Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, ממש יפה.

אני זוכר את המשאבות האלה היטב - מילאתי מהן הרבה פעמים את הוספה. לא ראיתי אף פעם לבנה - הן תמיד היו אדומות.

למה לא למלא בה דלק? לזה היא נועדה. אם חלקי הגומי והאטמים לא מתפוררים זה יכול להיות נחמד להשתמש בה. בכל מקרה לא הייתי שם בה בירה, כי מזון צריך מתקן שיועד למזון.

נמרוד

פורסם

שלומי

כשאני רואה כמה אתה שמח , וקורא את שאר התגובות האוהדות , אני מבין כמה טוב שנרתמתי למשימה.

אני אפילו מצהיר בזאת שאילו שגעונות שאני מקבל באהבה וכבר נכון לשגעון הבא , שלך או שלי.

יותר מזה : אני מתלבט ושוקל מחדש את הרצון שלי למכור את משאבת הדלק שלי. הרי דלק לא אמלא בה , למרות שגם לי יש כמה וכמה דו"פים , אבל הנוסטלגיה שהיא מעלה בי.....

ודרך אגב - לגבי נושא הצבע שעלה : אני אכן זוכר אדומות. זו שאצלי צהובה עם לוגו מושלם של פז.

תתחדש , תהנה ותמשיך לחייך.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

כל הכבוד על המציאה.

זה מדהים איך המחלה הזו של האספנות תופסת הרבה אנשים.

גם לי זה קרה בעבר עם כמה פריטים שהשגתי והיו במצב כל כך טוב ששמרתי אותם והשגתי אחרים משומשים.

סיפור מעולה עם קריצה נהדרת בסוף

ישר כח

פורסם
עדיין מתדלקים במשאבות הללו בתחנות

מה זו כל ההתרפקות הנוסטלגית הזו ?

צודק - באמת מה כל ההתרפקות הנוסטלגית הזו!

יאללה כל המתרפקים - כנסו למאזדה ליסינג וסעו הביתה....

• תוכן חדש...