רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
התחדשתי לי ליפני מספר ימים בסמוראי 84 אספנות . הרכב יעבור שיפוץ כללי אחרי שהוא עמד 10 שנים לפחות זה לא הבעיה כבר מחכה לו בצד מנוע בלנו גיר 5 הילוכים וסרנים רחבים. ברישיון רכב לא כתוב כמה נוסעים מורשים בכלל פשות שורה שניראת ככה -------------. בנוסף בהגדרה סוג הרכב כתוב רכב שדה פרטי ולא מצוין פתוח או סגור .(הרכב שלי פתוח). שאלתי את הפקידה במשרד הרישוי למה לא כתוב כמה נוסעים,היא בדקה בהיסטוריה של הרכב ולתאנתה ככה זה היה כול השנים.(ברכב מותקנים 4 מושבים). לגבי הרכב שדה פתוח\סגור הבחנתי בזה רק בבית. משהו נתקל בדבר דומה? מה לעסות עם זה? להשאיר ככה ולא להעיר את המתים?
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
-
Peugeot 309 GT/GTI 1 2
מאת chesh-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
יש כזה דבר בארץ? ידוע לי רק על על אחת 5 דלתות ששרדה
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
אם יש למישהו מידע היכן ניתן להשיג ח'ח אשמח לקבל
הודעה אחרונה מאת יעקב1212, -
טיול בתאילנד
מאת מצא- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בטיול בתאילנד הגענו למוזיאון של רכבי אספנות נמצאו שם - ריקשות, אופניים, אופניים ממונעים, קטנועים, אופנועים, מכוניות "בועה", מכוניות משפחתיות, מסחריות, מכוניות מיוחדות, ועוד האוסף החל להילקט בשנת 1997 והאיסוף תם ב- 2007 בעל המקום - אדם פרטי שהחליט לאסוף כלים על גלגלים שנעו, ביום-יום, בכבישי תאילנד. מדהים מה נע בכבישי העולם השלישי באותן שנים, מכוניות יפניות, אירופאיות ואפילו אמריקאיות. מדהים הנה טעימה
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מפגש חברים, חובבים, בני/בנות זוג, בני משפחה, ורכבי אספנות, במתחם "BIG קריות", עם מוסיקת רקע נהדרת של שנות ה- 60. כולם מוזמנים !! בשישי הבא (17.1.14) חגיגת ט"ו בשבט במפגש !!
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי האם מישהו יודע האם ניתן לייבא לארץ רכב אספנות ללא תעודות/רשיון רכב או רכב שהוגדר כ- SALVAGE בחו"ל. ולהעביר אותו רישוי בארץ? בכלל מה התהליך והתנאים הנדרשים לייבא רכב אספנות מחו"ל לארץ כולל תהליך הרישוי? תודה אילן
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
-
שלום, שמי עידו וזאת הודעתי הראשונה בפורום. קיבלתי מסבי אופל קדט סדאן - 4 דלתות שנת 74 יד ראשונה. עד עתה הרכב עומד כ 15 שנה והכוונה היתה לשפץ אותו. מאחר ואין לי מקום לשפץ אותו החלטתי לוותר כרגע על הפרוייקט ולמר את הרכב בדרך אחרת. הרכב התחיל להחליד ונראה כי עוד כמה שנים בחניה, למרות שהיא מקורה לא יעשו לו טוב. בכוונתי למכור את הרכב ושאלתי היא: 1. כמה עלי לבקש על רכב מסוג זה? 2. מה עלות שיפוץ כרב כזה לא למצב תצוגה אך למצב נסיעה. 3. איך אדע שרוכש הרכב לא יהפוך אותו למתכת או חלפים ואכן ישפץ אותו גם אחרי הרכישה. הייתי מפרסם תמונות אך אין לי מושג איך עושים זאת... תודה לעונים, עידו.
