Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב שאינו אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי באחד השירשורים על יבוא רכב ונאמר שם שיש אפשרטת לייבא רכב שאינו אספנות לארץ והיא תשאר במכס עד שתיהיה בת 30 (אספנות) ואז אני יוכל לשחרר אותה האם זה נכון?

תודה לכל העונים

פורסם

כן אבל תאלץ לשלם על האיחסון (חניה) לא מעט כסף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה לא נכון. וזה גם לא הגיוני , כי גם אם רכב יעוכב בנמל עד שתקבל רישיון יבוא עלות האחסנה שלו תהיה הזויה, וכמו כן הוא יירקב ויתפרק בתנאי האחסנה בנמל.

אם יש לך רכב שאתה רוצה לאחסן עד היותו בן 30 תאחסן בחו"ל ואז תייבא.

פורסם

זה בכלל לא נכון. אם מכוניתמגיעה לחופי הארץ לפני שעברו 30 שנה מיום ייצורה (אפילו אם משנת ייצור מתאימה) לא תותר כניסתה לארץ ודינה גירוש! לדוגמא רכב שנת 1984 שיוצר במאי 1984 לא יוכל להכנס לארץ לפנימאי 2014

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לכל העונים

אתם שמעתם / מכירים רכב כזה שנמצא בנמל למרות שאינו בן 30?

ואיך אפשר לאחסן רכב בחול כאשר אתה לא נמצא שם ואתה בארץ?

לא יכולים לפגוע ברכב?

אתה יכול לחזור אחרי כמה שנים שאיחסנת אותו ותמצא אותו בחתיכות אם בכלל

פורסם
תודה לכל העונים

אתם שמעתם / מכירים רכב כזה שנמצא בנמל למרות שאינו בן 30?

ואיך אפשר לאחסן רכב בחול כאשר אתה לא נמצא שם ואתה בארץ?

לא יכולים לפגוע ברכב?

אתה יכול לחזור אחרי כמה שנים שאיחסנת אותו ותמצא אותו בחתיכות אם בכלל

אם יש לך קרובים בחול או חברים אז הם יכולים לשמור לך על הרכב עד אשר יגיע לגיל האספנות.

בכל אופן אני לא מאמין שיאפשרו לך להכניס לגבולות הארץ רכב שאינו רכב אספנות (בגיל 30 ומעלה).

בהצלחה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
זה בכלל לא נכון. אם מכוניתמגיעה לחופי הארץ לפני שעברו 30 שנה מיום ייצורה (אפילו אם משנת ייצור מתאימה) לא תותר כניסתה לארץ ודינה גירוש! לדוגמא רכב שנת 1984 שיוצר במאי 1984 לא יוכל להכנס לארץ לפנימאי 2014

זה לא מדויק, כבר בינואר 2014 יתנו לייבא רכב אספנות משנת דגם 1984. הם הולכים לפי שנת ייצור ברכב אספנות ולא מועד ייצור כמו ברכב חדש. בפועל ככה זה עובד.

פורסם
זה לא מדויק, כבר בינואר 2014 יתנו לייבא רכב אספנות משנת דגם 1984. הם הולכים לפי שנת ייצור ברכב אספנות ולא מועד ייצור כמו ברכב חדש. בפועל ככה זה עובד.

שלילי ככה זה לא עובד מנסיון !!! לפי מועד יצור!!!

למה אנשים ללא נסיון רושמים דברים ומטעים ? איפה ראית שככה זה עובד ?! :mm_mad:

ולפותח השרשור מה זה השטויות האלו !!! :brickwall:

גם יפתחו לך את כל הצנרת במחיר שתשלם על אחסנה ואם לא די בכך סביר להניח שיעיפו את הרכב חזרה לחו"ל וגם תשלם על המשלוח חזרה ! 2000 דולר בערך ,

הרכב תופס מקום

וגם האחסנה בשמש בתוספת הקרבה לים עם הלחות והמלח ותגיד שלום לרכב

להשאיר רק בחו"ל אצל חברים או לאחסן בחברת אחסנה עם מוניטין

סעיף 1 בתנאים לייבוא

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=67:importoldcarpers&catid=49:rechev-yavu-ishi-c&Itemid=96

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

רכב שעבר רישוי בארץ קודם יכול לקבל סטטוס אספנות בראשון ינואר של שנת ייצורו.

רכב מיובא (כאספנות) יכול להיכנס לארץ רק כשיעברו 30 שנה מיום ייצורו - וזהו מקור הטעות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני חושב שבפרקטיקה אתם טועים, מינואר מקבלים רישיון יבוא לשנת הדגם כולה. פעם היתה נהוגה "שנת ייצור", היום יש "מועד עליה לכביש", לא חושב שזה קשור לרכב אספנות.

פורסם
רכב שעבר רישוי בארץ קודם יכול לקבל סטטוס אספנות בראשון ינואר של שנת ייצורו.

רכב מיובא (כאספנות) יכול להיכנס לארץ רק כשיעברו 30 שנה מיום ייצורו - וזהו מקור הטעות.

צודק ב-100 % לא ניתן להתחיל בהליך של רישיון היבוא (ז"א - לא תקבל) אלא ביום שהרכב יצא את המפעל בחו"ל או רישיון רכב מתי עלה לכביש.

אני ייבאתי רכב שעלה לכביש בספטמבר אבל הצלחתי להשיג את תעודת הלידה של הרכב בחברה (עלה 40 יורו) שהצביע כי הרכב יצא את המפעל בי-24 ליולי ולמחרת אותו יום ניתן היה להגיש מסמכים לקבלת רישיון יבוא.

כל יום לפני היו מוחזרים הטפסים ללא רישיון היבוא הנכסף!

רכב שיכנס למים הטריטוריאליים של ישראל ללא רישיון יבוא ייקנס בסכום לא קטן!

Dr laster Israel

פורסם
אני חושב שבפרקטיקה אתם טועים, מינואר מקבלים רישיון יבוא לשנת הדגם כולה. פעם היתה נהוגה "שנת ייצור", היום יש "מועד עליה לכביש", לא חושב שזה קשור לרכב אספנות.

אתה חושב ?

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

אולי במקום לחשוב , ולהטעות את כל הפורום, תחכים את כולנו עם הוכחה (לא תמצא , אתה טועה).

ולענין

אני ממליץ לך להסתכל על כללי הפורום סעיף 5,

הוא מאוד רלוונטי עבורך....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שמישהו יגיש בקשה לרישיון יבוא לרכב אספנות שייצרו אותו נניח באוקטובר 1983 ונראה אם יקבל רישיון לפני ....

או שנחכה לינואר 2014 ?! :roll:

פורסם

בא נגיד שיש לו קייס... וסביר להניח שיותר לו להכניס את הרכב לארץ אם יגיע לחופיה לאחר חלוף 30 שנה מיום ייצורו.

א-ב-ל לו אני במצב הזה הייתי מחכה שלושה חודשים ומכניס אותו לארץ בינואר (אם הוא רשום כדגם 1984)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...