Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת עלילות ממשלת ישראל והמס המחוספס

איפה נרכיב את הקופסה ברכב אספנות?

האם יהיה גם מקורי של היצרן?

ועד כמה זה יפגע באוטנטיות של הרכב? - רן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4422687,00.html

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לפי הטבלה,

נראה לי שהמדינה הולכת להשתתף לי בהוצאות הדלק בגובה 40 אג' לליטר ....

היות שרוב רכבי האספנות נעים בסוף השבוע, יחריגו את הרכבים הללו מסיבה של "חוסר תאימות " או במילים פחות מכובסות , לא בא לנו לשלם לכם כסף ....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מה זה השטויות האלו !! :evil: :evil:

הדבר הכי חשוב, מי משלם על התקנת המכשיר ? אני מניח שבעלי הרכב, אחרת לא יעבור טסט שנתי :evil:

עוד שיטה לחלוב מאיתנו כסף :evil:

כל פעם המצאות חדשות.:evil: :evil: :evil:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לא יודע מה ההתרגשות ברכב שלי יש לפחות שתי קופסאות שחורות כבר 57 שנים, ראו תמונות מצורפות. מה ההתרגשות עוד קופסאה? נכון בטח קופסאה מפלסטיק אבל גם פלסטיק קיים עשרות שנים :-D לא צריך להתרגש...:lol:

מה שבטוח בלית ברירה ימצאו דרך אחרת לגבות מיסים.

P1150505.JPG

P1150507.JPG

שלמה דן גדרון

פורסם
לא יודע מה ההתרגשות ברכב שלי יש לפחות שתי קופסאות שחורות כבר 57 שנים, ראו תמונות מצורפות. מה ההתרגשות עוד קופסאה? נכון בטח קופסאה מפלסטיק אבל גם פלסטיק קיים עשרות שנים :-D לא צריך להתרגש...:lol:

מה שבטוח בלית ברירה ימצאו דרך אחרת לגבות מיסים.

שמישהו יעז להתקרב לשועל עם קופסה חשודה....:evil::wink:

%20%20~3.JPG

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...