Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לעדכן אתכם חברי היקרים שמי שקיבל בעבר מכתב לגבי חידוש רשיון רכב כמו בתמונה שצרפתי לא צריך לשלם את האגרה מהיום שפג תוקף הרשיון , פקודה זו לא חלה על רכבי אספנות שרשומים כרכבי אספנות במשרד הרשוי.

השבוע הייתי במשרד הרשוי וקיבלתי רשיון רכב חדש לרכב שעמד כ 5 שנים ולא שולמה האגרה והפקידה אמרה לי שברכב אספנות לא צריך לשלם רטרואקטיבית ...

קיבלתי רשיון רכב חדש ואני מבסוט אש !!! הייתי בטוח שאני משאיר להם חבילה יפה שם :lol:

אז מי אמר שמדינת ישראל רעה ליהודים ? :lol:

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

זה כך מאז נתקנה תקנת רכבי אספנות אי שם בתחילת שנות התשעים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
זה כך מאז נתקנה תקנת רכבי אספנות אי שם בתחילת שנות התשעים...

יכול להיות אבל אני לא ידעתי והתעצלתי ללכת כביכול לסדר את זה והייתי בטוח שאני אצטרך לשלם רטרואקטיבית ,

לפני שהייתי במשרד הרשוי התקשרתי למוקד של משרד התחבורה ונאמר לי ע"י הפקידה שלא מבינה מהחיים שלה שאני כן צריך לשלם את כל האגרות כי לא הקפאתי את הרשיון ,המטרה שלי בשרשור היא שגם בעלי רכבי אספנות שמקבלים את המכתב הזה עד היום ולא עצלנים כמוני , שידעו שלא צריך לגשת ולהקפיא רשיון אלה אם הרכב הוא רגיל ולא אספנות ושלא יבזבזו את זמנם ויכנסו ללחץ להקפיא את הרשיון כדי למנוע חיובים עתידים :-),

הפקידות הצעירות במוקד הטלפוני לא יודעות את כל הפקודות ומטעות אותנו לפעמים סתם ואז מבזבזים זמן יקר

פורסם

אם כבר ברשיונות של רכבי אספנות עסקינן, מישהו יכול להגיד לי מה היתרונות והחסרונות בלוחית רישוי עם הכיתוב "רכב אספנות"? הדבר היחיד שאני יודע זה שרכב בעל לוחית רישוי שכזאת לא רשאי לנוע בכבישים בין השעות 7 ל9 בבוקר. אני אפילו לא יודע אם זה רק בבין עירוני או גם בעירוני...

אני יודע גם שרכב בן יותר מ19 שנה חייב ב2 טסטים בשנה, בעצם אותה אגרת רישוי רק שצריך לבצע 2 מבחנים שנתיים, הלוחית אספנות משנה את זה או...?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש לך קצת בלבול בהגדרות.

רכב מיושן - הינו רכב בן 20+ שנים על הכביש (חייב בשני טסטים בשנה).

רכב אספנות - רכב שגילו 30+ שנים - ניתן להעביר לסטטוס אספנות (אך לא חזרה !). נכון - יש חובת השבתת הרכב בין השעות 7-9 בימי חול לא קשור באילו דרכים או כבישים (לא כולל חוה"מ, ואני חושב שגם לא בשבת), ע"מ שהרכב לא ישמש כרכב עבודה (גם זה אסור לרכב אספנות). כ"כ - עלות אגרת רישוי מופחתת (פעם בשנה).

מקווה שדייקתי.

alfa 156 2.5.

פורסם
יש לך קצת בלבול בהגדרות.

רכב מיושן - הינו רכב בן 20+ שנים על הכביש (חייב בשני טסטים בשנה).

רכב אספנות - רכב שגילו 30+ שנים - ניתן להעביר לסטטוס אספנות (אך לא חזרה !). נכון - יש חובת השבתת הרכב בין השעות 7-9 בימי חול לא קשור באילו דרכים או כבישים (לא כולל חוה"מ, ואני חושב שגם לא בשבת), ע"מ שהרכב לא ישמש כרכב עבודה (גם זה אסור לרכב אספנות). כ"כ - עלות אגרת רישוי מופחתת (פעם בשנה).

מקווה שדייקתי.

לגבי רכב מיושן אני לא זוכר אבל לגבי אספנות זה נכון מאוד !

פעם היה צריך לעשות מבחן פעמיים בשנה אבל מועדון החמש לחץ ועזר לנו לשנות את זה לפעם בשנה ובנוסף הביטוח חובה והביטוח צד שלישי מאוד זולים !

חובה כ 500 ש"ח לערך

צד ג כ400 ש"ח בערך

אל תתפסו אותי על השקל :wink:

פורסם
קודם כל תודה.

המשטרה בכלל אוכפת את זה?

לא יודע אבל הביטוח לא תופס במקרה של תאונה חס וחלילה!

במיוחד לאור מה שאתה אומר בסלוגן שלך Stupidity should be painful

פורסם
לא יודע אבל הביטוח לא תופס במקרה של תאונה חס וחלילה!

במיוחד לאור מה שאתה אומר בסלוגן שלך Stupidity should be painful

וואלה על זה לא חשבתי...טוב, אז כשאני אהיה עם רכב אספנות, בעבודה יצטרכו להתגמש איתי :p

Always go sideways

פורסם
...או שאתה תפתח בבוקר את שערי המקום 8)

תרשה לי לגחך שנייה - פחחח.

הסיכוי שזה יקרה - נמוך מהסיכוי שתמצא, אהההה, לא יודע...משהו שנורא קשה למצוא!

Always go sideways

פורסם
וואלה על זה לא חשבתי...טוב, אז כשאני אהיה עם רכב אספנות, בעבודה יצטרכו להתגמש איתי :p

רכב אספנות לא ישמש למטרת עיסוקו של אדם. וזה כולל נסיעה לעבודה וחזרה, למיטב הבנתי.

השימוש היחידי המותר הוא פנאי ומטרות פרטיות

• תוכן חדש...