Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לך.

לאחרונה שיפצתי כזה לרמה שלא כל אחד מבצע (לא כי הוא לא יכול, אלא כי רוב המשפצים לא פסיכים מספיק לרדת לרמת הבורג).

לכן, ע"מ לחסוך לך הרבה זמן או כסף, תלוי איך מסתכלים על זה, אשמח להציע עזרתי וניסיוני. תאמין לי, למרות שיש לך אופנוע פשוט ונפוץ, כדאי לדעת הרבה דברים מראש, לפני שאתה ניגש לשיפוץ.

ולא, אין שום צורך לחפש חומר באינטרנט. יש לי הכל כקבצים אלקטרוניים, אבל הכול. רק תגיד.

בהצלחה.

היי מיכה,

קודם כל יהיה מאד מעניין לראות את האופנוע שלך. לפי התאור של השיפוץ, להזיל עליו ריר...

שנית תודה רבה על ההצעה לעזור. אשמח לקבל עזרה וייעוץ ככל שניתן. איני יכול לכתוב הודעות פרטיות עדיין ( טרם עברתי את מכסת ההודעות הדרושה ) אולם אם תכתוב לי את הטלפון / כתובת מייל בהודעה פרטית אחזור אליך במהירות האפשרית.

שוב תודה וערב טוב

אם אינך יודע לאן פניך מועדות

שום רוח לא תביא אותך לשם סנקה

פורסם

מישהו מהוותיקים יכול לעזור עם יצירת קשר עם מיכה שטיינמן?

אני, מכיוון שלא הגעתי למכסת ההודעות המינימלית לא יכול לשלוח לו הודעה פרטית.

אם כן, אז שלחו אלי הודעה פרטית בציון מייל ואני אחזור עם מספר הטלפון שלי שאותו תוכל להעביר למיכה.

תודה מראש

פורסם

אתמול התחלתי בפרויקט השיפוץ. יותר נכון אתמול עסק בניקוי וסידור המקום כדי להביאו למצב ראשוני סביר. כמו תמיד ככל שהתקדמתי בניקוי שמתי לב שחסרים עוד כמה דברים כדי שאוכל להתחיל באמת לעבוד: כמו חשמל מסודר ( יש הכנות אבל משום מה אין שקעים :-) בכל אופן לא פרטים כאלו הם שיעצרו אותי.

לאחר הניקוי והארגון, ולאחר שיחה מעניינת שערכתי עם רן ( השושנים ) ובה קיבלתי טיפים לרוב ניגשתי היום, שבת לעשות לו ניקוי יסודי. רן, תודה על העצה אכן השמן עבד מצויין, והתמונות מראות את התוצאה.

בהמשך, נמשיך לארגן את המקום ( סגירה נאותה היא מהחשובות ביותר ), נחכה לספרות מ EBAY ( תודה לליאור ברוך ) ונמשיך לחפש תשובות... וכמובן נמשיך לעדכן ולפרסם תמונות ככל שהשיפוץ יתקדם.

שבוע טוב לכולם

Before and after.jpg

Photo0267 copy.jpg

Photo0268 copy.jpg

פורסם
אתמול התחלתי בפרויקט השיפוץ. יותר נכון אתמול עסק בניקוי וסידור המקום כדי להביאו למצב ראשוני סביר. כמו תמיד ככל שהתקדמתי בניקוי שמתי לב שחסרים עוד כמה דברים כדי שאוכל להתחיל באמת לעבוד: כמו חשמל מסודר ( יש הכנות אבל משום מה אין שקעים :-) בכל אופן לא פרטים כאלו הם שיעצרו אותי.

לאחר הניקוי והארגון, ולאחר שיחה מעניינת שערכתי עם רן ( השושנים ) ובה קיבלתי טיפים לרוב ניגשתי היום, שבת לעשות לו ניקוי יסודי. רן, תודה על העצה אכן השמן עבד מצויין, והתמונות מראות את התוצאה.

בהמשך, נמשיך לארגן את המקום ( סגירה נאותה היא מהחשובות ביותר ), נחכה לספרות מ EBAY ( תודה לליאור ברוך ) ונמשיך לחפש תשובות... וכמובן נמשיך לעדכן ולפרסם תמונות ככל שהשיפוץ יתקדם.

שבוע טוב לכולם

נפלא!

אגב אני בשלבים אחרונים של עבודה על BSA M21 שנת 1952, קצת שונה מהמקור... :roll:

אם תצטרך מקורות חלקים בארץ/בחו"ל ועזרה כלשהי, תרגיש חופשי לשאול ולהתייעץ.

התמונה לא כל כך מעודכנת... המנוע עבר פירוק והרכבה, הסתיימה העבודה על מערכת החשמל (פשוטה להפליא), הורכב מיכל שמן בבנייה עצמית ועוד כל מיני...

