Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לצערי משאבת הקלאץ׳ המשנית שלי שבקה חיים

הזמנתי משאבה חליפית עם צינור הגומי שמתחבר אליה ואני רוצה להחליף אותם אחת בשנייה

כשאני מנסה לשחרר את צינור הגומי שמתחבר מהמשאבה אל צינור המתכת שמגיע מכיוון המשאבה הראשית אני לא מצליח לשחרר אותה מהאום שמחבר בין שני הצינורות.

האום הזה יושב על תושבת בבית המנוע ולא זז אפילו אחרי השקייה ארוכה בזז קל

יש לכם עיצות בנושא?

מצורפת תמונה של מקום החיבור

תודה מראש!

עדי

image.jpg

Sha is a sound within a word...

פורסם

תפוס אותו בחלק התחתון עם מפתח פתוח כ"קונטרה" ואם מפתח בוקסה טוב תפתח את האום מלמעלה, חייב להפתח.

פורסם

תפוס אותו בחלק התחתון עם מפתח פתוח כ"קונטרה" ואם מפתח בוקסה טוב תפתח את האום מלמעלה, חייב להפתח.

אז זהו ... שאחרי ש3 וחצי שעות ולפחות ליטר וחצי של שמן ושלושה ליטר של זיעה כנראה ששברתי את ההברגה.

עכשיו הוא מסתובב על ריק ולא נפתח.

הזמן "מפצח אומים" מאי ביי ואם לא תהייה לי סבלנות אכנס אבי אביו עם פטיש ואיזמל או דיסק.

הכי טוב חלודה של 37 שנים :)

Sha is a sound within a word...

• תוכן חדש...