Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד מעט יוצאים לדרך.

:-P

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה עדי היה מדהים, ותודה למועדון אלפא קלאסיק שכיבד אותנו עם המכוניות המדהימות.

תודה על הברכות ותודה ליונה שכמעט החליף את הספיידר בפודלית...:wink:

להתראות במפגשים הבאים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
נולדתי ב-23.7.1965 .

עכשיו אני נופל לי האסימון והרבה דברים מתיישבים במקומם, למשל, החיבה המשותפת שלנו לקשישים דו-גלגליים או אהבת הכתיבה. חשדתי מזה זמן שאנחנו בני אותו שנתון........

53 ימים אחרי יום הולדתך (בתאריך 13/9/65) אירעה לידה נוספת ואני הגחתי לאוויר העולם בליווי נהמת מנועו של ה-b.s.a של אבא שלי. נולדתי ב"סירה" שלו כי הזוג הצעיר שהתהדר בתואר "ההורים שלי" לא הספיק להגיע לבית יולדות הקריה במועד (היו דברים יותר מעניינים......), ולכן האחיות נאלצו ל"דוג" אותי מתוך ה-"סירה".

המון מזל טוב, המשך להינות מהחיים, מהמשפחה, מהרכיבה, מהכתיבה, והכי חשוב תמיד תזכור שגיל אינו עניין כרונולוגי אלא נושא מנטלי - תחשוב צעיר תהיה צעיר......

רציתי גם לאחל לך שלא יהיו לך שערות לבנות מדאגות, אבל אז נזכרתי שזו לא ברכה כל כך רלוונטית.......

ושוב, הרבה נחת ואושר.

שלומי

• תוכן חדש...