Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת האלפא שיניב רז צילם לפורום??

אכן . יניב הניב את המידע שבעקבותיו "טסתי" להחזירה . ייאמר לזכותו . בזכות הפרסום שלו והעיתויי המדהים שלי - איך אומרים ? : היה כתוב שתחזור אליי. בחיי ...

I LOVE MY ALFA ROMEO

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי יחיעם, מזל טוב על הרכישה,

הראל זה אחי והוא צריך עזרה באיתור חלקים שנעלמו מהרכב שלו אצל הבעלים הקודם שהרס את האוטו, אם תאתר בעלי חלקים אשמח אם תעדכן אותי.

בהצלחה :wink:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

ממתינה לעידכונים.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יחיעם!! אתה תותח!

מברוק על הקאמבק. אתה נותן לי חשק להתחיל לעבוד על שלי (שלי במצב הרבה יותר גרוע).

בהצלחה בהמשך! מחכים לעדכונים והרבה תמונות.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יחיעם והראל,

טוב לשמוע שחזרו אליכם הרכבים,שמח לשמוע שספרינטים בידיים טובות,גם שלי חזרה לכביש שבוע שעבר (בשעה טובה)

בקשר לחלקים,אני אעשה סדר אצלי בבית בקרוב אז אם מישהו מחפש מסוים אולי אני אוכל לעזור/להפנות.

פורסם

מזל טוב יחיעם !!

לא מוכרים רכבים כאלה.....

ודרך אגב עמית לגביי הספרינט שהיתה לך

מותקן עליה 4X4 והיא בפחחות כרגע ולא נראה לי שהיא תיסע בקרוב או שהבעלים שלה ימכור

אבל תמיד יש תקווה......

פורסם

מסקרן אותי מי זה הפושע (אין מלה אחרת) שקיבל אלפא ספרינט משופצת בדקדקנות למקור והזניח אותה ככה, שלא לדבר על החלפת הריפודים.

פתאום אני מבין אנשים שרוצים למכור ל"רציניים בלבד"

בהצלחה, שמחים לראותכם שוב יחד :-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...