רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מפגש סובארוהוליק הקרוב יתקיים בחניה של איצטדיון נתניה, ביום שישי ה 31 לחודש, משעה 14:00. כדי להגיע צריך לרדת במחלף השלום (איפה שגשר השלום במפה) ומשם לכיוון האיצטדיון: לשרשור בפורום סובארוהוליק: http://www.subaruholic.co.il/showthread.php?p=20824
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שיטה מהירה לביצוע גג נפתח
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
שלום חברים שבת 1.2ככה בספונטני במזג אויר נעים יוצאים לטיולון אזור בית שאן וסובב כינרת קצב רגוע והרבה ירוק בעינים ניפגשים ב-9:30 צומת מגידו לכיוון עפולה בתחנת הדלק מימין בוצוהרים נאכל בטורען (על יד צומת גולני) להתראות איציק דר0522618051
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חגיגות ימי הולדת זו מסורת אצלנו, ואנחנו מעודדים את החברים שיתמידו בהם... בשישי חגגנו למשפחת לוי טריפל. בני בן 61, זהבה עיגלה את הגיל ויחד הם נשואים כבר 40 שנה! צל"ש לזהבה על סובלנות לאורך השנים, לבני שמנעים את זמננו בכל מפגש מחדש אין עוד איש כזה! עוגות ויין באדיבות הלוויים, פירוטכניקה - בועז איתן, החברים הם חלק בלתי נפרד, והרכבים - זה הדובדבן שממעל. רחבה מלאה וצבעונית, סוכריות:
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בפגישה (השבוע) עם ר' המועצה המקומית דאלית אל כרמל, מר רפיק חלבי, ביוזמת ידידנו הצפוני אהרון כסאר, התבקשנו להציג מספר מוגבל של רכבי אספנות בשבת בצהריים. בהמשך למפגש בשבת זו, אנו מתכננים מפגש נוסף וגדול עם הקהילה הדרוזית (צפוניים אמרנו !!). בעלי הרכבים שהוזמנו, מתבקשים להגיע בשעה 11:15 בדיוק לנקודת הכינוס - במשתלת מנצור (לאחר צומת יגור), לנסיעה בשיירה לצומת אליקים ולכוון דאלית אל כרמל. אנא סעו בזהירות, והקפידו להשמע להנחיות המארגנים !! פרסום התצוגה עלה לפורטל הכרמל בקישור http://www.karmel.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=29145 מידע מקדים רפיק חלבי (בערבית رفيق حلبي; נולד ב- 1946) הוא ראש המועצה המקומית דאלית אל כרמל, בעברו…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, אני חדש פה..ולפי מה שקראתי פה המקום האידיאלי לקבל תשובות לכל השאלות שלי למרות שהרכב שלי עדיין לא נחשב כאספנות אז עמכם הסליחה(: ברשותי קאמרו שנת 97 T-TOP מנוע V6 3800..אני רוצה להתחיל פרויקט שידרוג למנוע V8 מנסיוני מה שבעצם ראוי ומתאים לרכב הזה זה מנוע LT1 V8 . נניח ומנוע מושלם יש,וגיר תואם.מה בעצם אני צריך לדאוג מסביב? מחשב(TBI) צמת חוטים סעפות כמובן ומה עוד? אשמח לקבל אינפומציה מקיפה ממביני התחום. ואם יש מישהו שמעוניין למכור את החלקים הנחוצים אשמח לשמוע. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 תגובות
- 894 צפיות
שלום יש ברשות אחי רכב אספנות ג'יפ CJ5 שנת 76 הוא חוזר בעוד כמה חודשים לאחר כ 4 שנים בארהב הוא מביא איתו את הרכב במכולה שבה מאוחסנת תכולת הבית הייתי מעוניין ליצור קשר עם משהו שעבר את התהליך על מנת להבין בצורה הכי טובה ויעילה היכן להתחיל ומה לעשות על מנת לעבור את התהליך בצורה הכי טובה ויעילה שניתן ולא להיכנס למקומות החשוכים של הבירוקרטיה המסריחה של המדינה שלנו תודה רבה מראש שי
הודעה אחרונה מאת USHOPSmotors, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה: ביום א' 26.01.14 יעבירו חברי מועדון החמש מס' הרצאות בנושא רכבי אספנות בפני תלמידי ביה"ס "אורט ידין" במחנה צריפין. ירצו וידגימו עם רכביהם חברי מועדון החמש : אריה תאומים, דורון סגל, בני לוי ויורם דוקטורי . בית הספר "אורט ידין" נמצא בתוך מחנה צריפין ומעניק לילדים ונערים הזדמנות להשתלב בצה"ל ובחברה הישראלית. לבירורים יש לפנות אל יורם דוקטורי, בטל' 9217642- 054. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
