Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להזהיר את הציבור הרחב - היום במהלך המפגש בנוקיה כוייסתי ע"י מה שבדיעבד ואחרי ששיחזרתי בראש - הסתבר לי ככייס מקצועי.

הנ"ל ניגש אלי (לייד פיירבירד שחורה יפיפיה - אולי מישהו שם לב??) , התחיל לדבר איתי כאילו אנו מכירים שנים על הפיירבירד שעמדה שם, וככל הנראה ומבלי ששמתי לב הצליח לשלוף לי את הארנק מכיס מעיל הרכיבה שלי.

ההתנהגות שלו היתה אובר-ידידותית- חשודה ומלכתחילה הרגשתי שמשהו לא בסדר- אבל לא נדלקו אצלי מספיק נורות אדומות...

הבחור גבוה מבוגר עם שיער אפור עיניים כחולות, דיבור קולח. משיחזור נוסף בראש כנראה לווה בבחור נוסף שתפקידו היה להשיח את תשומת הלב עם תמונות של שקר כלשהו בטלפון.

מה שכן הייתי רוצה לראות את הפנים שלו כשהתבונן בתכולת הארנק - למזלי הסתובבתי ללא אף שקל אחד בודד..:lol:

הטרטור יהיה בגין התעודות/כ.אשראי אבל זה לקח לפעם הבאה. פתחו עיניים ותהיו עירניים במפגשים הבאים.

אורן

פורסם

היי

פנה לתחנת המשטרה הקרובה

במידה ואתה זוכר את פניו

יש מצב שהוא מופיע אולי בקלסטרונים

ואז עם מעט מזל תזהה אותו ברשומות

משם- יש מצב שמכירים ויודעים ויעצרו אןותו

לא ישיב את הארנק אבל יש סיכוי שהוא יחטוף

GUY

פורסם

חבר הציע פעם, במידה וחושדים בכייס לפתות אותו עם ארנק או אייפון קשור בחוט ולאחר מכן לתת לדמיון או לאגרופים להשתולל.

אנא ממך חפש בתמונות של המפגש והפנה את תשומת ליבנו.

פורסם

בלבלתם אותי - חשבתי שלמפגשי אספנים שמים בארנק לירות שקלים לירטות פרנקים מרקים ...ושאר שטרות שלפני היורו .

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
איזה כיף להנות ממפגש רכבי אספנות ובדרך לתפוס כייס על חם זו הנאה כפולה

+1 הייתי נותן לו לנשום את הגזים שיוצאים לי מהאגזוז של הקורטינה.:puzzled::borg: :borg:

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

סוף טוב הכל טוב!

היום קיבלתי טלפון ממשטרת ישראל - הארנק נמצא כמות שהוא עם כל המסמכים באיזור תחנה מרכזית בתל אביב.

אספתי אותו מתחנת המשטרה בלוינסקי ונדהמתי לגלות שהכל נמצא - אמנם בבלאגן אבל ישנו.

מעניין איך הגיע לאיזור..

בכל מקרה חזל"ש :lol:

פורסם
סוף טוב הכל טוב!

היום קיבלתי טלפון ממשטרת ישראל - הארנק נמצא כמות שהוא עם כל המסמכים באיזור תחנה מרכזית בתל אביב.

אספתי אותו מתחנת המשטרה בלוינסקי ונדהמתי לגלות שהכל נמצא - אמנם בבלאגן אבל ישנו.

מעניין איך הגיע לאיזור..

קודם כל מזל טוב על המציאה .ועכשיו אתה כבר מנוסה עם כייסים ובאמת שהמזל שיחק לך. המרחק לתחנה מרכזית לא גדול כל כך ככה שזה האזור שהוא היה צריך להמצא. איזור התחנה כבר מזמן נהיה שיקגו רק אתמול נדקרו שם אנשים מאיזה עובד זר שהיה בקריזה

פורסם
סוף טוב הכל טוב!

מעניין איך הגיע לאיזור..

למרות שהארנק חזר אליך,

אני עדייו מקווה שאתה מבטל את כרטיסי האשראי ומוציא חדשים.

בימנו קל מאוד פשוט להעתיק את מספר האשראי(ואפילו את הכרטיס עצמו) ולבצע חיובים אונליין- בייחוד שגם היה לו גישה למספר ת.ז שלך.

לדעתי בשביל השקט הנפשי תבטל.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

• תוכן חדש...