Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החזקתי רכבים יחסית ישנים אבל לא אספנות ולא בני 30 פלוס, האמתי אני רוצה לדעת אם במבדק השנתי מחמירים עם הזיהום אויר? הרי מדובר ברכבים ישנים שכאשר הם יוצרו לא היה את כל הדברים שיש היום. השאלה היא אם הרכב במצב סטנדרטי ודיי תקין האם יש סיכוי שבגלל החמרה של הנהלים רכב לא יעבור טסט ואז בעצם צריך לחפש שדרוג לא מקורי לרכב ישן על מנת להוריד לו את רמת הזיהום אויר?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

במבדק השנתי בודקים לפי התקנות ואלו ברוב המקרים '' מקלות " על רכבי קרבורטור בהשוואה לרכבים בעלי מערכות הזרקה.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

רכבים עד שנת ייצור 1994 נבדקים לפי רמת זיהום של פחות מ3.5% CO.

שנה שעברה פורסם שמשרד התחבורה ישנה את הנוהל הזה וידרוש שכל רכב יעמוד בנתוני היצרן המקוריים בעת ייצור הרכב. למשל, ברכב שלי הנתון הנכון הוא 1.0% CO.

מאז אני מקפיד להגיע לטסטים עם CO מכוון בדיוק ל1.0%, אבל אני רואה שבפועל ממשיכים לבדוק לפי 3.5%. אני חושב שמשרד התחבורה פשוט לא מצליח לשחזר את נתוני היצרן של רכבים ישנים, בטח שלא של דגמים אקזוטיים שיש רק בודדים מהם בארץ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הבנתי אותך, ז"א שהמצב בשביל אספני רכב הוא טוב! גם הזכרת לי שעד 94 לא מחוייב בממיר קטליטי.

תודה על התשובה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בפעם האחרונה שהעברתי טסט לפרינץ, הבוחן החליט להכשיל אותי בבדיקת זיהום אוויר...

בפעם הבאה שבאתי, כעבור כמה ימים, הגעתי לבוחן אחר, עם הגיון יותר בריא וטווח כסת"ח יותר קטן,

שמייד העביר אותי, ושאל "מי זה שלא העביר אותך" בפליאה...

NSU Club Israel

• תוכן חדש...