Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישוי רכב אספנות מיובא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בשעה טובה הגיע הרכב המיוחל מארצות הברית יש להדגיש ולומר שהרכב לא במצב נסיעה

יש לי כמה שאלות שאני מקווה שיש להם תשובה

1.איך ואיפה מוצאים רישיון/טסט לרכב?

2.האם חייבים לרשום את הרכב מייד או שניתן לחכות עד שהרכב יעבור שיפוץ?

3.ומה התהליך המקיף כדי לרשום את הרכב במשרד הרישוי?

4.תוך כמה זמן ניתן למכור את הרכב שנה מיום יבואו או שנה מיום הרישוי הראשון?

5.האם ניתן לנסוע אם האוטו ללא רשיון עוד למשרד רישוי?

פורסם

1. רישיון מוציאים במשרד הרישוי חולון ( להביא מסמכים )

2. לא חייבים לרשום במיידי.

3. אסור לנסוע עם הרכב ללא רישיון וללא ביטוח.

4. אתה כבר חושב למכור ? :wink:

בהצלחה.

פורסם

ותשובה לסעיף 5

אתה יכול לגשת עם הניירות מהמכס למשרד התחבורה , לקבל רשיון זמני למספר חודשים (לא זוכר בדיוק לכמה ) להפיק מספרים בכל מכון רישוי , להוציא ביטוח חובה ולנסוע לתקופה, בתוך אותה תקופה אתה אמור לעבור רישוי בעמדה מספר 1

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ותשובה לסעיף 5

אתה יכול לגשת עם הניירות מהמכס למשרד התחבורה , לקבל רשיון זמני למספר חודשים (לא זוכר בדיוק לכמה ) להפיק מספרים בכל מכון רישוי , להוציא ביטוח חובה ולנסוע לתקופה, בתוך אותה תקופה אתה אמור לעבור רישוי בעמדה מספר 1

ידידי תומר מהפורום גם אומר שאם הוצאת רשיון זמני ולא ניצלת את הזמן שהוא נותן לך ( 3 חודשים) להגיע לתקינה לעבור רישום של הרכב ולעבור טסט לא תוכל להוציא יותר רשיון זמני, דהיינו אם הוצאת את הרשיון הזמני (כמוני למשל) והרכב עומד על בלוקים לשיפוץ לתקופה ארוכה (כמו הרכב שלי למשל) להגיע לתקינה יצריך גרר כי לא יוציאו רשיון זמני נוסף על זה שכבר יצא.

פורסם

רשיון זמני לשלושה חודשים שבהם אתה צריך לעבור את מחלקת התקינה, עמדה מספר 1, ואחכ טסט.

למכור מותר לך אחרי שנה כמדומני.

• תוכן חדש...