נותרו לי כל מיני חלקים ספייר, יכול להיות שיוכלו לסייע בפרויקט שלך באם תצטרך.

ליאור.

attachment.php?attachmentid=347099&stc=1&d=1374357737

attachment.php?attachmentid=347100&stc=1&d=1374357969

P1080367 - Copy.jpg

P1080375 - Copy.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
מישהו מהוותיקים יכול לעזור עם יצירת קשר עם מיכה שטיינמן?

אני, מכיוון שלא הגעתי למכסת ההודעות המינימלית לא יכול לשלוח לו הודעה פרטית.

אם כן, אז שלחו אלי הודעה פרטית בציון מייל ואני אחזור עם מספר הטלפון שלי שאותו תוכל להעביר למיכה.

תודה מראש

שלחתי לך את כתובת הדוא"ל שלי בפרטי.

חבל שאתה מזמין ספרות באיביי תמורת כסף.

כפי שאמרתי כבר - הכל קיים ואין צורך לשלם כאן...

פורסם
אני מבין שאוויר לא הצלחת לנפח? - רן

זה היה ברשימה אבל...בעיה טכנית מינורית - מסתבר שדלת המוסך תקועה וכרגע, אין אפשרות להרים אותה - עוד פרט שהתגלה במהלך הסידור, מנעה ממני להפגיש את האופנוע עם הקומפרסור שהיה מחובר למצית הרכב בצד השני והכל כך קרוב , אך רחוק.מרגיז.

גם על זה נתגבר.

פורסם
נפלא!

אגב אני בשלבים אחרונים של עבודה על BSA M21 שנת 1952, קצת שונה מהמקור... :roll:

אם תצטרך מקורות חלקים בארץ/בחו"ל ועזרה כלשהי, תרגיש חופשי לשאול ולהתייעץ.

התמונה לא כל כך מעודכנת... המנוע עבר פירוק והרכבה, הסתיימה העבודה על מערכת החשמל (פשוטה להפליא), הורכב מיכל שמן בבנייה עצמית ועוד כל מיני...

נותרו לי כל מיני חלקים ספייר, יכול להיות שיוכלו לסייע בפרויקט שלך באם תצטרך.

ליאור.

תודה ליאור. לקבל עצות ועזרה ממך זאת אכן זכות גדולה.

כמו שאר הכלים ששיפצת ה BSA נראה מדהים. עושה רושם שגם ידע בצילום יש לך כי נראה שהתמונה צולמה באחד הרחובות בפרברי לונדון. מאמין שהרטבת את הכביש בכוונה וההשתקפות, גאונית. אני תמיד נהנה לעקוב אחרי הפרוייקטים שלך.

יום טוב

יורם

פורסם
שלחתי לך את כתובת הדוא"ל שלי בפרטי.

חבל שאתה מזמין ספרות באיביי תמורת כסף.

כפי שאמרתי כבר - הכל קיים ואין צורך לשלם כאן...

היי מיכה, לא מצאתי הודעה פרטית ממך. תוכל לשלוח שוב?

או שאיני יודע היכן לחפש, שזה גם יכול להיות. ( קישורים מהירים --> מסרים פרטיים ?)

תודה מראש

יורם

פורסם

אחד הדברים שעליהם אני חושב רבות, בשלב זה, הוא הארגון, הקיטלוג והשמירה, של החלקים אותם אני מפרק. מדאיג אותי שאפרק משהו ולא אדע איך להרכיבו מחדש. או לחילופין שאאבד דיסקית/ גומיה וכו'.

מה הדרך שבה כדאי לארגן את החלקים מהמכלולים שפירקתי? בשלב הראשון של הפירוק ובשלב השני? ( שקיות? מיכלים רשימות? )

אני מניח שבפירוק הראשוני, של המכלולים מהאופנוע, יש פחות בעיה כי ניתן להניחם על הריצפה או על גבי מדפים אולם איך לארגן. לקטלג את החלקים בפירוק כל מכלול?

אשמח לקבל רעיונות ואולי לראות תמונות ( למי שיש ) של שלב הפירוק ושל איך לשמור ולארגן את מקום העבודה והחלקים.

תודה ויום טוב

יורם

פורסם

השיטה שלי הי כזו

לגבי ברגים,מכיוון ששלחתי את כל הברגים במרוכז לגלוון הכנתי רשימה מסודרת של כל מכלול וברגיו

לכל מכלול רשמתי את מספר הברגים,סוגם ומידתם

לדוגמא - זרוע אחורית,3 ברגי M6X55

כל החלקים מכל מכלול נכנסו לקופסא נפרדת, למשל:חלקים לבולם שמאל,חלקים לקליפר קדמי,תושבות מנוע וכו'

בנוסף אני משתמש בקטלוג החלקים שמכיל בד"כ תרשים "פיצוץ" של כל מכלול כדי לבדוק את סדר ההרכבה

• תוכן חדש...