המסע השלישי של מועדון החמש לאילת יוצא לדרך - ימים חמישי- שבת 19.12.13-21.12.13 1 2 3 4 6
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 81 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
המסע השלישי לאילת יוצא לדרך ! מועדון החמש יוצא לטיול בן 3 ימים לאילת עם רכבי אספנות בדצמבר 2013, ימים חמישי- שבת 19.12-21.12. בתוכנית: יציאה ביום ה', 19.12. 09:30 בבוקר- התכנסות בנקודת מפגש שתימסר בהמשך. 10:00 בבוקר- יציאה לדרך ומספר עצירות רענון לאורך המסלול. ייתכנו שינויים בשעות היציאה בהתאם לרישום החברים מהאזורים השונים. שהייה באילת עד יום שבת בצהריים 21.12 ויציאה חזרה לכיוון ת"א.[/right] כרגע שוריינו כ-60 חדרים בבית המלון מג'יק פאלאס באילת. המלון הינו מלון ברמה הגבוהה- 5 כוכבים למבוגרים ו-5 לילדים. המלון ממוקם על שפת הלגונה וצופה על מפרץ אילת. במלון לובי בר, קבלה וחדר אוכל מחודשים. חניית הרכבים הינה בחניון תת- …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין ב-01.02.2014 אם ירד גשם המפגש יתבטל. נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
בשיטוטי באינטרנט הכרתי כוסית גרמניה בת 29 והחלטתי להכיר אותה לעומק, היא גרה בארצות הברית ליד שיקגו והחלטתי להביא אותה לארץ לסדר לה אזרחות ולהתחתן איתה , אלי ישי אמר לי שאני יכול להביא אותה רק שנה הבאה שימלאו לה 30 אז בינתיים סידרתי לה מקום לגור בצפון קרולינה , נסעתי לבקר אותה , היא מהממת , נסענו וטיילנו המון ביחד ויש לה גם אחלה ביצועים,היא יודעת בדיוק מה אני אוהב והיא מאוד מפנקת, היא לא אוכלת אוכל שמן אבל שותה הרבה,היה מאוד קר שם בארצות הברית והיא חיממה אותי שיגעון . הנה כמה תמונות שלה ,קוראים לה אינגה........
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
רדיו שך תדירן
מאת s2005- 1 תגובות
- 975 צפיות
שלום לכולם אני מחפש רדיו של פעם (כמו של תדיראן) אני אשמח לשמוע או כיוון למי יש תודה רבה
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב למכר שלי אשר חיי במקאו יש מרצדס S280 שנת 84 ע"פ מה שהוא אמר לי נהרס לו הקרבורטור וצריך החלפה כמה שזה ישמע מפתיע הוא חיפש במקאו עצמה ובהונג קונג ולא מצא את החלק, כמו כן חיפש בגרמניה והמחיר היה לא הגיוני ( שוב , ע"פ מה שהוא אמר לי) השאלה שלי אם יש אפשרות למצוא את החלק בארץ, משופץ? חדש? אני לא מבין גדול ברכבי אספנות אבל אני כן מאד רוצה לעזור לו- אני טס בעוד 4 ימים צירפתי כמה תמונות שנשלחו אליי, אולי יוכלו לעזור במשהו? תודה
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
שלום לכולם, לאחרונה חבר לכח דוקאטי 900 S2 משנת 83. (ראה תמונה) הדגם הזה הוא האחרון בשושלת המפוארת של מנועי ה Bevel ולמעשה הוא המחליף של ה SS המיתולגי (רגע לפני שדוקאטי נמכרה לקאגיבה ). האופנוע נדיר (לפי מה שחקרתי 1237 יחידות בעולם כולו!!) מה שהופך אותו לנחמד מצד אחד, ובעייתי מצד שני (מבחינת חלפים.ֿ) לשמחתנו האופנוע שלם ומקורי ולא עבר התעללויות ארצישראליות אופייניות, ועם כ -80K ק"מ מקוריים, אך המנוע מצריך שיפוץ כללי. התוכנית הכללית היא לשפץ את האופנוע למקוריות מלאה, וזה יקח זמן וכסף (וכנראה שהרבה מהמצרך הזה שנקרא כסף ) לכן כרגע עיקר המאמץ מופנה למנוע. מכאן עולות כמה שאלות שאולי מישהו יוכל לשפוך אור על העניין: 1. מהי הפרוצדורה (בירוקרטיה) של הוצ…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1477/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%a4%d7%99%d7%92'%d7%95-309-%e2%80%93-%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%93%d7%aa-30 קריאה נעימה !
