Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב!!! BMW אספנות דגם 1800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש רק בעיה אחת עם ההמכשירים האלה והיא שלגנבים יש משבש תדרים שגם אותו אפשר לקנות ב איביי ואם גנב בא עם משבש לווין או איך שקוראים לזה אז כל ההתקנים האלה שווים לתחת

מצורפת תמונה של משבש לווין .

מצורף קישור

http://flix.tapuz.co.il/v/watch-4102604-.html

כעט ישכילו עוד גנבים?

שלמה דן גדרון

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כעט ישכילו עוד גנבים?

אל תדאג להם , הם יודעים את העבודה יותר טוב מאיתנו...

הכי טוב זה ברז דלק סודי או ניתוק הצתה סודי ... גם רצוי להוציא את הרוטור מהדיסטרביוטר שאתם מחנים את הרכב ולקחת אותו איתכם (הוא קטן ואפשר להכניס אותו לכיס)

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

מכשיר רדום של איתוראן\פוינטר.

מכשיר שיש לו סוללה משלו שמספיקה לכמה שנים טובות.

בגלל היותו עצמאי אפשר להחביא אותו בכל מקום ברכב , כך שסיכוי נמוך שהגנבים ימצאו אותו ביום יומיים הראשונים של הגניבה.

(אם בכלל יחפשו מכשיר רדום)

סתם דוגמה אפשר להחביא את המכשיר איתור בתוך הדלתות \ מתחת לדיפוני פלסטיק \ בתוך הבאגז' ואפילו בתוך הריפוד.

בקיצור אפשר להיות יצירתי עם המכשירים האלה.

הכוונה למכשיר רדום זה מכשיר שאין לו שום קשר אל רכב , זאת אומרת שהוא לא יוציא קריאה אל המרכזים המבצעיים של חברות האיתור. הוא לא יודע מתי תפתח דלת או יניעו את הרכב בצורה לא חוקית.

מכשיר רדום ישלח למוקד מיקום מתי שהמוקד יבקש ממנו. פשוט רעיון מדהים כן לאבא נילמד לעשות דברים כאילה מודה לך על הסובלנות והטיפים שנתנתה לי המון תודההה

פורסם
מכשיר רדום של איתוראן\פוינטר.

מכשיר שיש לו סוללה משלו שמספיקה לכמה שנים טובות.

בגלל היותו עצמאי אפשר להחביא אותו בכל מקום ברכב , כך שסיכוי נמוך שהגנבים ימצאו אותו ביום יומיים הראשונים של הגניבה.

(אם בכלל יחפשו מכשיר רדום)

סתם דוגמה אפשר להחביא את המכשיר איתור בתוך הדלתות \ מתחת לדיפוני פלסטיק \ בתוך הבאגז' ואפילו בתוך הריפוד.

בקיצור אפשר להיות יצירתי עם המכשירים האלה.

הכוונה למכשיר רדום זה מכשיר שאין לו שום קשר אל רכב , זאת אומרת שהוא לא יוציא קריאה אל המרכזים המבצעיים של חברות האיתור. הוא לא יודע מתי תפתח דלת או יניעו את הרכב בצורה לא חוקית.

מכשיר רדום ישלח למוקד מיקום מתי שהמוקד יבקש ממנו.[/QUOT מעולה פיתרון טוב תודה רבה

פורסם
כעט ישכילו עוד גנבים?

כן זה בעיה עם הגנב בא עם משבש תדרים אז צריך למגן טוב תרכב עם כול מיני אפשרויות יעילות וטובות שרק יוכלו להקשות על הגנבים

פורסם

אני לא הולך לפרט.

אני רק אומר שגם אם שובש הGPS יש עוד דרכים לדעת איפה הרכב ,אתם חושבים שזו מערכת פשוטה ,היא ממש לא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
במכוניות כאלה חייב מכשיר איתור רדום לפחות.

מקווה שתמצא אותה[ אולי נימצא נקווה צריך ליפתוח עיניים ולהיות עירניים

פורסם
מתי הרכב נגנב?

ליפני חודש וחצי נקווה שכול מי שיודע ושמע על הרכב שניגנב יפתח עיניים ואולי עוד יזהה אותו בדרכים או עם יראה דגם של במוו כזה

ל'

כי אן הרבה מכוניות במוו דגם 1800 אולי יש בכול הארץ 5 מכוניות שמישות זה דגם מאוד נדיר
פורסם
אני מאוד בספק שהרכב בארץ,הוא בשטחים מזמן.

הכול יכול להיות !!! אי אפשר לדעת על בטוח עד שרואים או מקבלים מידע

• תוכן חדש...