הודעה אחרונה מאת IANFS, -
- 0 תגובות
- 678 צפיות
ברשותי 3 פיאסטות שנת 84 אני מוכר אותם לחלקים או קומפלט 0575453336 כול הקודם זוכה
הודעה אחרונה מאת yosihi12, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום חברים, כמו תמיד, הכל התחיל ממחשבה אקראית שחלפה לי בראש. כבר כאשר רכשתי את הדרבי הראשון אי-אז בשנת 2009 התחבטתי בשאלה כיצד אמלא בו דלק. הרהרתי לתומי שממש חבל שאין יותר את משאבות ערבול השמן שהיו מוצבות בתחנות הדלק בזמן שהייתי צעיר ושעיר יותר. כך הרהרתי ביני לבן עצמי, ואז צצה בראשי מחשבת המשך - בעצם, אם אין משאבות זמינות, למה שלא אנסה לאתר לעצמי אחת כזו? הרי בטח ישנו מקום שאליו הולכות כל המשאבות הישנות באחרית ימיהן? כך אוכל לפתור לעצמי את בעיית הכנת התערובת לעדר אופנועי 2 הפעימות שלי. נכון, רובם של האופנועים הללו במצב צבירה מפורק ומאוכסן בארגזים מקוטלגים, ומי שמורכב עומד בחינניות בסלון ללא שום כוונה ללכלך חלילה את צמיגיו המבהיקים, אך למה לי לעסוק בזוטות…
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום רב פעם ראשונה בפורום ברשותי אופנוע טריומף שנת 66 (היה של בית ספר לנהיגה). למיטב ידיעתי במקור נפח מנוע בסביבות 350 סמ"ק. בהמשך חרטו הצילינדרים לנפח 500 סמ"ק. עקרונית אני מעדיף פשוט להחליף המנוע הקיים (שבק חיים!) בחלופי, רצוי גם בנפח המקורי!. אם ומישהו מעוניין למכור מנוע כזה "קומפלט"-עובד, אשמח לשמוע על כך. כמו-כן, מה הפרוצדורה לגבי שינוי מספר המנוע ?(מול משרד הרשוי). ורק למקרה שלא אצליח למצוא מנוע חלופי, מי מכיר מכונאי מומחה לאופנועי טריומף באזור פרדס חנה ,זכרון יעקב? תודה מראש אורן 054-7241515
הודעה אחרונה מאת itzik_s, -
- 2 תגובות
- 897 צפיות
שלום לחברי הפורום, אני חדש כאן רכשתי לי אופנוע כנ'ל לשיפוץ ומחפש כל מיני חלקים שחסרים או דורשים החלפה מחפש גם מוסכים שעדיין קיימים לאופנועים כאלו וכנראה יש בידם חלפים היה מישהו היפו בשם אונרי, מישהו יודע כתובת מדויקת או טלפון אגב, כל מידע ו, חילופי מידע וכו' - יעזרו
הודעה אחרונה מאת itzik_s, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המפגש החודשי של מועדון החמש בדרום יתקיים במלון גני דן באשקלון ביום שבת 11.01.2014 המפגש ייערך ברחבת החנייה הראשית של מלון גני-דן , בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש נשמר מקום מיוחד לתצוגה בחניית המלון. למעוניינים- ארוחת בוקר עד השעה 10:00 , בעלות 60 ש"ח לאדם. אם ירד גשם המפגש החברתי יתקיים בלובי המלון ללא תצוגת הרכבים.. לבירורים יש לפנות אל צביקה מרגלית בטל' 2592839- 050. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
יבוא גלגל הגה
מאת אודיבל- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 972 צפיות
האם זה אפשרי? מישהו הוציא רישיון יבוא לגלגל הגה?