הודעה אחרונה מאת firebirdrc, -
-
היום הביבי שלי פגשה את אחותה התאומה
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
מרצדס אספנות
מאת erezmarg-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברשותי מרצדס 280S מודל 71. (W108). יש כנראה בעיה מסוימת בקרבורטור והייתי שמח לקבל המלצה לגבי בעל מקצוע / מוסך שאפשר לפנות אליו בעניין ובעל נסיון ( וחלקים אם צריך ... ) . הכוונה למישהו באיזור המרכז . תודה, ארז.
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
בקרוב אהיה בפריז מספר ימים. האם יש מקומות מעניינים ששווה לבקר בפריז או בסביבתה? אני מתכוון כמובן לתחום האספנות (על הלובר והאייפל קראתי לבד...) מוזאונים, תערוכות, חנויות קטנות ומעניינות, פירוקיות... תודה על הרעיונות והטיפים!
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- 1 תגובות
- 972 צפיות
שלום, אני רוצה לקנות אופנוע אספנות שיובא בייבוא אישי לפני שנה וחצי בערך לכן לא ניתן להעביר עליו בעלות עוד שנה וחצי,עכשיו אני יכול לקנות אותו רק עם זיכרון דברים ולעשות העברת בעלות אחרי שיעברו 3 שנים מיום רישום האופנוע. השאלה היא איך ניתן לוודא שבעלות על הרכב אכן תעבור אליי כשיגיע הזמן. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם תמונה נדירה בבלוג White city - tel aviv לא מזהה את הרכבים, אבל אני בטוח שמישהו כאן יעזור: תמונה נדירה מוצגת אצלי לראשונה! מבט משדרות רוטשילד לבית "וועד תל אביב ומגדל המים". כיום המבנה אינו קיים ובמקומו בנויה אנדרטת המייסדים והבריכה, מצד ימין ניתן להבחין בביתם של מאיר וצינה דיזנגוף/"בית העצמאות" (רוטשילד 16) ולצידו ניתן להבחין ברוטשילד 18 שכיום עובר שימור בנסיבות מחמירות. תל אביב 1937. צילום: זולטן קלוגר/לע"מ.
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
- 0 תגובות
- 642 צפיות
אהלן, נוסע לאיטליה בקרוב בעקבות מסע משפחתי. על הדרך, מתכנן לבצע סיור רכבי אספנות, אולי גם אצל כמה משפצים. מכירים? טיפים? הצעות? אני אשמח לתגובות. כמובן, בחזור - יומן מסע מלא! תודה!
