Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינגה פצצה גרמניה בת 29

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להשאר עם גג שחור

האוטו מדהים,לא טמבונים לא כלום.

במקרה שלך אורגינלי הכי יפה כי האוטו במצב חדש ואין צורך בקישקושים

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זאת אחותה הגדולה של אינגה, עלתה לפני כמה שנים, ייעוץ או כל שאלה בשמחה - גלעד

תתחדש היא מדהימה !!! רואים שהן משפחה ,נהיה בקשר,

ולכולם תודה על המחמאות , היא באמת יפיופה :lol:

ובקשר לגג קחו בחשבון שהגג שאני רוצה הוא בורדו חזק כמו בתמונה של האלפות !!! שלחו לי חתיכת בד דוגמה בדואר וזה נראה טוב , כמו של הבוקסטרים

דרך אגב קניתי לה באיביי ספוילר עדין עם פנס ברקס של 993 באחלה מחיר ואני צריך לצבוע אותו , אני לא אוהב את הספוילרים הגדולים (בצורת המגש או הכנף ) הם מגושמים לטעמי , אהבתם ???

אינגה ספויילר.jpg

עעעע.jpg

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

תמונות שמצאתי,

למרות הדימיון בין האלפא לפורשה, גג "ציבעוני" לא מתאים לאוטו,

גג שחור יותר ספורטיבי מאשר האדום האלגנטי ולכן תישאר עם שחור.

אני חייב לציין שוב שהגג האדום ניראה מיליון דולר על האלפא, אולי תחליף לאלפא ?

אגב הספויילר שהוספת ניראה לא קשור לאוטו.

3147c4e.jpg

27W2251-12.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
תמונות שמצאתי,

למרות הדימיון בין האלפא לפורשה, גג "ציבעוני" לא מתאים לאוטו,

גג שחור יותר ספורטיבי מאשר האדום האלגנטי ולכן תישאר עם שחור.

אני חייב לציין שוב שהגג האדום ניראה מיליון דולר על האלפא, אולי תחליף לאלפא ?

אגב הספויילר שהוספת ניראה לא קשור לאוטו.

חחחח יש לי גם אלפא ספיידר אבל אדומה ולא לבנה לצערי,

בכל מקרה גם לגבי הגג וגם לגבי הספויילר כנראה שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח , אני מאוד אוהב את הריח של הנפיחות שלי חחחחח. (ת׳אמת רציתי חיזוקים)

הזמנתי את הגג הבורדו בסוף , תודה לכולם על ההמלצות ,לא יודע נראה לי לפי הדמיון שלי שהוא יהיה מורכב הוא יראה פגז (מקווה שאני לא טועה ) והמוכר שולח לי גם חתיכה של קנבס שחור לתקן את הגג השחור

כך שיהיו לי שני גגות , הגג השחור שלי מושלם מבחינת מראה רק יש לו קרע אחד בצד שאני אתקן ( אפשר לראות את הקרע באחת התמונות שצרפתי בתחילת השרשור ושהדבקתי עליו מסקנטייפ חזק נגד הגשם בינתיים)

תודה (:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הרכב נראה פצצה.

תתחדש ומאחל לך שתגיע בקרוב מאוד לארץ הקודש.

:smilecolr

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

אני לא חושב שיש אחד שלא מסכים שה-911 הוא רכב על זמני. ושלך בהחלט נראית מצויין. יש עוד כמה חודשים עד שתעשה עלייה כך שאתה בטח מחכה בקוצר רוח.... תעביר בנתיים את הזמן בפתירת תשבצים או משהו...:wink:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב כמו שחלקכם יודעים היה לי בעיה לארגן ביטוח לאינגה כדי לעשות איתה טיול חוף לחוף ,

חבר הפורום בנצי נרתם לעזרתי וארגן לי ביטוח בקליפורניה , זו תזכורת לשרשור :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=478325

חזרתי לפני שבוע בערך מארצות הברית אחרי טיול מפרך :-D והשארתי את הרכב אצל בנצי ששומר לי עליו בעיניים עצומות :wink:

עד שהוא יגיע לארץ,

דרך אגב הייתה לי הפתעה קטנה לאחר הצצה על הלוחית ליד הדלת, אינגה חגגה שלושים ב 1/7/13 ולא באוגוסט כמו שזכרתי.

רציתי להודות לבנצי על גבי דפי הפורום על הארוח הלבבי והעזרה הרבה שהבחור המדהים הזה נתן ונותן לי ,

זה לא מובן מעליו ואני שמח שזכיתי להכיר אותו ושנוסף לי חבר חדש כמו בנצי !!!

היו הרבה תלעות בטיול הקטן שלי האחרון ואני אשתף אתכם בהמשך (:

בנצי תודה יא מלך !