הודעה אחרונה מאת yonico, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
המוצר אינו פתוח לBID מישראל למרות שהמוכר ענה לי על עלות משלוח לארץ. האם מישהו יכול לשים BID עבורי ? eBay item number: 171210571132 תודות .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
קניתי עוד פרויקט לשיפוץ אופנוע טריומף 650 טוינג שנת 62
הודעה אחרונה מאת ירון קלו, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא מצאתי את השרשור המקורי https://www.youtube.com/watch?v=8lgLmexgYhE&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D8lgLmexgYhE&app=desktop דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת JuniorGT, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היתה לי כזו באנגליה בשנות ה 90 ואני זוכר אותה בנוסטלגיה גדולה...לא יאמן, אבל עברו 20 שנה מאז, והופ- הן תיכף אספנות, מה שמעורר כל מיני מחשבות מענינות. זכור לי שראיתי כמה כאלה בארץ פעם, אבל לא בשנים האחרונות. זכורה לי אחת שחורה, נדמה לי אוטומטית, שהסתובבה בתל אביב. מה עלה בגורלן? התרסקו? נגרטו?? כמה בכלל הגיעו לכאן? סביר להניח שלא הרבה כי כשהן היו חדשות המחיר שלהן היה גבוה בצורה מפחידה אפילו באירופה... חג שמח
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
מציע חידון (פטנט ידוע), מישהו מראה צילום של מקום, מי שמגלה איפה צולמה התמונה מפרסם צילום חידה משלו. התנאים: חייב להיות בתמונה רכב אספנות (במובן הרחב, לא לפי הרישיון) אם המגלה לא מעלה תמונת חידה תוך 3 ימים ( 72 שעות), העלעת החידה הבאה פתוחה לכולם.
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
שלום לכולם, אני חדש בפורום אז אני מקווה שאני כותב במקום הנכון, לאחרונה אבי נפטר וירשתי ממנו וולוו 244 שנת 81, האוטו לא במצב מצויין אבל לאט לאט אני אשפץ אותו כמה שאפשר, לאחרונה החלפתי את כל מערכת הבלמים אבל הבעיה שלי כרגע היא שלאחר שאני מגיע ל20 קמ"ש האוטו נחנק כאילו נכנס המון אויור למערכת, אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה ואני רוצה להתעסק לבד אני אשמח אם יש רעיונות למישהו מוטי.
הודעה אחרונה מאת יעקב סימל, -
- 2 תגובות
- 738 צפיות
שלום כולם, נפלו לידי מספר גלויות ישנות עם תמונות של מכוניות ישנות. מתוך חוסר ההבנה המוחלט שלי בתחום אני פונה אליכם בבקשה לזיהוי המגוניות ומודה מראש לעונים. ליד כל תמונה, תקריב המכונית שאת הדגם והמודל שלה הייתי מבקש לדעת. תודה ותודה, אבי
הודעה אחרונה מאת pedro123, -
- 1 תגובות
- 800 צפיות
שלום לכולםםם יש לי את הרכב המושלם סובארו DL 93 (אני יודע שהיא עוד לא אספנות אבל בכל זאת) בצבע אדום (לשעבר אדום מטאלי) עכשיו החלפתי לה מכסה מנוע והוא בצבע לבן (אולי נחליף גם דלות) בכל מקרה אני מתכנן לצבוע את כל האוטו עכשיו בבקשה אל תגידו לי שללכת למקצוען וכל זה כי אני מתכון לעשות זאת לבד אני ואבא שלי בכיף שלנו (ולאבא יש חוש בכל העניין של הצביעה הוא עבד לא מעט עם פיסטולט וכו') בחיפוש בפורום ראיתי כל מיני חומרים שצריך אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר מה קודם למה ומה הכמויות והיחסים ובעיקר יגיד לי איפה אפשר לקנות אותם באזור השרון (אני מתל מונד) ומה סדר גודל העלויות אז הרשימה שהבנתי שצריך זה: נייר שיוף (איזה? נייר מים או רגיל? ואיזה צפיפות? 80,120,400,1000?? …
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 3 תגובות
- 811 צפיות
שלום לכולם, מחפש כבר כמה זמן ג'יפ M151 בכל מצב עם או בלי ניירות לפרוייקט ייחודי. במידה ומשהו שמע או ראה אשמח לדעת, איל
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
סיכום שנת הפעילות 2013 של המפגש הצפוני הוא בהמשך למגמת התחדשות המפגש הצפוני מרבעון שני 2012. ב- 2012 התנענו הפעילות עם ארגונים ומוסדות כגון: עיריית נהריה ועכו, ארגוני מורשת ישראל (רכבת העמק, מחנה המעפילים בעתלית) בשותפות עם מפגש השרון בהובלת אבי נוף. השנה, ב- 2013 המשכנו בקשר עם ארגונים ומוסדות כגון: עיריית נהרייה וחיפה (פסטיבל הוליווד), רשות הטבע והגנים (מסע בזמן לציפורי העתיקה) בשותפות נהדרת עם מפגש השרון בהובלת אבי נוף, שותפות עם הנהלת מתחם "BIG קריות" (קרנבל קיץ), מפגשי חברותא בכפר בלום, בבריכת גליה ובפיקניקים, הצטרפות ותרומת יין לאירוע "ישראלי על הבר" ביוזמה של חברי "פיברקלאב", ופעילויות במפגש השבועי- חשיפה ראשונה של רכבי אספנות לאחר שיקום ממושך, ימי הולדת, ברכות…
הודעה אחרונה מאת 123roni, -
-
ניסיתי לחשוב מה אפיין את הרכבים בשנות השמונים הן מבחינת עיצוב והן מבחינת טכנולוגיה. מלבד לקווים הישרים והמעבר לרכבי הזרקה, מה עוד איפיין את רכבי התקופה?
