Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא פורשה 911 - סיפור המעשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גורג אני ממש שמח לשמוע !

הדבר שהכי חימם לי את הלב בכל הסיפור זה כל הישראלים בארה"ב שעזרו לך.

כמה הערות:

1) למה לא גררת את הרכב בגרירה מלאה ? הרי טריילרים פול-סייז פתוחים יש כמו זבל.

2) איך תמיד במשלוח לארץ מארה"ב מצליחים לדפוק את האוטו? איך ??

3) אני מבין שהרכב מורכב עם טמבונים "אמריקאים" מכוערים, אתה הולך לעשות משהו עם זה ?

4) מדהים שזה עולה כ"כ הרבה...מדהים. מה היה המחיר המקורי של הרכב בארה"ב ?

שוב המון מזל טוב ותהנה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. אני אישית גררתי את הרכב ולא רציתי לנהוג במשהו ענק...

2. אתה צודק, תמיד הם דופקים משהו...

3.לא, היא מספיק יפה גם ככה :-D

4.עולה הרבה? חשבתי שסך הכל היא עלתה מעט!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אנחנו נוסעים לעבודה, ברכב שאינו רכב אספנות...
אלא אם אנחנו גימלאים והעת בידינו מתי להגיע לעבודה ואז אנו יוצאים מהבית אחרי השעה 0900 - סבבה

מצא משה

פורסם

לאור החשיבות הדוקומנטרית של סיפור המעשה, פוצלו מחדש ההודעות הכוללות את הסיפור ואת השאלות העינייניות שבאו בעקבותיו.

שתי בקשות:

1. מג'ורג' - נשמח אם תוסיף כאן בהמשך גם את סיפור הרישוי ועמדה מס' 1.
  2. מכולם - נא להשאיר את השירשור הזה לצורך שאלות על התהליך. לצורך ברכות ופירגון כללי, אפשר להשתמש בשירשור המקורי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136256 .

תודה,

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
מג'ורג' - נשמח אם תוסיף כאן בהמשך גם את סיפור הרישוי ועמדה מס' 1.
תזכורת לג'ורג'

נראה שהוא סיים בעמדה 1 , נכנס לבונבוניירה ונוסע....ונוסע....ונוסע....ונוסע....ונ....

אנחנו ממתינים בסבלנות.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אכן כן.

סיימתי אתמול עמדה 1 בחולון.

יש לסיים טסט וקבלת רשיונות חדשים.

כשאסיים הכל ארשום את תלאותיי בארץ הקודש...:x

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרית דבר:

לאחר שסיימתי להרכיב ולנקות את הרכב.

שלב 1:

1. ניגשתי עם כל מסמכי הייבוא והמכס(לא עם הרכב) למשרד הרישוי בחולון וקיבלתי בדלפק הראשי (מצד ימין) רישיון רכב זמני שרשום בו מספר הרכב(הייתי מספיק נחמד והפקידה נתנה לי לבחור מספר כרצוני...8) ).

2. יוצא החוצה ומשלם את הרשיון= 33 ש"ח.

3. ממשיך ממול ומכינים לי 2 מספרי רישוי צהובים אספנות=100 ש"ח.

4. מגיע הביתה, מארגן ביטוח אספנות , מרכיב את הלוחיות ויכול להתנייד עם הרכב באופן חוקי.

שלב 2:

1. מגיע מאד מוקדם בבוקר עם הרכב למשרד הרישוי בחולון וממתין ברחבה ליד עמדה מספר 1, בשעה 8:00 מגיע אסף חגאי,נותן טופס בדיקת תקינה לתשלום בדואר=170 ש"ח ובודק מספרי שלדה+מנוע+מידת צמיגים ומשלח אותי לתור המייגע בעמדה מספר 2 (שמקבילה לעמדה 1).רב תודות למר בוחניק שעזר ותרם מנסיונו הרב בשלב זה.8)

2.כל היום מתבזבז בעצלתיים בהמתנה לכניסה לעמדה בחברת איש נחמד עם קאדילק שנת 76 ועוד אדם עם הונדה גולדווינג 1000 משופצת בצורה מדהימה.

לבסוף מגיע תורנו ולוקח לבוחן בערך 5 דקות לרשום את מספרי המנוע והשלדה (שוב...) ולשלוח אותי עם טופס מתאים לטסט.

שלב 3:

1. מגיע לקומפיוטסט ברמלה והפקידה לא מוכנה לקבל אותי בטענה שהרשיון הזמני שלי צריך להיות בצבע כחול ולא בצבע כתום...:roll:

אני ניגש למשרד הרישוי ברמלה ומקבל אישור מהמנהלת שהכל תקין...

חוזר לפקידה בקומפיוטסט ונכנס לבדיקה...

הבוחנים בתחנות ממעטים לבדוק ומרבים לשאול, לא כ"כ מאמינים שהרכב כבר בן 30 שנה.

הבוחן האחרון, זקן וקפדן בודק בתשומת לב יתרה (ומיותרת) את כל ענייני הפרונט מתוך הבור ולא מועילות כל האנחות והטענות שאני משמיע , לבסוף אחד הבוחנים האחרים מגלה לו שזה רכב אספנות והוא פשוט :shock: מסרב להאמין , מתנצל ושולח אותי לדרכי...

ביקור קצר אצל הפקידה הסרבנית+תשלום של 66 ש"ח ויש טסט לרכב.

שלב 4:

משרד הרישוי חולון (שוב...)

עמדה מספר 6 הידועה לשמצה, רישום רכב חדש אצל הבחורה האנטיפטית ביותר שהכרתי מימיי, ממתין בשקט ובסבלנות כשעתיים , מגיע תורי (לא ברור איך , בלי מספרים ועם טונות של מאכרים) מספר דקות הקלדה ויש לי רשיון חדש ביד(צריך לבדוק אותו טוב,טוב לפני שעוזבים אותה כדי שלא יהיו טעויות בהקלדה).

תשלום בדואר של 150 ש"ח ו...

ז-ה-ו !! :-)

אני הבעלים של פורשה 911 S שנת 1976 מספר ###-894 יד ראשונה , לא מוכר.

ניפגש בכבישים.

ג'ורג'

•  

פורסם

ז-ה-ו !! :-)

אני הבעלים של פורשה 911 S שנת 1976 מספר ###-894 יד ראשונה , לא מוכר.

ניפגש בכבישים.

ג'ורג'

כל הנחמדות שלך ומה שהשגת לשלוש הספרות האחרונות היה ###? עשרה שקלים יותר והיו נותנים לך מס' אמיתי, ולמה בכבישים? בוא ניפגש במקום הראוי לרכב.....בסוף הכביש הזה ניתן להגיע לי-ם לקפה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

דרך אגב, דיברתי עם מכר שקנה 911 חדשה לא מזמן.

שלושת הספרות במרכז היו XX-911-XX.

שאלתי מה הוא עשה בשביל לקבל את זה, והוא אפילו לא היה מודע לזה.

אהה, כן. תתחדש ג'ורג'י.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• 6 שנים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...