Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינגה פצצה גרמניה בת 29

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראית מעולה, המלצה שלי רק כדי שהאוטו יראה אפילו יותר יפה זה להחליף את הטמבונים הפדרלים בטמבונים אירופאים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
נראית מעולה, המלצה שלי רק כדי שהאוטו יראה אפילו יותר יפה זה להחליף את הטמבונים הפדרלים בטמבונים אירופאים.

דוגמא? תמונות? לינקים ????

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
הטריומף מדהימה, אבל לא משחקת באותו מגרש. עירוני עפולה בחיים לא תשחק מול ברס'ה...רן

כאשר רוב הזמן יש פקק תנועה - כולנו משחקים באותו המגרש..

בפקק תנועה רגיל טריומף ספיטפייר עומדת כמו פורשה...

(מנסיון אישי)

שלמה דן גדרון

פורסם
כנראה שטעיתי וחשבתי על הפגושים של הטורבו...

porsche-911-4875932_b_5b23d16ab1a679a6.jpg

Porsche-930.jpg

יש קיטים שקונים זה נקרא wide body (גוף רחב)

אבל לא נראה לי שעם הפורש אני אשחק כמו עם הטריומף , נראה לי אני אשמור עליה מקורית עד כמה שאפשר ,

http://www.automotion.com/exterior-parts-and-trim/ground-effects-kits/body-kits.html?search_model_id=18552

מה שכן אני חרמן על קיט טורבו !!!!! נראה !?

http://turbokraft.com/catalog/index.php

פורסם

לגבי הבודי אני מכיר, זה פשוט לעשות ל911 רגילה בודי כמו של הטורבו.

אבל באתר שנתת יש בדיוק את הטמבון הקדמי כמו של האדומה שהעלתי.

בכל מקרה אם אתה בעניין כזה קיט וויד בודי זה מושלם... האוטו יראה הרבה הרבה יותר יפה ככה.

לגבי הטורבו דווקא על זה אני לא סגור שהייתי הולך, בשנים האלה הטורבו היו מכונות מוות :twisted:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
לגבי הבודי אני מכיר, זה פשוט לעשות ל911 רגילה בודי כמו של הטורבו.

אבל באתר שנתת יש בדיוק את הטמבון הקדמי כמו של האדומה שהעלתי.

בכל מקרה אם אתה בעניין כזה קיט וויד בודי זה מושלם... האוטו יראה הרבה הרבה יותר יפה ככה.

לגבי הטורבו דווקא על זה אני לא סגור שהייתי הולך, בשנים האלה הטורבו היו מכונות מוות :twisted:

מה ?מסוכן???

פורסם

טוב כמו שאתם רואים יש לי ג'ט לאג ולכן אני ער :-D,

שכחתי לשתף אותכם במקרה שיצאתי טמבל עם הרכב,

שהגעתי לשיקגו לקחת את הרכב ישר בדקתי שמן וראיתי שאין שמן על המדיד , נסעתי עם הרכב לקנות שמן ומילאתי איזה גלון (4 ליטר)

בקיצר למחרת בבוקר אני מדליק את הגי פי אס ויוצא לכוון קנדה והכל בסדר , ישנתי לילה שוב בדרך ונסעתי לי עוד יום באיזי לכוון קנדה , בלילה עצרתי לישון בעיר שנקראת פונטיאק , זה ליד דיטרויט.

קמתי בבוקר ואני בודק שמן על הבוקר שהרכב קר ושוב אין שמן, נכנסתי ללחץ וקראתי את הספר רכב של האוטו והיה כתוב שם שהרכב אוכל שמן במהיריות גבוהות, נסיעות ארוכות וגם תלוי באיכות השמן כך שזה אופייני.

אבל עדיין הייתי בטוח שאכלתי אותה כי מדובר בכמויות גדולות,ולעשות מנוע ברכב כזה זה 5000$ כמו כלום.

בנוסף התבאסתי כי איך שניכנסתי לרכב כשהגעתי, היה ריח של רכב ישן שספוג בו ריח של גזים של פליטה.

מסתבר שהצינור של האוורור של הרכב (חימום השמשות והרכב )שנמצא בתא המנוע ומקבל אויר חם מהמנוע קרוע והמנוע אוורור שזורק אויר לכיוון פנים הרכב מנותק,נכנסתי דרך אגב למוסך מורשה פורש כדי לתקן אבל שרפתי שם חצי יום ולא יכלו לקבל אותי , אז נסעתי, מזל כי היו קורעים אותי במחיר.