(בתמונה אינגה והעגלה הלבנה של בנצי 8) )

פורסם

אינגה מחכה לעליה, בינתיים היא קיבלה טיפול ליום הולדתה ה30, והנה תמונה שלה משתזפת :-)

תומר, היה תענוג לבלות איתך, הלוואי והיה לי יותר זמן פנוי.

haters will hate

פורסם

טוב זה הסיפור ,

הגעתי לפני כארבעה שבועות לצפון קרולינה לעיר שנקראת גרינסברו לחבר שלי ששמר לי על אינגה מאוקטובר 2012 ,

לאחר יומיים התעקלמות נסענו כחצי שעה לחמו ,שם החסנו אותה בתוך גראז' של אחד הנכסים שהוא מחזיק בבעלותו כמו שראיתם בתמונות הקודמות של השרשור,

טוב ... אני מגיע לרכב , פותחים את הגראז' ,מורידים את הכיסוי של הרכב , אני פותח את הדלתות ומקבל חררה !!!

הרכב קן של עכברים מלא חרה של עכברונים קטנים , כל השטיחים , מסריח משתן ומריח של עובש מרטיבות שכנראה נשארה מהטיול שלי בחורף לקנדה ,

עכברים קטנים מסתובבים בתוך הגראז' ובורחים החוצה ליער ( הבית הוא בית מעץ ששימש בעבר למגורי משרתים לא מאויש שנמצא בתוך יער גדול בתוך השטח העצום שהוא מחזיק שם )

אני פותח את התא מטען ומגלה קן של עכברים גם שם ועכבר מת בשלבי רקבון מתקדמים עם כל המיצים שלו ספוגים על הריפוד וריח מצחין של נבלה :cry:

בקיצר עשו לי חגיגה , נכנסו דרך האגזוז ודרך התעלות אוורור , בתוך המנוע של המאוורר היה לי גם קן ,

הם הכניסו לתוך הרכב מלא חתיכות של משהו שנראה כמו כותנה או צמר .....

התבאסתי לגמרי וגם המזג אויר היה מאוד חם כמו היום בארץ,

ישר הוצאתי את הדברים ואת השטיח של התא מטען וניקיתי אותו עם צינור מים עם זרם מעאפן וניקיתי קצת את המושבים כדי ליסוע לבית של חבר שלי בגרינסברו כדי לנקות אותו יסודי,

חיברתי את המצבר והרכב הניע נגיעה אבל מה ? עלה לי ריח של ברביקיו עכברים מתוך האגזוז ... בקיצר היו שם ולדים של עכברים קטנים שנשרפו מהחום ... אני מקווה שהם מתו בפנים קודם ולא אני גרמתי למותם ,

נסעתי עם הרכב ושמתי לב שהמאוורר של החימום לא עובד ( להזכירכם סידרתי אותו בקנדה בנובמבר האחרון ) והמזגן גם מת ולא נכנס לפעולה , כנראה העכברים כרסמו לי חוטי חשמל :cry:

ניסיתי למצוא מקום לנקות את הרכב בתשלום אבל לא היה לו מקום לקבל אותי והוא רצה שאני אבוא למחרת , החלטתי לנקות לבד ... גם בגלל שאני אעשה את זה יותר טוב וגם בגלל שיש לי לוח זמנים צפוף לטיול חוף לחוף ובחזרה ... כמו שאתם יודעים בסוף השארתי את הרכב בלוס אנגלס אצל בנצי ולא חזרתי איתו לצפון קרולינה והמשכתי בטיול עם רכב שכור וטיסות ....

טוב, קניתי חומרי ניקוי חזקים במיוחד ונגד עובש וחידקים , ציחצחתי את הרכב וריססתי את האמא שלו , פירקתי ולקחתי את כל השטיחים למכבסה שרות עצמי והרתחתי וכיבסתי אותם ....

ונסעתי לכוון אטלנטה למוסך שראיתי עוד בארץ דרך האינטרנט ותיכננתי לעשות שם טיפול גדול שמנים ולסדר את המזגן שעכשיו הוא מת לגמריי ואפילו לא מגיב לאומת באוקטובר שהוא היה נדלק ונכנס לפעולה אבל לא מקרר , וכמובן בנוסף עכשיו לנקות את האגזוז מהפגרים והלכלוך ואת כל צינורות האוורור ברכב .....

יצאתי בבוקר ולאחר כחמש שעות נסיעה מגרינסבורו הגעתי לאטלנטה ..... המשך בקרוב (ויש עוד הרבה חוויות טובות ופחות טובות :-))

פורסם

מצטער על השגיעות כתיב בהודעה האחרונה , אני כותב מהר ורק אחר כך אני קולט שאני טמבל חחחחחחח ויש לי בעיה להעלות את התמונות ביחד אז אני מעלה אותן בנפרד

פורסם

כואב לראות דבר כזה.

אבל לא נורא, עוד חוויה לרשימת החוויות הסוחפות איתה, אני מאמין שאחרי טיפול קיצוני היא תיראה אפילו עוד יותר טוב מלפני כן! :twisted:

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תוכן חדש...