Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן GSA פאלאס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, תהרגו אותי, אבל היה סיטרואן, שניראה בדיוק כמו ה-GS-PALAS, אבל ניקראה VISA-PALAS, אני נסעתי על אחד כזה, הוא היה יותר ישן, משנות ה-70, והיו כמה הבדלים בינו לבין הדגם שאתם מדברים, למשל, ידיות בדלתות שונות, עוד כמה דברים, שאינני זוכר כרגע, אבל בפרוש מדובר באותה "הסיטרואן האמיתית" עם מערכות הידראוליות, וגיר "רגיל", אבל ללא קלאץ! אני לא מתבלבל, אני זוכר את האוטו היטב, וראיתי עוד כאלה בכביש!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברה, תהרגו אותי, אבל היה סיטרואן, שניראה בדיוק כמו ה-GS-PALAS, אבל ניקראה VISA-PALAS, אני נסעתי על אחד כזה, הוא היה יותר ישן, משנות ה-70, והיו כמה הבדלים בינו לבין הדגם שאתם מדברים, למשל, ידיות בדלתות שונות, עוד כמה דברים, שאינני זוכר כרגע, אבל בפרוש מדובר באותה "הסיטרואן האמיתית" עם מערכות הידראוליות, וגיר "רגיל", אבל ללא קלאץ! אני לא מתבלבל, אני זוכר את האוטו היטב, וראיתי עוד כאלה בכביש!
אהממ, אני לא רוצה להרוג אותך אבל אתה כן מתבלבל.

ל GS ,GSA היה דגם עם גיר חצי אוטומטי וכמובן מערכות הדראוליות.

לויזה היו הדגמים הבאים וכולם בגיר רגיל בלבד ובלי מערכות הדראוליות:

club (יובא לארץ)

Super(יובא)

ויזה 2 קלאב

ויזה 2 Super E (יובא לארץ)

GT(היו יחידות בודדות בארץ)

וכן מוטציות נוספות בשם LN, סמבה ואקסל.

בלינק הבא תראה ותלמד:

http://www.citroenvisa.net/visa1.htm

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הייתה גם ויזה GTI (שממנה הגיע פריט אחד לארץ למיטב זכרוני) וגם אלף האיים אחת(אבל זה כבר סיפור אחר:-P ).

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

למה להרוג אותך?

לא חבל על הקאפרי\פורד D וכל השאר?

כנראה שהתכוונת לסיטרואן CX שהיתה דומה מאד לGSA רק גדולה יותר,ואכן ידיות הדלתות שלה היו שונות.

גם ל CX שהופיעה ב 74 והחליפה את ה DS האגדית היתה גירסת סימאטיק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בחיי, שלא, אני גם מכיר מצויין את ה-CX, והלוואי, שלדוד שלי אז היה כסף לחצי-CX :wink: את ה"גרטאה" הוא קיבל חינם מאבא שלו, שקנה לו רנו 5 חדשה, שהייתה נחותה בעייני בכמה דרגות מהסיטרואן, אפילו שהייתה חדשה לגמרי!

היה כזה אוטו!!!!! הלוואי, ולא היו גורסים אותו הרחק בתחילת שנות -ה-90! לפחות, לו רק בשביל שהייתי מראה אותו, ואומר "אמרתי לכם" :-P:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה לא צריך אוטו אמיתי לשם כך. תציץ בקטלוג מהתקופה. אז אני הצצתי עבורך בקטלוג "אוטומוביל ריוויו" משנת 1980 ומשנת 1982. אין חיה כזאת. (אלא אם מישהו הדביק את הכיתובית בעצמו...).

היות וגם לי היתה ויזה שרכשתי חדשה בשנת 1982, תאמין לי שידעתי מה שקניתי ורכשתי את הויזה היותר מפוארת, הסופר אי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

היה כזה אוטו!!!!! הלוואי, ולא היו גורסים אותו הרחק בתחילת שנות -ה-90! לפחות, לו רק בשביל שהייתי מראה אותו, ואומר "אמרתי לכם" :-P:wink:

עקשנות היא גם תכונה סיטרואנית מסוימת, אבל אתה טועה. יתכן והכיתוב GSA ו VISA נראה לך כילד אותו דבר.

היו לי חמישה סיטרואנים כולל GS, GSA , וויזה קלאב. כמו שכבר אמרו לך,לא היה דבר כזה ויזה פאלאס, ולכל הויזות היו מתלים קונבנציונלים.

בניגוד לויזה 1124 שהיתה פיז'ו בתחפושת, הויזה קלאב היתה סיטרואן לכל דבר, וגם אוטו מהנה לנהיגה באופן חולני משהו.

נמרוד

פורסם

בניגוד למה שרבים נוטים לחשוב,הויזה לא היתה פיג'ו 104 בתחפושת.

למרות שהויזה שאלה מה 104 את יחדות הכוח שלה(למעט מנוע הקלאב,שהיה בעל 652 סמ"ק 2 בוכנות בוקסר),מבחינת שילדה היא היתה שונה ממנה.

בסיס הגלגלים של הויזה היה 2.43 מטר,בעוד בסיס הגלגלים של ה 104 היה 2.34.

גם המיתלים האחוריים היו שונים,ובכלל כיול השילדה בויזה היה טוב לעין שיעור מזה שב 104,ודמה למעשה לכיול השילדה של ה 205.

אין ספק שדגם הקלאב היה המהנה בסידרה.היה למכונית אופי מיוחד במינו,ולמרות המנוע החלש היא היתה מהנה מאד לנהיגה.

פורסם

ה-LN היתה למעשה פיזו 104 שתי דלתות עם מנוע של דה-שבו/דיאן (602 סמ"ק)

מבולבלים ? - גם אני !

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

התגלגלו כמה LN לארץ , זוועה אמיתית (נדמה לי שהן יוצרו בכלל ברומניה).

בכל מקרה -לפותח השרשור - סע לכפ"ס , סוף רח' וייצמן , לפני אזור התעשיה , מצד ימין - עומדות שם כ-5 GS/GSA במצבים שונים.

ככל הידוע לי מי שמחזיק אותן לא בעניין מכירה , אבל נסה את מזלך.

פורסם
התגלגלו כמה LN לארץ , זוועה אמיתית (נדמה לי שהן יוצרו בכלל ברומניה).

בכל מקרה -לפותח השרשור - סע לכפ"ס , סוף רח' וייצמן , לפני אזור התעשיה , מצד ימין - עומדות שם כ-5 GS/GSA במצבים שונים.

ככל הידוע לי מי שמחזיק אותן לא בעניין מכירה , אבל נסה את מזלך.

רומניה כמעצמה מוטורית יצרה לא מעט הפתעות מוטוריות...היתה לי פעם רומניה לא סוחבת, מתחממת מהר, והאיכות אם להיות מאוד עדיין לא משהו...בסוף התחתנתי עם פולניה....הצילו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ה LN לא יוצרה ברומנייה.

מי שכן יוצרה ברומנייה היתה האולסיט,שהיתה ויזה 2 דלתות בעיצוב משונה משהו.

היא אולי לא היתה יצרת פאר מוטורית,אבל לעומת הדאצ'ייה היא היתה חלום...

• תוכן חדש...