הודעה אחרונה מאת porsche356, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ידידנו ז'ק המל (דה-שבו) יוצא לגמלאות, החובבים והחברים מהמפגש הצפוני מרימים כוסית בברכה ביום שישי זה בשעות המפגש. אנו מברכים אותו בשנים ארוכות של בריאות ופעילות, ומאחלים לו שימצא מקורות הנאה רבים במשפחה ובעשייה. למפגש יגיעו אנשים ואורחים חדשים וחשובים מבחוץ !! כולם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת jackh, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לילה טוב. הרכב המדובר - פיאסטה 89. לפני מספר שבועות הבחנתי שהרכב מאבד נוזל בלמים. סריקה מהירה העלתה שהנזילה היא מצד ימין אחורי לפני הגלגל. מאחר ויש לי כרגע דברים קצת יותר חשובים מלשכב מתחת לרכב, העדפתי (שלא כהרגלי) להכניס את הרכב למוסך. הכנסתי את הרכב למוסך שמפורסם פה בפורום (אני בכוונה לא מפרסם את שמו) להחלפת צינורות בלם אחוריים. "על הדרך" כבר הוריתי למוסך לבצע שיפוץ למגבר הבלם, ולהחליף דיסקים קדמיים ודיסקיות לחדשים כחלק מתחזוקת מנע עתידית. הפיאסטה הייתה במוסך כמספר ימים שנבעו מקושי בהשגת צינורות הבלם (לבסוף הוכנו במיוחד), כל החלקים הוחלפו לשביעות רצוני, ויצאתי מהמוסך כשהרכב בולם כמו שצריך. מספר ימים מאוחר יותר באמצע נסיעה נדלקה לי נורת מפלס בלמים ב…
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש באתר הזה יש לי קפריס 1989 מנוע 5000 האוטו עובר תהליך של צבע כללי ואני זקוק במיידי לעזרה בנושא: אוטו לפירוק ניקלים חיצונים לאוטו גג סקי ו strip לטמבון הקדמי והאחורי (גומי שחור) תודה מראש אודי
הודעה אחרונה מאת tal caprice, -
- 3 תגובות
- 810 צפיות
היי , אני מחפש סמל כזה : http://paloneva.freeshell.org/caprice/caprice4.jpg לשברולט קאפריס שנת 78 שעוברת שיפוץ ברגעים אלו, לא מצאתי באיביי (או שלא חיפשתי טוב) מישהו יכול לעזור לי למצוא ?
הודעה אחרונה מאת tal caprice, -
קרון רכבת אספנות
מאת חזקי- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום. זה לא רכב. זה לא נוסע. אבל הוא עתיק ,מרתק ובעל ערך אספנותי ממדרגה ראשונה. היום הגיע לסוף דרכו מסע ארוך מגרמניה לנתניה. הסיפור ארוך אבל אקצר. חבר של אבא שלי. מר דותן שמו. הסתובב בגרמניה.וראה במקום מסויים קרונות רכבת ישנים זרוקים. לשאלתו נענה שאלו קרונות שהובילו יהודים בתקופת השואה. והם מיועדים גם להשמדה. אין מקום לאחסן אותם. הוא התעמק וחפר ובסוף נאותו הגרמנים לשלוח קרון לישראל. עכשו צריך למצוא מקום בארץ שיסכים לקלוט. למרבה ההפתעה לא היו הרבה קופצים. אחותי פנתה לר"ע נתניה מרים פיירברג. והיא שמחה לקבל מתנה זו. עכשו צריך מימון. הוקמה קרן לצורך העניין. אבי עמד מאחורי הקרן. והדרך התחילה. במימון ממשלת גרמניה נשלח הקרון לבלגיה לשיפוץ . בכל זאת עמד 70 שנה בחוץ. משם…
הודעה אחרונה מאת חזקי, -
מרצדסsl 81
מאת Yaelelig-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם . האם משהוא יודע כמה הילוכים יש למרצדס sl380 שנת 81 ? אני מרגיש בנסיעה חילוף של שני ושלישי אבל המנוע נשמע רועש בשלישי האם אמור להיות עוד הילוך ?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
שלום לכולם , שמי אלי ,קניתי לא מזמן מרצדס sl380 שנת 81, שמתי לב שהמנוע צועק במהירות 80 ומעלה נראה לי שהגיר לא מחליף ל3 האם יש פתרון פשוט? או שנפלתי בגיר?
הודעה אחרונה מאת Yaelelig, -
בתור חובב "נוסטלגיות" , מעניין אותי מי מחברי הפורום נוסע על מכונית ספורט נוסטלגית, לא עכשיות. כמו למשל 5 טורבו, אונו טורבו, קוראדו, 205GTI , גולף MK1/2 GTI וכו' . הכוונה היא כל המכוניות משנות ה 80-90 ... יהיה יותר מכיף אם תצרפו תמונות (בלי מספרים כמובן) כדי שנוכל לשטוף את העיניים. יאללה תרביצו!!
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
הקוביה שלי
מאת אבי38- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סוסיתא קוביה סוףסוף הגיע למפגש נוקיה לאחר זמן ארוך
הודעה אחרונה מאת ויטו,
-
מי מחובר 69 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 304 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- FROGIE
- לירון .ה.
- אורן שרותי רכב
- Ash1
- menir1
- Mushu_
- Gosser1860
- fatboy1340
- SlowRide
- שחר 1
- גולדן191
- iEminem