Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינגה פצצה גרמניה בת 29

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יצא לי לייבא רכב אבל סטטוס אספנות לרכב ישראלי מקבלים לפי שנת ייצור לא חודש עלייה לכביש.

יכול להיות שביבוא זה שונה אבל אני הייתי בודק במשרד התחבורה.

כן אני יודע ,אני אבדוק בכל מקרה , ימי שני יש קבלת קהל אוליי יתנו לי אישור , אני מחזיק אצבעות ברגליים :lol:

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יצא לי לייבא רכב אבל סטטוס אספנות לרכב ישראלי מקבלים לפי שנת ייצור לא חודש עלייה לכביש.

יכול להיות שביבוא זה שונה אבל אני הייתי בודק במשרד התחבורה.

אתה טועה. ביבוא זה לפי חודש הייצור. עברתי את זה על בשרי ב 2009 עם יבוא פיאט ספיידר 1979. לא אישרו לי לפני שהראתי להם את לוחית הייצור מהרכב. זה היה יוני 2009 ועצרו את כל תהליך הרישיון יבוא עד שלא הבאתי אסמכתא. אמרו שלא מאשרים לי.

אולי דברים השתנו מאז, אבל לא שווה לקחת סיכון בלי לבדוק

פורסם

לא חבל לעשות לך שיערות לבנות עד שהיא תגיע?

לחכות לכזאת בחורה זה לא פשוט... שובר את הלב...

תתחדש, נראית מדהים !

Polo 2012

פורסם

תתחדש הרכב נראה במצב מדהים!

לגבי זמן היבוא - גם אני אכלתי את כל הלקרדה ממשרד הרישוי כאשר עיקבו את רשיון היבוא שלי שהרכב בנמל עד שאמציא הוכחה לחודש בשנה שיוצר הרכב { כלומר שיהיה בדיוק בן 30} ממליץ לך לוודא מראש שיש לך מסמכים או הטבעות תאריך קריאות על הרכב לפני השליחה לארץ. בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם הסבלנות נראה לי שזה יהיה הכי קשה בכל התהליך:-D במיוחד עכשיו שאתה יודע איך זה לנהוג בה...

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

תתחדש, תהנה ואל תשחכ את האיטלקיה שממתינה :-)

יפיפיה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...