ וההשקעה

לעניין הפילטרים - פילטרים פתוחים משפרים את הרעש, לא את הביצועים - המקור עדיף בהרבה

פורסם
ממליץ לך להשאר עם קרבורטורים 40 ולא 45 - מכל הנסיונות לשפר ביצועם על ידי הגדלה - השיפור היחידי הוא במאזן חברות הדלק, רק חבילה מלאה שכוללת גלי זיזים, שסתומים, פורטינג ומצב אטימה טובה מאוד של הרינגים בצילנדר יניבו שיפור מסויים בביצועים - אחרת חבל על המאמץ וההשקעה

לעניין הפילטרים - פילטרים פתוחים משפרים את הרעש, לא את הביצועים - המקור עדיף בהרבה

תודה על התשובה

יש מישהו שלא מסכים ? כן מסכים ?

בבקשה רק מי שבאמת יודע

פורסם

זה נשמה רע שאני שואל אם מישהו מסכים או לו?

זו לא הכוונה , אין כן כל עניין להעליב ואני לא מזלזל בשום דעה , להפיך אני מעריך את ההשתתפות והדעות והעזרה, אני רק רוצה לקבל את כל חוות הדעת שאני יכול לקבל,

דרך אגב מה הפרוש של פורטינג לראש מנוע ? אני לא מכיר את המושג

פורסם

בהחלט שמסכים עם מה שנכתב, זה די מסכם את הדברים כמו שהם באמת, למרות שבכל זאת תראה פילטרים כאלה או אחרים על אלפות רבות, גם רעש זה משהו בימנו :wink:

שי ורד

• תוכן חדש...