הודעה אחרונה מאת E.L, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מצרף כמה תמונות של ניקוי רכבי אספנות בשיטת סודה בלאסט . התזת גבישי סודה בלחץ גבוה מאפשר הסרה מלא של הצבע הישן בלי לפגוע ולשרוט את הפח . השיטה הינה שיטה ירוקה שלא מזהמת אתה סביבה . אשמח לעמוד לרשותכם לכם שאלה בעניין בברכה אורי 1700-704-740
הודעה אחרונה מאת YONA777, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום בשעה טובה הגיע הרכב המיוחל מארצות הברית יש להדגיש ולומר שהרכב לא במצב נסיעה יש לי כמה שאלות שאני מקווה שיש להם תשובה 1.איך ואיפה מוצאים רישיון/טסט לרכב? 2.האם חייבים לרשום את הרכב מייד או שניתן לחכות עד שהרכב יעבור שיפוץ? 3.ומה התהליך המקיף כדי לרשום את הרכב במשרד הרישוי? 4.תוך כמה זמן ניתן למכור את הרכב שנה מיום יבואו או שנה מיום הרישוי הראשון? 5.האם ניתן לנסוע אם האוטו ללא רשיון עוד למשרד רישוי?
הודעה אחרונה מאת ranisa, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נתקלתי בזה במקרה. הבחור לוקח מיניאטורות ומצלם אותם על רקעים שונים ויוצר מעין תמונות ישנות, הכל ממיניאטורות (דגמים) פשוט מדהים ! אומן של ממש. http://www.flickr.com/photos/24796741@N05/
הודעה אחרונה מאת nir100, -
-
אז הניסן 300ZX עוד שנה אספנות, ועכשיו מתחילים לסדר אותה . קיבלתי המלצה על פחח בשם דייב בעין חמד . אבקש לקבל פרטים האם מישהו מכיר את הבחור. אין לי בעיה לנסוע ולראות עבודות רק זה רחוק ממני ולפני שנוסע לירושלים ואשמח לקבל אינפורמציה לפני. גם בפרטי מי שמרגיש לא בנוח לכתוב
הודעה אחרונה מאת aronm, -
- 1 תגובות
- 739 צפיות
יש לי אופנוע משנתון 1992, וכרגע הרישיונות מוקפאים, אם אני מפשיר את הרישיון ומשלם את הטסט ולא ניגש, האם אני יכול אחרי חצי שנה או שנה להפקיד שוב את הרישיון?
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 736 צפיות
הזמנתי מספר חלקים מארה"ב לדודג' לקראת החזרתה לכשירות (רדיאטור+פקק, מ.מים, מ.דלק ובולמים). אני מכין אישור משרד התחבורה ע"מ שלא יהיו עיכובים מיותרים בשחרור במכס (ייבוא דרך BUY2USA). אחד מהטפסים הדרושים הוא: "צילום רשיון הרכב, בתוקף". הרכב שלי ללא טסט כרגע, וזקוק לחלקים שאני מייבא ע"מ לעבור טסט, האם יכולה להיות בעיה עם העובדה שצירפתי רישיון רכב שתוקפו פג? ירון
הודעה אחרונה מאת oroni123,