בקיצר כל הדרך לקנדה נשמתי עשן וגם חיברתי את המנוע של המאוורר והוא התחיל להשרף ,כמובן שקפא לי התחת, אני אחזור לזה תייכף.

נחזור לשמן ,קפצתי מהר לתחנת דלק מילאתי שמן שהמנוע כבוי עד שהמדיד הראה פול משהוא כמו 2.5-3 ליטר , אני מניע את הרכב והבוי הרכב שורף לי את השמן , אני נוסע עם הרכב ויוצא מהאגזוז עשן לבן בקטע מטורף (גם שהמנוע בבוקר היה קר הוא היה מעשן לי עד שהוא היה מתחמם)

נכנס לי דרך הצינור אוורור של המנוע עשן לתוך הרכב , כל הרכב נהיה לבן בפנים ובחוץ יורד גשם,

התקשרתי לחבר מכונאי בארץ והוא אמר לי להירגע ושמילאתי יותר מידי שמן והמנוע שורף את העודפים, מזל שהיה לי כלים , נסעתי מהר כדי שאני לא אקבל דוח על העשן למקום מבודד כדי לשפוך את השמן העודף וגם שלא יצעקו עליי שאני מלכלך את הכביש והעמדתי את הרכב שני גלגלים על המדרכה כדי שאני אוכל לשכב מתחת לרכב, שמתי שקית על היד ואני מחפש את הבורג ריקון , בקיצר אין קרטר ברכב פתחתי את הספר רכב לאחר שאני מחפש איזה שתי דקות את הקרטר וקראתי בספר רכב שיש מיכל שמן ,רוקנתי את השמן העודף ואז נפל לי האסימון מה מסתבר המנוע של הפורשה אין קירור מים ,יש קרור אויר וקירור שמן, ויש במערכת שמן מיכל שמן וכמות של 10 ליטר במערכת,

בקיצר יצאתי חומוס , בודקים שמן בדגם הזה שהמנוע חם ועובד....בקיצר לא אוכל שמן ולא בטיח,

חחחחח

יש בלוח שעונים של הרכב שעון לחץ שמן ,מנורת לחץ שמן ושעון כמות שמן , מה שבאמת בילבל אותי וחשבתי שהוא מזייף.

נחזור למאוורר והצינור אוורור , נסעתי לקנדה מסריח קפוא וטוב לבב והלכתי לישון ( ישנתי אצל חברים) בבוקר חבר לקח אותי לחבר שלו בטורונטו שיש לו מוסך , קוראים לו חיים כהן , בחור ישראלי והוא היה סופר נחמד , נתן לי ליפט וכלים ואמר לי תעשה מה שבא לך,

עבדתי על הרכב ולמזלי המנוע של המאוורר לא נשרף , ניתקתי אותו מהר והוא גם תוצרת חברת בוש ככה שהוא סוס עבודה, הוא פשוט היה משוחרר בברגים בפנים והיה צריך להבריז הברגה חדשה,

שמתי גם צינור חדש שקימבנתי כי להזמין מקורי לא היה לי זמן לחכות כי אני צריך להמשיך לצפון קרוליינה לאחסן את הרכב אצל חבר וסידרתי את החימום , ניקיתי את הרכב עם ספריי שטיחים , מרחתי את הריפודי עור עם חומר של טרטל וקניתי ריח לאוטו, בקיצר יש חימום והריח התמוגג לאחר מספר ימים ימים :lol:

עשיתי קרוב ל2000 מייל עם הרכב בשבועיים.

בקיצור חוויות!!!!!!

הנה כמה תמונות מהמוסך בטורונטו קנדה.....

my porsche 149.jpg

my porsche 150.jpg

my porsche 152.jpg

my porsche 153.jpg

my porsche 154.jpg

my porsche 155.jpg

פורסם

האוטו נראה :twisted: כמו שפורשה יודעת להיראות!

תהנה מכל רגע עם הרכב, ותודה רבה על השיתוף המעניין ביד נדיבה.

תמשיך להנות ממנו - ובמקביל, תמשיך להנות אותנו בתמונות ודיווחים.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
קובי מה העניינים קובי ?:-D

ששששששש

אל תגלה לאף אחד ...:wink:

גם לא על הפירגונים על הפרויקט עם הסופר :lol: :lol:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...