Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים רציתי להיתייעץ אתכם לגביי הזמנה של בוקסות פוליאריטן לקורטינה שלי.

בעיקרון כבר מורכב אצלי סט של בוקסות מפוליאריטן אבל הוא כמעט מושלם ורק חסרים לי את ה-4 בוקסות שמעגנות את הגשר

הקידמי לשילדה (יש 2 עליונות ו 2 תחתונות) הבעיה היא שאני לא בטוח שאלו הם הבוקסות שאני צריך לצורך כך אני מפרסם את קישור המכירה שב- EBAY כדי שאולי מומחי הפורום ישפכו מעט אור בנושא.

http://www.ebay.de/itm/MK4-MK5-Ford-Cortina-Front-Axle-Mounting-Bushes-in-Polyurethane-/390381019720?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5ae485a248

ולמי שלא יודע הינה תמונה של הגשר הקדמי (סימנתי בעיגולים אדומים את המקומות של הבוקסות):

cortina265[1].jpg

cortina266[1].jpg

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

האם לפי דעתכם יבקשו ממני אישור של משרד התחבורה (האם הבוקסות נכללות ברשימה של החלקים לשחרור המהיר)?

הינה אלו הבוקסות המדוברות:

$(KGrHqN,!ikE5esVbRFVBOd5LeVqW!~~60_12.JPG

Ford focus 2013 titanum

פורסם

לפני כשנה הזמנתי קיט מלא לרכב שלי, מדובר על כ 20 חלקי מתלה. לא נעצרו במכס. פשוט תבקש שלא ירשמו על החבילה שמדובר על חלקי רכב.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
לפני כשנה הזמנתי קיט מלא לרכב שלי, מדובר על כ 20 חלקי מתלה. לא נעצרו במכס. פשוט תבקש שלא ירשמו על החבילה שמדובר על חלקי רכב.

הבנתי גם שלא כדאי שישלחו לי את החבילה דרך חברות שילוח אלא עדיף דרך שרותי הדואר המקומי האם אני צודק?

ומה כדאי לרשום על החבילה על מנת להקטין את הסיכוי לבעיות?

Ford focus 2013 titanum

פורסם

חבר שהזמין פעם אחת, זה נעצר לו. הביא אישור ממוסך והחלק שוחרר. לגבי מכס, אם אני זוכר נכון, הוא לא שילם.

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם

בושינגים נכנסים לרשימת השחרור מהיר,

אם אתה רוצה תמונה של חותמת של משרד התחבורה על החבילה שלא צריך אישורים תגיד לי.

הבאתי 7 קילו בושינגים. :roll:

אל תשלח את זה דרך חברת שילוח והכל יהיה בסדר.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...