Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות ולייבא פולקסווגן ויסטפיליה מארצות הברית,רציתי לדעת אם מישהו עשה משהו דומה בעבר

ויודע כמה אמורה לעלות ההובלה והמכס בארץ .

תודה מראש .8)

פורסם
שלום אני מעוניין לקנות ולייבא פולקסווגן ויסטפיליה מארצות הברית,רציתי לדעת אם מישהו עשה משהו דומה בעבר

ויודע כמה אמורה לעלות ההובלה והמכס בארץ .

תודה מראש .8)

תתקשר לbuy2usa הם עושים שילוח כולל כל הדברים. אמינים מאד. מנסיון

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם

קח בחשבון שההוצאה יקרה מאד, אישית הייתי הולך על הדגמים משנות השבעים

הם קלאסיים יותר, אבל נמכרים במחירים אסטרונומיים. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

התקנות אומרות שרכב פרטי עם מנוע דיזל אסור ביבוא. מאחר שהוסטפלייה מוגדר כרכב מסחרי, יתכן שיש סיכוי שיאושר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

אני מכיר מישהו שעשה את זה פעם. בגלל שיש לו הרבה כסף העלות של המכונית ושל המשלוח לא הפריעה לו.

אחרי שבוע האוטו סיים את חייו בטוטאל לוסט מתאונה עם משאית, והמכר שלי יצא בנס בחיים מזה...

פורסם

יש מישהוא שהביא אפור ישן (כמו בתמונה של גרצמן) מאירופה.

כותב כאן לפעמים.

תעשה חיפוש.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...